Sprawy administracyjne forum
Cytat z Mierzwiak data 13 września, 2024, 13:11Twoje pytanie jest jak najbardziej zasadne i z czystej ciekawości, i w sensie "jak można być takim ciołkiem" 😀
Odpowiedź jest bardzo prosta - wczorajszy post z tematu o Disneyu napisałem najpierw w Hyde Parku a że był pierwszym na nowej stronie to tuż nad nim były przyciski odpowiadające za cały temat (tak jak w przypadku tego postu) no i mój wzrok oraz ręka niestety powędrowały w kierunku nie tego Usuń co powinny.
Twoje pytanie jest jak najbardziej zasadne i z czystej ciekawości, i w sensie "jak można być takim ciołkiem" 😀
Odpowiedź jest bardzo prosta - wczorajszy post z tematu o Disneyu napisałem najpierw w Hyde Parku a że był pierwszym na nowej stronie to tuż nad nim były przyciski odpowiadające za cały temat (tak jak w przypadku tego postu) no i mój wzrok oraz ręka niestety powędrowały w kierunku nie tego Usuń co powinny.
Cytat z robgordon data 13 września, 2024, 16:03A, OK. Mam nadzieję że ta wiedza pozwoli mi wstrzymać się w analogicznej sytuacji w odpowiednim momencie. Szkoda że nie pojawił się komunikat w stylu „Jesteś pewien?”.
A, OK. Mam nadzieję że ta wiedza pozwoli mi wstrzymać się w analogicznej sytuacji w odpowiednim momencie. Szkoda że nie pojawił się komunikat w stylu „Jesteś pewien?”.
Cytat z Mierzwiak data 13 września, 2024, 16:52Właśnie przetestowałem i teraz taki komunikat z pytaniem się pojawia, @admin musiał coś zaczarować 🙂
Właśnie przetestowałem i teraz taki komunikat z pytaniem się pojawia, @admin musiał coś zaczarować 🙂
Cytat z robgordon data 16 września, 2024, 20:59Proposition. Mamy osobne newsy filmowe i serialowe, mamy też osobne opinie. Ale hyde park mamy tylko filmowy. Nie ma chyba sensu tworzyć osobnego tematu Serialowy Hyde Park, więc proponuję zmienić nazwę na Filmowy i serialowy Hyde Park. Co Wy na to?
Proposition. Mamy osobne newsy filmowe i serialowe, mamy też osobne opinie. Ale hyde park mamy tylko filmowy. Nie ma chyba sensu tworzyć osobnego tematu Serialowy Hyde Park, więc proponuję zmienić nazwę na Filmowy i serialowy Hyde Park. Co Wy na to?
Cytat z Szaman data 16 września, 2024, 21:07Moim zdaniem krótsza nazwa brzmi lepiej, a i tak każdy wie o co chodzi 🙂
Moim zdaniem krótsza nazwa brzmi lepiej, a i tak każdy wie o co chodzi 🙂
Cytat z robgordon data 16 września, 2024, 21:15Cytat z Szaman data wrzesień 16, 2024, 21:07Moim zdaniem krótsza nazwa brzmi lepiej, a i tak każdy wie o co chodzi
Nie upieram się 😉
Cytat z Szaman data wrzesień 16, 2024, 21:07Moim zdaniem krótsza nazwa brzmi lepiej, a i tak każdy wie o co chodzi
Nie upieram się 😉
Cytat z Szaman data 20 grudnia, 2024, 19:24Można jakoś naprawić odnośniki do Twittera, tak aby znowu generowały podgląd z obrazkiem, czy raczej trzeba już odejść od ich używania?
Można jakoś naprawić odnośniki do Twittera, tak aby znowu generowały podgląd z obrazkiem, czy raczej trzeba już odejść od ich używania?
Cytat z Marek Pilarski data 20 grudnia, 2024, 22:10Nie wiem, co się dzieje i od czego to zależy. Zazwyczaj działało, jak się zaminiło "x" na "twitter", i jak wrzucałem link do Bonda, to zadziałało na chwilę, ale jak odświeżyłem stronę, był tylko link. @admin - masz jakiś pomysł?
Nie wiem, co się dzieje i od czego to zależy. Zazwyczaj działało, jak się zaminiło "x" na "twitter", i jak wrzucałem link do Bonda, to zadziałało na chwilę, ale jak odświeżyłem stronę, był tylko link. @admin - masz jakiś pomysł?
