aby założyć posty i tematy.

Sprawy administracyjne forum

PreviousPage 12 of 13Next

Twoje pytanie jest jak najbardziej zasadne i z czystej ciekawości, i w sensie "jak można być takim ciołkiem" 😀

Odpowiedź jest bardzo prosta - wczorajszy post z tematu o Disneyu napisałem najpierw w Hyde Parku a że był pierwszym na nowej stronie to tuż nad nim były przyciski odpowiadające za cały temat (tak jak w przypadku tego postu) no i mój wzrok oraz ręka niestety powędrowały w kierunku nie tego Usuń co powinny.

A, OK. Mam nadzieję że ta wiedza pozwoli mi wstrzymać się w analogicznej sytuacji w odpowiednim momencie. Szkoda że nie pojawił się komunikat w stylu „Jesteś pewien?”.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Właśnie przetestowałem i teraz taki komunikat z pytaniem się pojawia, @admin musiał coś zaczarować 🙂

Proposition. Mamy osobne newsy filmowe i serialowe, mamy też osobne opinie. Ale hyde park mamy tylko filmowy. Nie ma chyba sensu tworzyć osobnego tematu Serialowy Hyde Park, więc proponuję zmienić nazwę na Filmowy i serialowy Hyde Park. Co Wy na to?

Moim zdaniem krótsza nazwa brzmi lepiej, a i tak każdy wie o co chodzi 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data wrzesień 16, 2024, 21:07

Moim zdaniem krótsza nazwa brzmi lepiej, a i tak każdy wie o co chodzi 🙂

Nie upieram się 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Czy da się wyłączyć żeby maile z forum nie przychodziły na pocztę?

Dział "subskrypcje" na niebieskiej belce u góry.

Można jakoś naprawić odnośniki do Twittera, tak aby znowu generowały podgląd z obrazkiem, czy raczej trzeba już odejść od ich używania?

Nie wiem, co się dzieje i od czego to zależy. Zazwyczaj działało, jak się zaminiło "x" na "twitter", i jak wrzucałem link do Bonda, to zadziałało na chwilę, ale jak odświeżyłem stronę, był tylko link. @admin - masz jakiś pomysł?

Próbujcie zmieniać w linku x na twitter - na jednych działa na innych nie, nie wiem od czego zależy

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1867208625011183679

https://twitter.com/verv_inc/status/1870103326689202572

Losowa myśl na sobotę: Stanie się coś, jak połączymy tematy BO Ameryka i BO Świat, a obecny BO Świat stanie się tematem archiwalnym?

Często mam tak, że nie wiem, w którym z tych tematów coś wrzucić albo napisać komentarz, bo dotyczy to i Ameryki i rynku zewnętrznego.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Jestem za!

Zrobione 😛

Marek Pilarski, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordon

Jakich treści powinno być więcej na forum w dziale newsy? W języku polskim, czy angielskim? Z "obrazkami", czy suche linki w stylu bloga na Filmwebie? Raczej odnośniki do pełnych artykułów, czy krótkie podsumowania prosto z Twittera?

Ja najchętniej widziałbym newsy po polsku. Ale wiem że pisać to zawsze dodatkowa czynność i wrzucić link jest dużo prościej. Czyli coś po środku. Może być link, ale z choć krótką informacją o co kamą. Chyba że z linka to wynika (również po angielsku). Czyli właściwie prawie tak jak jest teraz może być 😉

Ernest Kubica and Szaman have reacted to this post.
Ernest KubicaSzaman

Od ponad tygodnia dostaję na maila powiadomienia nie tylko, gdy ktoś napisze coś bezpośrednio wspominając mój nick, ale za każdym razem gdy ktoś napisze w wątku, w którym się wypowiadałem. Da radę coś zrobić z tym spamem? Bo przychodzi tego kilka/kilkanaście maili dziennie.

U góry na tej niebieskiej belce jest menu, potem subskrypcje, potem ustawienia subskrypcji.

Thx. Nie wiem czemu przypięło mi tam wątki o B.O.

Ja też nie, ale ważne, że się udało 🙂

Kilka dni temu było jeszcze poniżej miliona. 😉

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2025-11-03-184624.png
Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon
PreviousPage 12 of 13Next