Newsy filmowe
Cytat z robgordon data 26 sierpnia, 2025, 15:38Cytat z Szaman data sierpień 11, 2025, 19:33Noah Centineo nowym Rambo. To na pewno się uda!
https://www.worldofreel.com/blog/2025/8/11/rambo-prequel-from-sisu-director-casts-noah-centino
Ale z muskulaturą daje radę.
Cytat z Szaman data sierpień 11, 2025, 19:33Noah Centineo nowym Rambo. To na pewno się uda!
https://www.worldofreel.com/blog/2025/8/11/rambo-prequel-from-sisu-director-casts-noah-centino
Dodane pliki:Cytat z Szaman data 26 sierpnia, 2025, 16:01Cytat z robgordon data sierpień 26, 2025, 15:38Cytat z Szaman data sierpień 11, 2025, 19:33Noah Centineo nowym Rambo. To na pewno się uda!
Fryzura też już powoli pod młodego Johna.
Cytat z robgordon data sierpień 26, 2025, 15:38Cytat z Szaman data sierpień 11, 2025, 19:33Noah Centineo nowym Rambo. To na pewno się uda!
Fryzura też już powoli pod młodego Johna.
Cytat z Szaman data 26 sierpnia, 2025, 16:21Momentami dialogi śpiewają Blackiem, jest też Boże Narodzenie, bo jak inaczej. Ale ogólnie nic ciekawego.
Momentami dialogi śpiewają Blackiem, jest też Boże Narodzenie, bo jak inaczej. Ale ogólnie nic ciekawego.
Cytat z Marek Pilarski data 26 sierpnia, 2025, 17:28Nowy film Chloe Zhao ze zdjęciami Łukasza Żala
https://www.youtube.com/watch?v=E2xtmPkuksA
Nowy film Chloe Zhao ze zdjęciami Łukasza Żala
Cytat z Marek Pilarski data 26 sierpnia, 2025, 17:34Nowy film Bradleya Coopera
https://www.youtube.com/watch?v=TE5v3U79i6s
Nowy film Bradleya Coopera
Cytat z Szaman data 26 sierpnia, 2025, 19:52Świetne, że wydaje się zupełnie inny niż jego pozostałe filmy. Jeszcze lepsze, że Arnett sprawia tutaj wrażenie zapuszczonego, zapijaczonego, podstarzałego Coopera, co daje taki posmak czasów w których Woody Allen poszukiwał swojego następcy.
Świetne, że wydaje się zupełnie inny niż jego pozostałe filmy. Jeszcze lepsze, że Arnett sprawia tutaj wrażenie zapuszczonego, zapijaczonego, podstarzałego Coopera, co daje taki posmak czasów w których Woody Allen poszukiwał swojego następcy.
Cytat z robgordon data 26 sierpnia, 2025, 20:22Wydaje się też, że Arnett dostał rolę która pozwoli mu aktorsko zabłysnąć. Raczej nie był z tym kojarzony.
Wydaje się też, że Arnett dostał rolę która pozwoli mu aktorsko zabłysnąć. Raczej nie był z tym kojarzony.
Cytat z Marek Pilarski data 27 sierpnia, 2025, 11:42A wyście to widzieli?
https://twitter.com/netflix/status/1960416959025045591?t=J0S7PLQsOpMP68YtxQz82w&s=19
A wyście to widzieli?
THEIR #1 ERA
With 236 million views, KPOP DEMON HUNTERS is OFFICIALLY the most popular Netflix film OF ALL TIME. pic.twitter.com/A6yEiXzbHd
— Netflix (@netflix) August 26, 2025
Cytat z Mierzwiak data 27 sierpnia, 2025, 11:55Obejrzę jak następnym razem wezmę Netfliksa na miesiąc.
Swoją drogą Sony sprzedając ten film Netfliksowi zaliczyli niezłą wtopę, ewidentnie ktoś im tam nie potrafił rzetelnie zbadać rynku.
Obejrzę jak następnym razem wezmę Netfliksa na miesiąc.
Swoją drogą Sony sprzedając ten film Netfliksowi zaliczyli niezłą wtopę, ewidentnie ktoś im tam nie potrafił rzetelnie zbadać rynku.
Cytat z Szaman data 27 sierpnia, 2025, 12:26Wydaje mi się, że to jeden z tych filmów który mógł wypalić jedynie w streamingu, bo na przykład potrzebował gotowych fragmentów i memów na TikToka. W kinach by przepadł.