Cytat z Ernest Kubica data 21 grudnia, 2024, 19:26Próbujcie zmieniać w linku x na twitter - na jednych działa na innych nie, nie wiem od czego zależy
https://twitter.com/_Cristofor_/status/1870492540199399570
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1867208625011183679
https://twitter.com/verv_inc/status/1870103326689202572
https://twitter.com/Cineaesthetic1/status/1867225716787388534
Próbujcie zmieniać w linku x na twitter - na jednych działa na innych nie, nie wiem od czego zależy
A mnie tam Węgry nigdy nie pasowały
Balaton cały pogrodzony jakby tam złote ryby pływały ,a na wyjeździe jeszcze mnie złapali z krzaków na "50" , chciałem im zapłacić gotówką,to wystawili mandat na przelew, a że była to niedziela wieczór,to nie zobaczyli nigdy wpłaty..— Krzysztof Zygowski (@_Cristofor_) December 21, 2024
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1867208625011183679
https://twitter.com/verv_inc/status/1870103326689202572
Cillian Murphy on the set of 28 Years later pic.twitter.com/ydFMWHzmCk
— cinematic aesthetic (@Cineaesthetic1) December 12, 2024
Cytat z Marek Pilarski data 11 stycznia, 2025, 17:29Losowa myśl na sobotę: Stanie się coś, jak połączymy tematy BO Ameryka i BO Świat, a obecny BO Świat stanie się tematem archiwalnym?
Często mam tak, że nie wiem, w którym z tych tematów coś wrzucić albo napisać komentarz, bo dotyczy to i Ameryki i rynku zewnętrznego.
Losowa myśl na sobotę: Stanie się coś, jak połączymy tematy BO Ameryka i BO Świat, a obecny BO Świat stanie się tematem archiwalnym?
Często mam tak, że nie wiem, w którym z tych tematów coś wrzucić albo napisać komentarz, bo dotyczy to i Ameryki i rynku zewnętrznego.
Cytat z Szaman data 16 lutego, 2025, 07:53Jakich treści powinno być więcej na forum w dziale newsy? W języku polskim, czy angielskim? Z "obrazkami", czy suche linki w stylu bloga na Filmwebie? Raczej odnośniki do pełnych artykułów, czy krótkie podsumowania prosto z Twittera?
Jakich treści powinno być więcej na forum w dziale newsy? W języku polskim, czy angielskim? Z "obrazkami", czy suche linki w stylu bloga na Filmwebie? Raczej odnośniki do pełnych artykułów, czy krótkie podsumowania prosto z Twittera?
Cytat z robgordon data 16 lutego, 2025, 08:39Ja najchętniej widziałbym newsy po polsku. Ale wiem że pisać to zawsze dodatkowa czynność i wrzucić link jest dużo prościej. Czyli coś po środku. Może być link, ale z choć krótką informacją o co kamą. Chyba że z linka to wynika (również po angielsku). Czyli właściwie prawie tak jak jest teraz może być 😉
Ja najchętniej widziałbym newsy po polsku. Ale wiem że pisać to zawsze dodatkowa czynność i wrzucić link jest dużo prościej. Czyli coś po środku. Może być link, ale z choć krótką informacją o co kamą. Chyba że z linka to wynika (również po angielsku). Czyli właściwie prawie tak jak jest teraz może być 😉
Cytat z Juby data 30 lipca, 2025, 09:12Od ponad tygodnia dostaję na maila powiadomienia nie tylko, gdy ktoś napisze coś bezpośrednio wspominając mój nick, ale za każdym razem gdy ktoś napisze w wątku, w którym się wypowiadałem. Da radę coś zrobić z tym spamem? Bo przychodzi tego kilka/kilkanaście maili dziennie.
Od ponad tygodnia dostaję na maila powiadomienia nie tylko, gdy ktoś napisze coś bezpośrednio wspominając mój nick, ale za każdym razem gdy ktoś napisze w wątku, w którym się wypowiadałem. Da radę coś zrobić z tym spamem? Bo przychodzi tego kilka/kilkanaście maili dziennie.
Cytat z Szaman data 30 lipca, 2025, 09:18U góry na tej niebieskiej belce jest menu, potem subskrypcje, potem ustawienia subskrypcji.
U góry na tej niebieskiej belce jest menu, potem subskrypcje, potem ustawienia subskrypcji.
Cytat z Marek Pilarski data 3 listopada, 2025, 18:46Kilka dni temu było jeszcze poniżej miliona. 😉
Kilka dni temu było jeszcze poniżej miliona. 😉
Dodane pliki: