aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 93 of 533Next

Dla mnie absolutnie genialny, a za drugim razem nawet lepszy 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

To jeden z nielicznych filmów, który widziałem w kinie dwa razy. Pierwszy seans na AFF, drugi ze znajomymi. To były czasy... ;(

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Dobra, więc kto będzie następny? 😛

Ogłaszanie kolejnych członków obsady w ten sposób jest samo w sobie niezłą zagadką. 😉

Pobawiłbym się, ale w którą stronę szukać? Nie ma żadnego klucza między nimi, oprócz Marvela.

Grace twierdzi, że potrzebny jest odpowiednik Chrisa Evansa. Dwa dni temu mówiła, że Cavill by jej pasował.

To ja wypiszę kilka nazwisk:

- Rosamund Pike

- Rami Malek

- Allison Janney

- Beanie Feldstein

- Donald Glover

A nie wrzucą tam Chalameta zaraz? 🙂 Może Joseph Gordon Levitt dostanie tym razem coś więcej niż epizod głosowy? Albo Johnson ponownie zaprosi Marka Ruffalo idąc tropem Marvela?

Idąc tropem Marvela?

No to Tilda Swinton i umrę ze szczęścia.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Przydałby się jakiś nestor rodu, odpowiednik Christophera Plummera. Może Michael Caine?

I jakaś piękność, odpowiednik Any de Arnas. Margot Robbie? Rooney Mara? Rachel McAdams?

Edit: A może zamiast Caine'a... Robert de Niro? 🙂

W sprawie nestora, ciekawe czy Bruce Willis był grzeczny na planie Loopera. Podobno on i Norton prywatnie bardzo się lubią od wielu lat (tak przynajmniej wynikało z roastu Willisa i wypowiedzi wokół promocji Osieroconego Brooklynu).

A Robert Downey Jr.? Nie gryzłby się za bardzo z Danielem Craigiem?

Ja bym chętnie zobaczył Olyphanta i MacLachlana wygrywających te johnsonowe dialogi. Jako seniora bardzo chętnie McKellena. Poza tym Ali mógłby nieco się wyłamać ze schematu i zagrać w czymś luźniejszym, może bardziej odjechanym.

A jakbym miał strzelać casting realny to na ten moment wolny Pattinson. Za to Cavill i RDJ...

Cytat z Marek Pilarski data Maj 13, 2021, 21:04

A Robert Downey Jr.? Nie gryzłby się za bardzo z Danielem Craigiem?

Z Craigiem gryzłby się tylko Darren Aronofsky 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Jaba daba du! 😀

Zawsze doceniałem jak Netflixowi na sercu leży jakość

Liczby się zgadzają, jakość ma drugo(trzecio?)rzędne znaczenie.

Pytanie brzmi czy jakaś scena przebije seks na jachcie z teleportacją i wypadnięcie idiotki za burtę 🙂

W poniedziałek rano naszego czasu zwiastun Snake Eyes

https://twitter.com/henrygolding/status/1393238114273955843

8 kwietnia 2022

A myslałem, że po przesunięciu MI gorzej być nie może 🙂

Zanim się obejrzysz to już będzie grudzień, Święta i Sylwester.

PreviousPage 93 of 533Next