Newsy filmowe
Cytat z Mierzwiak data 10 marca, 2021, 20:12GET OVER HERE
Dają słowo że taglajny sięgnęły już takiego dna, że nawet nie wiem co czytam.
GET OVER HERE
Dają słowo że taglajny sięgnęły już takiego dna, że nawet nie wiem co czytam.
Cytat z Szaman data 10 marca, 2021, 22:11Tym razem Bee Gees
https://twitter.com/DEADLINE/status/1369747495044214785
Tym razem Bee Gees
Kenneth Branagh To Direct Bee Gees Movie For Paramount https://t.co/6Mq9GGjteg
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) March 10, 2021
Cytat z Szaman data 10 marca, 2021, 23:34Potwierdzają się dawne plotki, bodajże od Collidera
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1369771133122273281?s=19
Potwierdzają się dawne plotki, bodajże od Collidera
‘CREED 3’ will release on November 24, 2022.
Michael B. Jordan will make his directorial debut.
Tessa Thompson and Phylicia Rashad are expected to reprise their roles.
Keenan Coogler and Zach Baylin have written the script based on an outline by Ryan Coogler. pic.twitter.com/te1RQtq5Ks
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) March 10, 2021
Cytat z Mierzwiak data 11 marca, 2021, 07:5818 marca HBO Go wrzuci zarówno Ligę Sprawiedliwości w kinowej wersji Whedona jak i reżyserski The Snyder Cut. Cytując klasyka:
NIE POMYL FILMU
18 marca HBO Go wrzuci zarówno Ligę Sprawiedliwości w kinowej wersji Whedona jak i reżyserski The Snyder Cut. Cytując klasyka:
NIE POMYL FILMU
Cytat z Kuba data 11 marca, 2021, 08:03https://deadline.com/2021/03/willem-dafoe-yorgos-lanthimos-poor-things-searchlight-1234711756/
Willem Dafoe u boku Stone w nowym filmie Lanthimosa
Willem Dafoe u boku Stone w nowym filmie Lanthimosa
Cytat z Kuba data 12 marca, 2021, 10:27https://deadline.com/2021/03/viggo-mortensen-colin-farrell-joel-edgerton-ron-howard-thai-cave-rescue-movie-mgm-thirteen-lives-bron-imagine-1234712218/
Ron Howard robi film o tym jak w 2018 przeprowadzono akcje ratunkową 12 chłopców i ich trenera z zalanej jaskini w Tajlandii. Główne role dostali Viggo Mortensen, Joel Edgerton i Colin Farrell.
Szkoda Howarda na taki temat, ale przynajmniej Viggo w nowym sporym filmie
Ron Howard robi film o tym jak w 2018 przeprowadzono akcje ratunkową 12 chłopców i ich trenera z zalanej jaskini w Tajlandii. Główne role dostali Viggo Mortensen, Joel Edgerton i Colin Farrell.
Szkoda Howarda na taki temat, ale przynajmniej Viggo w nowym sporym filmie
Cytat z robgordon data 12 marca, 2021, 19:40Cassey Affleck, Michelle Monaghan i Sam Claflin w dość standardowo prezentującym się (ale za to ładnie sfotografowanym) thrillerze o policyjnej piosence:
https://www.youtube.com/watch?v=TFFwpqsFvgk
Cassey Affleck, Michelle Monaghan i Sam Claflin w dość standardowo prezentującym się (ale za to ładnie sfotografowanym) thrillerze o policyjnej piosence:
Cytat z Marek Pilarski data 13 marca, 2021, 18:47Jutro nowy zwiastun
https://twitter.com/intheheights/status/1370766725923303436?s=20
Jutro nowy zwiastun
Turn up the volume! TRAILER TOMORROW. #InTheHeightsMovie (3/3) pic.twitter.com/mvEX5ULsqu
— In The Heights Movie (@intheheights) March 13, 2021
Cytat z Ernest Kubica data 13 marca, 2021, 19:18Cytat z robgordon data Marzec 12, 2021, 19:40Cassey Affleck, Michelle Monaghan i Sam Claflin w dość standardowo prezentującym się (ale za to ładnie sfotografowanym) thrillerze o policyjnej piosence:
Kilka scen wygląda jak Manchester by the Sea 2.
Cytat z robgordon data Marzec 12, 2021, 19:40Cassey Affleck, Michelle Monaghan i Sam Claflin w dość standardowo prezentującym się (ale za to ładnie sfotografowanym) thrillerze o policyjnej piosence:
Cytat z robgordon data 13 marca, 2021, 19:21Cytat z Ernest Kubica data Marzec 13, 2021, 19:18Cytat z robgordon data Marzec 12, 2021, 19:40Cassey Affleck, Michelle Monaghan i Sam Claflin w dość standardowo prezentującym się (ale za to ładnie sfotografowanym) thrillerze o policyjnej piosence:
Tak, też o tym pomyślałem.
Cytat z Ernest Kubica data Marzec 13, 2021, 19:18Cytat z robgordon data Marzec 12, 2021, 19:40Cassey Affleck, Michelle Monaghan i Sam Claflin w dość standardowo prezentującym się (ale za to ładnie sfotografowanym) thrillerze o policyjnej piosence:
Tak, też o tym pomyślałem.
