aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 553 of 559Next

Co za niedorzeczny news.

Pilot serialu to nie jest film, nieważne w jakie marketingowe hasełka by tego nie ubrać.

Chodzi pewnie po prostu o limitowaną kinową premierę serialu a kogoś wyraźnie poniosło z interpretacją tego.

Albo ktoś rzucił na spotkaniu zarządu, że mają w rękach coś co można sprzedać jako pierwszy jego film po Sinners i w dodatku również jako horror. Dwa tygodnie dokrętek i elementy pilota cudownie znikną.

Zdjęcia do Jennifer's Body 2 startują w październiku. Megan Fox i Amanda Seyfried na pokładzie.

https://www.worldofreel.com/blog/2026/7/15/jennifers-body-2-to-shoot-in-october

Już w środę He-Man na Amazonie.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

I od razu czerwiec 27 wydaje się trochę lepszy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jaki kraj takie legacy sequele 🙂

Powstaje kontynuacja "Nigdy w życiu!". Danuta Stenka wraca do kultowej roli Judyty

https://www.filmweb.pl/news/Katarzyna+Grochola+zdradza%2C+%C5%BCe+powstaje+kontynuacja+%22Nigdy+w+%C5%BCyciu+%22.+Danuta+Stenka+wraca+do+roli+Judyty-167648

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nowy horror z Jessicą Chastain

Nawet niezłe, gdyby tylko wywalić głupawą scenę z leżeniem pod stołem, bo wysilone jump scare'y wyglądają bardziej na robotę speców od marketingu.

Cytat z Szaman data 21 lipca, 2026, 16:57

Nowy horror z Jessicą Chastain

Alternatywny tytuł: The Other Mama 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ciekawe, czy Nicole też wróci.

Na bank. A na deser cameo Katie Holmes 🙂

Mimi Rogers też jeszcze grywa 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ale desperacja z tym plakatem

Żenujące ale i tak nie przebija trailera tego syfu który miałem nieprzyjemność zobaczyć przed Odyseją.

Johnny Depp w nowej wersji Opowieści wigilijnej

Może coś ukrywają ale wygląda na dość standardową ekranizację tej opowieści, nie wiem co tu miałoby zachęcić do jej obejrzenia.

Po 40 latach znowu wciągnęło go łóżko 🙂 Depp jakby bardziej żywiołowy i mniej irytujący niż u schyłku poprzedniej kariery, ale jest dokładnie tak jak powiedział Mierzwiak. Pomóc może tylko mieszanka dwóch świąt i jakaś nostalgia za Johnnym.

PreviousPage 553 of 559Next