aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 43 of 43

Nowa wersja No Way Home nie dla Polski:

Nie wiem czy to dobre miejsce, ale w końcu to te samo uniwersum. Z przecieków wynika, że Madame Web dziać się będzie ok. 2000 roku. Strasznie dużo próbują tu wcisnąć postaci ze świata Spider-Mana.

https://naekranie.pl/aktualnosci/madame-web-adam-scott-emma-roberts-marvel-1660318602

Cytat z robgordon data sierpień 12, 2022, 18:07

w końcu to te samo uniwersum

Tak w ogóle dziwne to trochę. Niby film o Madame Web, ale wygląda jakby tak naprawdę powód powstania tego filmu był inny. No ale w końcu to SONY. O tyle o ile rozumiem próby stworzenia czegoś więcej wokół Spider-Mana i sam pomysł stworzenia filmów o Venomie, Kravenie czy Morbiusie uważam za niezły, to już trudno mi jakoś wierzyć, że SONY potrafi to, bez pomocy Dinseya, ogarnąć.

Cytat z Mierzwiak data sierpień 12, 2022, 18:13
Cytat z robgordon data sierpień 12, 2022, 18:07

w końcu to te samo uniwersum

No ten z Hollandem to nie. Ale tutaj piszemy o filmach o Spider-Manie. A Spider-Man to te samo uniwersum. A kto wie, jaki pomysł na kolejne filmy ma SONY. Trudno mi w to uwierzyć, ale może faktycznie Peter Parker w wykonaniu Toma Hollanda to już przeszłość?

Dziwnie się to oglądało bez odgłosów widownii 🙂

Nie brzmi to jak coś na co chciałbym iść do kina. Dziwne, że są aż tak łapczywi na te dodatkowe parę dolarów, przecież nadal takie wersje w kinach są rzadkością.

Wiadomo że to typowy skok na kasę, ale chociaż dorzucili te sceny do filmu a nie rzucili jakiś ochłap na samym końcu jak przy Endgame.

Zapomniałem o tej wersji Endgame jakby Will Smith błysnął mi po oczach 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Willems zaczyna nowy sezon świetnym materiałem zwracającym uwagę na aspekt filmów Raimiego który na pewno każdy zauważył, ale nie każdy zdawał sobie sprawę jak bardzo wpływa on na odbiór a nawet atmosferę tych produkcji:

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zwiastun Across the Spider-Verse w rocznicę wybuchu stanu wojennego.

Premiera zwiastuna za pół godziny.

Kompletnie mnie to nie kręci 😛

PreviousPage 43 of 43