Superman
Cytat z Szaman data 10 października, 2021, 16:11Czyli temat założony na potrzeby starych i nowych prób zmierzenia się z Człowiekiem ze Stali na wielkim ekranie.
Czyli temat założony na potrzeby starych i nowych prób zmierzenia się z Człowiekiem ze Stali na wielkim ekranie.
Cytat z Szaman data 15 kwietnia, 2022, 15:35"Wysokie stanowiska otrzymali także Bruce Campbell, który został dyrektorem ds. przychodów i strategii (...)"
Z początku myślałem, że wdarł im się dziwny chochlik drukarski, ale okazuje się, że oni rzeczywiście mają tam swojego Bruce'a Campbella 🙂
Wracając jednak do meritum, najciekawszy wydaje mi się ten fragment, może zapowiadać jakieś decyzje ogłoszone do końca tego roku.
"Z obozu najważniejszych przedstawicieli Discovery docierają też głosy, że największe postacie takie jak Superman zostały niepotrzebnie porzucone i wymagają rewitalizacji."
Reszta to niestety takie kręcenie się w kółko, wracanie do koncepcji porzuconych po lodowatym przyjęciu BvS i JL już 5-6 lat temu.
https://filmozercy.com/wpis/beda-zmiany-w-filmowym-swiecie-dc-comics-co-planuja-nowi-wlasciciele-z-discovery
https://deadline.com/2022/04/warner-bros-discovery-top-leadership-structure-zaslav-1234996279/
"Wysokie stanowiska otrzymali także Bruce Campbell, który został dyrektorem ds. przychodów i strategii (...)"
Z początku myślałem, że wdarł im się dziwny chochlik drukarski, ale okazuje się, że oni rzeczywiście mają tam swojego Bruce'a Campbella 🙂
Wracając jednak do meritum, najciekawszy wydaje mi się ten fragment, może zapowiadać jakieś decyzje ogłoszone do końca tego roku.
"Z obozu najważniejszych przedstawicieli Discovery docierają też głosy, że największe postacie takie jak Superman zostały niepotrzebnie porzucone i wymagają rewitalizacji."
Reszta to niestety takie kręcenie się w kółko, wracanie do koncepcji porzuconych po lodowatym przyjęciu BvS i JL już 5-6 lat temu.
Cytat z Szaman data 15 kwietnia, 2022, 15:53Przypomniało mi się, że przecież były jakieś próby wzniesienia się w powietrze na początku 2021 roku. Ale pewnie ten projekt wylądował już w koszu.
https://www.thewrap.com/ta-nehisi-coates-to-write-new-superman-film-from-dc-and-warner-bros/
Przypomniało mi się, że przecież były jakieś próby wzniesienia się w powietrze na początku 2021 roku. Ale pewnie ten projekt wylądował już w koszu.
Ta-Nehisi Coates to Write New ‘Superman’ Film for DC And Warner Bros
Cytat z Szaman data 15 kwietnia, 2022, 15:59O patrz, zupełnie mnie ominęła. Ale myślisz, że nowe władze będą jeszcze traktowały ten draft poważnie? Coates jest człowiekiem poprzedników, nie sądzę żeby nawet Abrams mógł być pewien swojego producenckiego stołka.
O patrz, zupełnie mnie ominęła. Ale myślisz, że nowe władze będą jeszcze traktowały ten draft poważnie? Coates jest człowiekiem poprzedników, nie sądzę żeby nawet Abrams mógł być pewien swojego producenckiego stołka.
Cytat z Juby data 15 kwietnia, 2022, 21:18Superman od dzieciństwa jest moim drugim ulubionym komiksowym superbohaterem i pewnie jedną z ulubionych fikcyjnych postaci ever. Niestety, pod względem kinowych filmów od wielu, wielu lat ma ogromny niefart, a jego przyszłość wygląda nieciekawie. Dlatego mam nadzieję, że powyższe pogłoski zawierają w sobie choć ziarno prawdy i nowe szefostwo zrobi w końcu w tym pieprzonym Warnerze porządek (tym razem naprawdę).
Zerknijmy na bezpośrednią konkurencję. W ostatnich 20 latach powstało 12 kinowych filmów z udziałem Spider-Mana i kolejny ma premierę za pół roku. Ile filmów z Supermanem powstało w analogicznym czasie? 4. Cztery!!!! I poza powyższym, rzekomym draftem, brak sygnałów o tym, aby coś miało ruszać z kolejnymi. Wręcz przeciwnie, przecieki z The Flash sugerują całkowite wymazanie tego bohatera z ich głównego uniwersum. Czy kogoś za przeproszeniem po****ło?