A może opchnęli go razem z kastrowanym psem 🙂
Wydaje mi się, że to jeden z tych filmów który mógł wypalić jedynie w streamingu, bo na przykład potrzebował gotowych fragmentów i memów na TikToka. W kinach by przepadł.
A może opchnęli go razem z kastrowanym psem 🙂
Cytat z Mierzwiak data 27 sierpnia, 2025, 13:03Cytat z Szaman data sierpień 27, 2025, 12:26Wydaje mi się, że to jeden z tych filmów który mógł wypalić jedynie w streamingu, bo na przykład potrzebował gotowych fragmentów i memów na TikToka.
A o czymś takim jak marketing słyszeliśmy? 🙂
Cytat z Szaman data sierpień 27, 2025, 12:26Wydaje mi się, że to jeden z tych filmów który mógł wypalić jedynie w streamingu, bo na przykład potrzebował gotowych fragmentów i memów na TikToka.
A o czymś takim jak marketing słyszeliśmy? 🙂
Cytat z Szaman data 27 sierpnia, 2025, 13:47Pytanie czy ten film zaistniał z mocnego marketingu, czy oddolnego ruchu samych nastolatek. Moim zdaniem to drugie. A do tego potrzebowały uzbrojenia, jakiego nie daje film kinowy.
Pytanie czy ten film zaistniał z mocnego marketingu, czy oddolnego ruchu samych nastolatek. Moim zdaniem to drugie. A do tego potrzebowały uzbrojenia, jakiego nie daje film kinowy.
Cytat z Szaman data 27 sierpnia, 2025, 13:54Ogólnie to strasznie specyficzny przypadek, nie wiem czy winiłbym Sony, że to przegapili.
Ogólnie to strasznie specyficzny przypadek, nie wiem czy winiłbym Sony, że to przegapili.
Cytat z Mierzwiak data 27 sierpnia, 2025, 14:50Cytat z Szaman data sierpień 27, 2025, 13:47Pytanie czy ten film zaistniał z mocnego marketingu, czy oddolnego ruchu samych nastolatek. Moim zdaniem to drugie. A do tego potrzebowały uzbrojenia, jakiego nie daje film kinowy.
Ale ja mówię o marketingu PRZED premierą filmu. Tutaj takowego nie było bo Netflix ma na to wywalone i film stopniowo ale konsekwentnie powiększał swoją widownię w serwisie.
Kpop w ostatnich latach zyskiwał na popularności w USA i dałoby się temu filmowi zrobić naprawdę dobrą promocję. Wystarczyło się rozeznać w temacie i właściwie rozpoznać target, przecież sami twórcy tego filmu wiedzieli do kogo go kierują to czemu nie dałoby się tego pociągnąć dalej? Jestem sobie w stanie wyobrazić, że weekend otwarcia byłby niezbyt imponujący ale nogi ostatecznie tak długie jak u bohaterek na plakacie 🙂
Cytat z Szaman data sierpień 27, 2025, 13:47Pytanie czy ten film zaistniał z mocnego marketingu, czy oddolnego ruchu samych nastolatek. Moim zdaniem to drugie. A do tego potrzebowały uzbrojenia, jakiego nie daje film kinowy.
Ale ja mówię o marketingu PRZED premierą filmu. Tutaj takowego nie było bo Netflix ma na to wywalone i film stopniowo ale konsekwentnie powiększał swoją widownię w serwisie.
Kpop w ostatnich latach zyskiwał na popularności w USA i dałoby się temu filmowi zrobić naprawdę dobrą promocję. Wystarczyło się rozeznać w temacie i właściwie rozpoznać target, przecież sami twórcy tego filmu wiedzieli do kogo go kierują to czemu nie dałoby się tego pociągnąć dalej? Jestem sobie w stanie wyobrazić, że weekend otwarcia byłby niezbyt imponujący ale nogi ostatecznie tak długie jak u bohaterek na plakacie 🙂
Cytat z Szaman data 27 sierpnia, 2025, 14:54Ale on najpierw był dwa czy trzy tygodnie na Netflixie, a na weekend do kin poszedł w ramach fanowskiego wydarzenia specjalnego. Więc rosło mu tylko na Netflixie 🙂
Ale on najpierw był dwa czy trzy tygodnie na Netflixie, a na weekend do kin poszedł w ramach fanowskiego wydarzenia specjalnego. Więc rosło mu tylko na Netflixie 🙂