Cytat z Kuba data 13 marca, 2021, 19:47Swoją drogą nie macie wrażenia, że Affleck jest kolejnym przykładem aktora który po swojej najlepiej ocenianej (i najlepszej) roli kompletnie przepada? Poza jego nowym reżyserskim projektem (bardzo moim zdaniem fajnym i świeżym nawet pomimo oczywistych podobieństw do Drogi czy The Last of Us) kompletnie zniknął z radarów i ani sukcesów ani ról w produkcjach szczególnie zauważanych.
Mógłby go Ben zaprosić do któregokolwiek ze swoich projektów 😛 ewentualnie zwolniła się rola ojca pewnego biegacza 😛 nie wiem cokolwiek bo chyba wszyscy o nim zapomnieli
Swoją drogą nie macie wrażenia, że Affleck jest kolejnym przykładem aktora który po swojej najlepiej ocenianej (i najlepszej) roli kompletnie przepada? Poza jego nowym reżyserskim projektem (bardzo moim zdaniem fajnym i świeżym nawet pomimo oczywistych podobieństw do Drogi czy The Last of Us) kompletnie zniknął z radarów i ani sukcesów ani ról w produkcjach szczególnie zauważanych.
Mógłby go Ben zaprosić do któregokolwiek ze swoich projektów 😛 ewentualnie zwolniła się rola ojca pewnego biegacza 😛 nie wiem cokolwiek bo chyba wszyscy o nim zapomnieli
Cytat z Szaman data 13 marca, 2021, 20:04A nie miał czasem skandalu obyczajowego i to nawet z Polką? Oskarżano go o molestowanie na planie tego dokumentu z Phoenixem.
A nie miał czasem skandalu obyczajowego i to nawet z Polką? Oskarżano go o molestowanie na planie tego dokumentu z Phoenixem.
Cytat z Kuba data 13 marca, 2021, 20:35Była ugoda i poza Brie Larson jakoś nikt o to problemu nie robił. Zresztą epicentrum akcji przypadło na okres przed Oscarami i jak widać niezbyt się panowie i panie przejeli 😛
Była ugoda i poza Brie Larson jakoś nikt o to problemu nie robił. Zresztą epicentrum akcji przypadło na okres przed Oscarami i jak widać niezbyt się panowie i panie przejeli 😛
Cytat z Kuba data 13 marca, 2021, 20:47W przypadku Swank miałem cichą nadzieje, że po "Trust" sobie przypomni o niej branża - serial względnie głośny, od Boyla a i rola fantastyczna. Ale jednak nic. Berry to jeszcze się przetacza przez Wicki, Kingsmany, X-Meny i inne Atlasy. Większość to rzecz jasna półka niżej niż by można było liczyć po Oscarze, ale gdzieś tam blisko fleszy się pojawia.
Za to strzelam w ciemno, że klątwa dopadnie Maleka.
W przypadku Swank miałem cichą nadzieje, że po "Trust" sobie przypomni o niej branża - serial względnie głośny, od Boyla a i rola fantastyczna. Ale jednak nic. Berry to jeszcze się przetacza przez Wicki, Kingsmany, X-Meny i inne Atlasy. Większość to rzecz jasna półka niżej niż by można było liczyć po Oscarze, ale gdzieś tam blisko fleszy się pojawia.
Za to strzelam w ciemno, że klątwa dopadnie Maleka.
Cytat z robgordon data 13 marca, 2021, 21:17Cytat z Szaman data Marzec 13, 2021, 20:40Czyli jednak klasyczna klątwa Oscara, w stylu Hilary Swank, albo Halle Berry.
Raczej nie. Pamiętajcie o tym, że Cassey przed Manchesterem też brał udział w raczej niszowych projektach. Zresztą Manchester też jest taki. Wydaje mi się, że po prostu dalej robi to co lubi. I dalej raczej z dala od mainstreamu.
Cytat z Szaman data Marzec 13, 2021, 20:40Czyli jednak klasyczna klątwa Oscara, w stylu Hilary Swank, albo Halle Berry.
Raczej nie. Pamiętajcie o tym, że Cassey przed Manchesterem też brał udział w raczej niszowych projektach. Zresztą Manchester też jest taki. Wydaje mi się, że po prostu dalej robi to co lubi. I dalej raczej z dala od mainstreamu.
Cytat z Kuba data 13 marca, 2021, 21:27Problem jest tylko taki, że te jego niszowe projekty po MbS wydają się być znacznie gorsze niż te przed nawet jeśli i tam przeważały średniaki. Grywał z ciekawszymi aktorami i dla ciekawszych ludzi grywał. Miałem nadzieje, że Oscar sprawi, że bedzie pojawiać się częściej u tych lepszych niszowych twórców czy w ciekawszych rzeczach niż taki tasiemiec jak film z góry. Szkoda
Problem jest tylko taki, że te jego niszowe projekty po MbS wydają się być znacznie gorsze niż te przed nawet jeśli i tam przeważały średniaki. Grywał z ciekawszymi aktorami i dla ciekawszych ludzi grywał. Miałem nadzieje, że Oscar sprawi, że bedzie pojawiać się częściej u tych lepszych niszowych twórców czy w ciekawszych rzeczach niż taki tasiemiec jak film z góry. Szkoda
Cytat z Szaman data 14 marca, 2021, 21:47Spoko zwiastun, najlepszy z dotychczasowych. Jestem coraz bardziej ciekaw jakie to będą 4 godziny. No i dlaczego Diane Lane ma czerwone oczy?
Spoko zwiastun, najlepszy z dotychczasowych. Jestem coraz bardziej ciekaw jakie to będą 4 godziny. No i dlaczego Diane Lane ma czerwone oczy?