W WB zupełnie nie mają na Supermana pomysłu (od lat kręcą się wokół originu, kryzysu tożsamości i tych samych przeciwników: Luthor & Zod) i wiary w sukces, bo wydali na filmy z jego udziałem grube miliony, a sukcesów nie było, lub były umiarkowane. Tylko jaki jest problem znaleźć twórcę, który potrafiłby tak zarządzać budżetem, że zrealizowałby nowy film za max. $160-170m (ze Spider-Manem w MCU udało się 2 razy)? Jaki problem podejść do tej postaci inaczej, wysłać ją np. w kosmos, wybrać na przeciwnika kogoś zupełnie świeżego (Brainiac)? Najwyraźniej dla nich jest.
Spełnieniem moich marzeń byłby powrót Henry'ego Cavilla do roli i danie mu drugiego solowego filmu. Ale przyznam, że po takim czasie i przy ostatnich pogłoskach z otwarciem przyjąłbym nawet recast i hard reboot, jak z Batmanem, byleby móc znowu cieszyć się Człowiekiem ze stali na dużym ekranie. Wszystko, byleby nie czekać na kolejny film z Supermanem tyle, ile było między Supermanem IV, a Supermanem: Powrót. Ale w ogóle się na to nie zapowiada. Warner ruszył z drugim sezonem serialu, który cieszy się niezłymi opiniami i ma dla nich satysfakcjonującą widownie, więc mogą nim przedłużać sobie prawa do postaci Supermana (których nie mają na stałe i gdyby nie ukończyli MoS do końca 2012 straciliby je), więc po co się wysilać, right? To jest moim zdaniem główny powód takiego postępowania studia. Henry chce $$$, a Warner nie wierzy, aby film odniósł wystarczający sukces, więc wolą trzymać eSa na małym ekranie za x20 razy mniejsze pieniądze. No i spoko, nie mam nic do tego serialu (widziałem pilot i był przyzwoity), ale nie w przypadku skreślania tej postaci ze srebrnego ekranu w czasach, w których nawet ktoś tak nieznany, jak Czarny Adam dostaje swój własny film.
Dlatego trzymam kciuki, aby nowy szef dał kilku osobom po uszach i wyperswadował im pomysły z Flasha.
Superman od dzieciństwa jest moim drugim ulubionym komiksowym superbohaterem i pewnie jedną z ulubionych fikcyjnych postaci ever. Niestety, pod względem kinowych filmów od wielu, wielu lat ma ogromny niefart, a jego przyszłość wygląda nieciekawie. Dlatego mam nadzieję, że powyższe pogłoski zawierają w sobie choć ziarno prawdy i nowe szefostwo zrobi w końcu w tym pieprzonym Warnerze porządek (tym razem naprawdę).
Zerknijmy na bezpośrednią konkurencję. W ostatnich 20 latach powstało 12 kinowych filmów z udziałem Spider-Mana i kolejny ma premierę za pół roku. Ile filmów z Supermanem powstało w analogicznym czasie? 4. Cztery!!!! I poza powyższym, rzekomym draftem, brak sygnałów o tym, aby coś miało ruszać z kolejnymi. Wręcz przeciwnie, przecieki z The Flash sugerują całkowite wymazanie tego bohatera z ich głównego uniwersum. Czy kogoś za przeproszeniem po****ło?
W WB zupełnie nie mają na Supermana pomysłu (od lat kręcą się wokół originu, kryzysu tożsamości i tych samych przeciwników: Luthor & Zod) i wiary w sukces, bo wydali na filmy z jego udziałem grube miliony, a sukcesów nie było, lub były umiarkowane. Tylko jaki jest problem znaleźć twórcę, który potrafiłby tak zarządzać budżetem, że zrealizowałby nowy film za max. $160-170m (ze Spider-Manem w MCU udało się 2 razy)? Jaki problem podejść do tej postaci inaczej, wysłać ją np. w kosmos, wybrać na przeciwnika kogoś zupełnie świeżego (Brainiac)? Najwyraźniej dla nich jest.
