aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 533 of 533

Na czuja 🙂 Jasne, że Turner sto razy lepszy, aż nie chcę mi się wierzyć, że do niego nie dzwonili. Może odmówił.

Cytat z Marek Pilarski data 8 lutego, 2026, 21:34

Nie tylko pod tym nowym zwiastunem ludzie pisali, że to najlepsza książka jaką kiedykolwiek czytali. Więc liczę na to, że w dotychczasowych zapowiedziach pokazali bardzo mało.

A "Grzesznicy" to jeden z najlepszych technicznie filmów jakie powstały 🙂 Nic w tych zwiastunach nie ma, mam wrażenie, że w internecie bardzo nakręcili się po artykułach o świetnych pokazach testowych.

Cytat z Marek Pilarski data 8 lutego, 2026, 21:34

Nie tylko pod tym nowym zwiastunem ludzie pisali, że to najlepsza książka jaką kiedykolwiek czytali.

Ludzie czy boty nakręcające hajp? Nie mówiąc już o tym jak powszechne są hiperbole, wszystko jest dzisiaj naj! naj! naj! a każdy film / serial to peak albo absolute cinema z fotką Scorsese.

Nie wiem. Sprawdziłem na jakiejś stronie, i faktycznie ma bardzo wysokie oceny.

Sprawdziłem też autora zdjęć: Greig Fraser, czyli powinien przynajmniej ładnie wyglądać.

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2026-02-08-231559.png

Cliff Booth Finchera

Ta kretyńska cenzura strasznie rozprasza. Super Bowl i ten film to głupawa kombinacja.

Ludzie w komentarzach na World of Reel naprawdę uważają że tak będzie w gotowym filmie czy nie załapałem żartu?

Dzięki @Szaman za spoiler z Project Hail Mary (nie oglądałem żadnych zwiastunów, nie chciałem nic wiedzieć). Nie umiemy korzystać ze spoiler tagów, no to ponownie roczna przerwa od forum dobrze mi zrobi.

Juby ale to że nie oglądasz trailerów to Twój wybór, nie mówi mi że teraz nie możemy tu sobie swobodnie rozmawiać o tym co jest w oficjalnych materiałach tylko dlatego że ktoś kto prawie się tu nie udziela nie chce nic wiedzieć.

Tak, odpoczynek od forum to dobry pomysł 😉

Juby, nie chciałem nikomu popsuć filmu. Staram się odnosić do oficjalnych materiałów, postać towarzysza Goslinga jest na obydwu zwiastunach (na poprzednim były rączki) i na plakacie. Trudno mi odpowiadać za to, analizować kto założył sobie jaką ascezę na temat materiałów promocyjnych. Forum to forum, komentuje się co wytwórnia wrzuciła.

A odpoczynku od forum nie zalecam 🙂 Zostały już ze 4 osoby i zaraz trzeba będzie gasić światło jak tak dalej pójdzie.

PS. Twórcy zapewniają, że kosmita pojawia się na początku filmu, był o tym artykuł na World of Reel. Więc sądzę, że nic sobie nie popsułeś, cały film jest raczej o ich relacji.

PreviousPage 533 of 533