aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 503 of 533Next

Hmm, a dla mnie OK. Pozwoli oddzielić to od filmu Finchera.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nowa Bigelow wyśmiana przez dziennikarzy w Nowym Yorku, ale reakcje wydają mi się strasznie snobistyczne. Tak, na pewno pamiętali ścieżkę dźwiękową z Konklawe, akurat.

https://www.worldofreel.com/blog/2025/9/26/a-house-of-dynamite

O kurde hehe

A pamięta ktoś jeszcze o oscarowym The Life of Chuck? 🙂

Tak, znalazłem go na CDA i miałem się zabierać za seans 🙂 Nie wiem co tam się stało w tym Toronto i rzeczywiście, Bigelow może mieć swoją Wenecję i na tym się skończy.

Cytat z Szaman data wrzesień 27, 2025, 11:19

Tak, znalazłem go na CDA i miałem się zabierać za seans 🙂 Nie wiem co tam się stało w tym Toronto i rzeczywiście, Bigelow może mieć swoją Wenecję i na tym się skończy.

To była nagroda publiczności, a że była fajna scena tańca, trochę poruszających chwil i wystarczyło. Krytycy oceniają słabo, a widzowie wciąż dobrze.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Mierzwiak data wrzesień 27, 2025, 11:18

A pamięta ktoś jeszcze o oscarowym The Life of Chuck? 🙂

Tak, byłem na nim w kinie miesiąc temu 😅

Powiem tak, początek podobał mi się, bo udało mu się wprowadzić mnie w odpowiedni nastrój. Ale całość wydawała mi się mocno pretensjonalna.

Janko has reacted to this post.
Janko

Jeszcze tego tylko brakowało

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Bez zaskoczeń

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Jordan spoko ale Powell w ogóle mi nie pasuje.

Za mało znam/pamiętam Policjantów z Miami, aby się wypowiedzieć.

Mnie Powell pasuje jak najbardziej.

No ale dajcie jakieś argumenty 🙂

Nie wiem w jakiej konwencji będzie ten film ale tak jak widzę Colina w serialu i Johnsona w filmie Manna tak nie widzę Powella w ani jednym ani drugim.

Serial i film były w innych konwencjach, więc tutaj też pewnie będzie inna konwencja. A skoro Kosinski, to możemy spodziewać się czegoś w stylu Mavericka i F1, czyli ładne buźki na sterylnej cyfrze. Więc Powell pasuje. 😛

W sumie 🙂

Jeśli czasem mam wrażenie że jestem w ukrytej kamerze tak w przypadku tej całej AI psychozy i ogłupiania tym ludzi mam wrażenie, że znalazł się w niej cały świat.

AI Actress Tilly Norwood Debuts at Zurich Summit as Industry Grapples With Emerging Tech: We Want Her ‘to Be the Next Scarlett Johansson’

https://variety.com/2025/film/news/ai-actress-tilly-norwood-talent-agents-zurich-summit-1236533454/

Mam nadzieję, że ludzie to odrzucą...

PreviousPage 503 of 533Next