Spełnieniem moich marzeń byłby powrót Henry'ego Cavilla do roli i danie mu drugiego solowego filmu. Ale przyznam, że po takim czasie i przy ostatnich pogłoskach z otwarciem przyjąłbym nawet recast i hard reboot, jak z Batmanem, byleby móc znowu cieszyć się Człowiekiem ze stali na dużym ekranie. Wszystko, byleby nie czekać na kolejny film z Supermanem tyle, ile było między Supermanem IV, a Supermanem: Powrót. Ale w ogóle się na to nie zapowiada. Warner ruszył z drugim sezonem serialu, który cieszy się niezłymi opiniami i ma dla nich satysfakcjonującą widownie, więc mogą nim przedłużać sobie prawa do postaci Supermana (których nie mają na stałe i gdyby nie ukończyli MoS do końca 2012 straciliby je), więc po co się wysilać, right? To jest moim zdaniem główny powód takiego postępowania studia. Henry chce $$$, a Warner nie wierzy, aby film odniósł wystarczający sukces, więc wolą trzymać eSa na małym ekranie za x20 razy mniejsze pieniądze. No i spoko, nie mam nic do tego serialu (widziałem pilot i był przyzwoity), ale nie w przypadku skreślania tej postaci ze srebrnego ekranu w czasach, w których nawet ktoś tak nieznany, jak Czarny Adam dostaje swój własny film.
Dlatego trzymam kciuki, aby nowy szef dał kilku osobom po uszach i wyperswadował im pomysły z Flasha.
Cytat z Kuba data 15 kwietnia, 2022, 23:08Cytat z Szaman data kwiecień 15, 2022, 15:59O patrz, zupełnie mnie ominęła. Ale myślisz, że nowe władze będą jeszcze traktowały ten draft poważnie? Coates jest człowiekiem poprzedników, nie sądzę żeby nawet Abrams mógł być pewien swojego producenckiego stołka.
Myślę, że tak jeśli będzie dobry. Szczególnie jeśli mają już jakiegoś reżysera a przecież wsrod poważnych kandydatów przewijała się Regina King ale także Barry Jenkins czy Shaka King. Nawet jeśli sam zamysł filmu wyszedł od żałosnej próby przykrycia zarzutów o rasizm to jeśli sam scenariusz okaże się dobry a taki Jenkins chciałby to wyreżyserować to na pewno z tym rusza. W końcu w teorii o takie projekty chodzi.
@juby tak naprawdę to cholera wie co Flash chce pokazać. Wiele wskazuje, że film może mieć milion alternatywnych wersji pewnych elementów i będzie składany w zależności właśnie od tego co postanowi Zaslav. Więc myślę, że ostatecznie mogą tego Supermana nie wymazać. Zresztą według niektórych widzów tych testowych pokazów jest w filmie scena która zostawia mu znaczącą furtkę.
Cytat z Szaman data kwiecień 15, 2022, 15:59O patrz, zupełnie mnie ominęła. Ale myślisz, że nowe władze będą jeszcze traktowały ten draft poważnie? Coates jest człowiekiem poprzedników, nie sądzę żeby nawet Abrams mógł być pewien swojego producenckiego stołka.
Myślę, że tak jeśli będzie dobry. Szczególnie jeśli mają już jakiegoś reżysera a przecież wsrod poważnych kandydatów przewijała się Regina King ale także Barry Jenkins czy Shaka King. Nawet jeśli sam zamysł filmu wyszedł od żałosnej próby przykrycia zarzutów o rasizm to jeśli sam scenariusz okaże się dobry a taki Jenkins chciałby to wyreżyserować to na pewno z tym rusza. W końcu w teorii o takie projekty chodzi.
@juby tak naprawdę to cholera wie co Flash chce pokazać. Wiele wskazuje, że film może mieć milion alternatywnych wersji pewnych elementów i będzie składany w zależności właśnie od tego co postanowi Zaslav. Więc myślę, że ostatecznie mogą tego Supermana nie wymazać. Zresztą według niektórych widzów tych testowych pokazów jest w filmie scena która zostawia mu znaczącą furtkę.
Cytat z Juby data 21 kwietnia, 2022, 09:43Cytat z Kuba data kwiecień 15, 2022, 23:08tak naprawdę to cholera wie co Flash chce pokazać. Wiele wskazuje, że film może mieć milion alternatywnych wersji pewnych elementów i będzie składany w zależności właśnie od tego co postanowi Zaslav. Więc myślę, że ostatecznie mogą tego Supermana nie wymazać. Zresztą według niektórych widzów tych testowych pokazów jest w filmie scena która zostawia mu znaczącą furtkę.
Oby! Nawet jeśli Warner nie potrafi się dogadać z Cavillem, wolałbym aby po resecie uniwersum po prostu dali nowego aktora (i całą obsadę związaną z serią: Lois, Perry, itd.) niż żeby Supermana nie miało być wcale.
Cytat z Kuba data kwiecień 15, 2022, 23:08tak naprawdę to cholera wie co Flash chce pokazać. Wiele wskazuje, że film może mieć milion alternatywnych wersji pewnych elementów i będzie składany w zależności właśnie od tego co postanowi Zaslav. Więc myślę, że ostatecznie mogą tego Supermana nie wymazać. Zresztą według niektórych widzów tych testowych pokazów jest w filmie scena która zostawia mu znaczącą furtkę.
