aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 507 of 533Next

To wygląda z kolei jak zwiastun filmu pokazywany w jakimś filmie

A to wygląda jak Malick z przeceny, choć zebrał bardzo dobre recenzje na Sundance

Cytat z Marek Pilarski data październik 9, 2025, 19:54

Oscar Jessie Buckley

https://www.youtube.com/watch?v=xYcgQMxQwmk

Plakat bardzo ładny. Przez tę roślinność skojarzył mi się z plakatem I'm Thinking of Ending Things, gdzie za zdjęcia też odpowiadał Łukasz Żal.

Dodane pliki:
  • 561416104_822701783614821_2709210026719338695_n.jpg
  • 91RfOqLycKL._AC_SL1500_.jpg
Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Marek Pilarski data październik 9, 2025, 21:08

To wygląda z kolei jak zwiastun filmu pokazywany w jakimś filmie

Bardzo celna uwaga. Pomysł jest spoko, ale nakręcone fatalnie, spojrzałem kto jest reżyserem i tego Timura zawsze ciągnęło do plastiku. Nie każdego roku trafia się styczniowy zesłaniec z takimi gwiazdami, przecież Pratt jest wtedy przyzwyczajony do dojadania sernika, a nie promowania filmów 🙂 Jeszcze w dodatku dobrali mu same najgorsze ujęcia w których stara się "grać", a całość wieńczy napis "przeżyj to w 3D" po zwiastunie filmu o facecie na krześle. Będzie sukces!

Cytat z Szaman data październik 10, 2025, 09:16

Pomysł jest spoko

Absolutnie się nie zgadzam, pomysł jest tak idiotyczny, że podczas oglądania trailera czułem jak umierają mi szare komórki.

Super potężne AI daje podejrzanemu dostęp do wszystkich kamer, telefonów itd ale nie może samo przeanalizować dostępnych danych?

No i co się stało z wykrywaczami kłamstw? W przyszłości wyszły z mody? Przecież on już siedzi na krześle niejako uwięziony, wystarczy go podłączyć o super AI nieumiejącym wykryć czy kłamie na podstawie samej analizy głosu nie wspominając.

Boszeeeeeee!

A dobra, jednak nie jest spoko. Chodziło mi o samo starcie człowieka z absurdalnym, totalitarnym wymiarem sprawiedliwości w świecie przyszłości. Rzeczywiście wykłada się na detalach.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nowe szczegóły Heat 2

https://www.worldofreel.com/blog/2025/10/10/heat-2-bradley-cooper-is-backup-in-case-leonardo-dicaprio-drops-out-austin-butler-adam-driver-and-adria-arjona-eyed

Czyli kolejna filmowa plotka odnośnie Gagi potwierdziła się.

Ile tym razem będzie, 4 minuty? Na bank zagra samą siebie.

Pewnie tak, skoro będą to nagrywać przez max dwa dni. W niedzielę ma koncert w Sztokholmie. 😛

JGL wraca do reżyserii. Rachel McAdams na pokładzie.

https://www.worldofreel.com/blog/2025/10/10/joseph-gordon-levitt-to-direct-ai-thriller-with-rachel-mcadams-acquired-by-netflix

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Tego chyba nikt się nie spodziewał. Jim Caviezel NIE wystąpi w Pasji 2. A przecież latami zapowiadał, zapewniał, dopingował. Teraz pytanie co się stało, bo artykuł tego do końca nie rozstrzyga, chociaż sugeruje oszczędności budżetowe na komputerowym odmładzaniu. Caviezel jest nadal w doskonałej formie fizycznej, czy broda i długie włosy nie wystarczyłyby dla zawieszenia niewiary?

https://www.worldofreel.com/blog/2025/10/10/jim-caviezel-not-returning-for-mel-gibsons-passion-of-the-christ-sequel

Cytat z Mierzwiak data październik 10, 2025, 09:47
Cytat z Szaman data październik 10, 2025, 09:16

Pomysł jest spoko

No i co się stało z wykrywaczami kłamstw? W przyszłości wyszły z mody? Przecież on już siedzi na krześle niejako uwięziony, wystarczy go podłączyć o super AI nieumiejącym wykryć czy kłamie na podstawie samej analizy głosu nie wspominając.

Boszeeeeeee!

Wystarczy, że Pratt tego nie pamięta. To przyszłość, może istnieją pigułki/zastrzyki które pozwalają zapomnieć (patrz Payback z Benem Afleckiem). A może śmierć żony spowodowała szok i wyparcie. I wtedy wykrywacz idzie do kosza.

Mierzwiak

Może być ale film i tak wygląda beznadziejnie, a już myślałem że Ferguson może zmieniła agenta, to wygląda jak do postawienia na półce obok Men in Black 4 i Tego Nudnego Filmu Z Jackmanem Którego Tytułu Nie Pamiętam.

Swoją drogą nie dziwi mnie, że Warner - abstrahując już od kwestii budżetowych - z łatwością odpuścił sobie Heat 2, bo obecnie prawa do pierwszej części ma Disney więc to nie tak, że stracili potencjalnie ważny, bo kojarzony ze studiem tytuł choć przyznam, że bardzo dziwnie ogląda się film Manna bez loga Warnera na początku.

Odnosiłem się tylko do wykrywacza, reszty nie wiem jak wytłumaczyć 😉 Może sprawę udostępnienia Prattowi wszystkich danych jakoś w filmie wytłumaczą, przecież nie pokażą tego wszystkiego w zwiastunie. Ale głowy nie dam sobie uciąć 😉 A Rebecca? Pewnie była na planie kilka dni, przytuliła okrągłą sumkę i film do zapomnienia.

Dianne Keaton nie żyje 🙁

Marek Pilarski, Janko and 2 other users have reacted to this post.
Marek PilarskiJankoSzamanMierzwiak

Rany, jak niespodziewanie. Mam wrażenie, że cały czas była obecna, grała w tych komediach dla seniorek. Jestem w szoku.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Pamiętam jak pierwszy raz widziałem Annie Hall jako może 14-latek. Nic nie rozumiałem (bo to nie jest film dla nastolatka), ale aktorka miała jakiś magnetyzm.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Pójdę, zobaczę Jar Jara i wyjdę z kina 🙂

Mierzwiak
PreviousPage 507 of 533Next