Oby! Nawet jeśli Warner nie potrafi się dogadać z Cavillem, wolałbym aby po resecie uniwersum po prostu dali nowego aktora (i całą obsadę związaną z serią: Lois, Perry, itd.) niż żeby Supermana nie miało być wcale.
Cytat z Szaman data 19 lipca, 2022, 07:37Chyba już było, no ale wrzucam. Przy okazji, nie wierzę w żaden powrót Cavilla.
https://twitter.com/DCU_Direct/status/1549265116864155649
Chyba już było, no ale wrzucam. Przy okazji, nie wierzę w żaden powrót Cavilla.
A new report states that Warner Bros. was making plans to replace Henry Cavill's Superman following the release of #JusticeLeague in 2017... Details: https://t.co/r5OQhU6aTD pic.twitter.com/5K2oLl8zwn
— DCU - The Direct (@DCU_Direct) July 19, 2022
Cytat z Juby data 19 lipca, 2022, 09:23
A w Czarnym Adamie ponoć znowu [spoiler]wstawili bezgłowe cameo Supermana. Trzecie!!! Żenada, już lepiej jakby w ogóle go nie było. I nie można tego wytłumaczyć niedogadaniem terminów z Henrykiem, nikt nie jest tak zapracowany, żeby nie udało się z nim dogadać / ściągnąć go na jeden dzień zdjęciowy przy trzech różnych projektach na przestrzeni czterech lat.[/spoiler]

A w Czarnym Adamie ponoć znowu
Cytat z Mierzwiak data 19 lipca, 2022, 09:26Henry Cavill wyleciał z DCEUWHATEVER więc dlaczego miałby zagrać cameo i po co ktokolwiek miałby tłumaczyć jego nieobecność?
Mam wrażenie, że na ileś lat Warner zwyczajnie pogrzebie tę postać, tylko nie rozumiem dlaczego nie można mu znaleźć kogoś, kto byłby dla Supermana tym, kim dla Batmana okazał się Matt Reeves?
Henry Cavill wyleciał z DCEUWHATEVER więc dlaczego miałby zagrać cameo i po co ktokolwiek miałby tłumaczyć jego nieobecność?
Mam wrażenie, że na ileś lat Warner zwyczajnie pogrzebie tę postać, tylko nie rozumiem dlaczego nie można mu znaleźć kogoś, kto byłby dla Supermana tym, kim dla Batmana okazał się Matt Reeves?
Cytat z Juby data 19 lipca, 2022, 10:33Cytat z Mierzwiak data lipiec 19, 2022, 09:26Henry Cavill wyleciał z DCEUWHATEVER więc dlaczego miałby zagrać cameo i po co ktokolwiek miałby tłumaczyć jego nieobecność?
W artykułach o tych gościnnych występach dublerów w kostiumie tak starają się tłumaczyć jego nieobecność.
Cytat z Mierzwiak data lipiec 19, 2022, 09:26Mam wrażenie, że na ileś lat Warner zwyczajnie pogrzebie tę postać, tylko nie rozumiem dlaczego nie można mu znaleźć kogoś, kto byłby dla Supermana tym, kim dla Batmana okazał się Matt Reeves?
Już pogrzebali. Zaraz minie 5 lat od kinowej premiery Justice League, te cameosy nic tu nie zmieniają i są totalnie bez sensu. Na 100% na pełnoprawny występ Supermana w filmie kinowym przyjdzie nam czekać dłużej niż na Man of Steel po Superman Returns (7 lat -żeby tego nie przebić musieliby ogłosić rozpoczęcie prac pre-produkcyjnych zaraz, aby wyrobić się z premierą najpóźniej w październiku 2024), a jeśli mowa o jego solowe filmy, niedługo minie 10 lat od MoS.
Marvel za kilka tygodni (9-11 września) ogłosi plany na kolejną fazę, czyli pewnie 9-10 filmów w latach 2023-2025 + jeszcze więcej seriali, i określą jakiś cel dokąd ich uniwersum obecnie zmierza. DC ma w post-produkcji 6 filmów, które trafią do kin w ciągu najbliższych 13 miesięcy (+ kiedyś Batgirl na HBO Max) i nic. Zero konkretnych projektów, które byłyby rozwijane, zero zaklepanych dat premier, zero zapowiedzi, zero planu, zero celu. Jakbym nie był już zmęczony M
CU (nazywają je tak jeszcze, czy nie skoro uniwersum nie jest już "kinowe"?), to wciąż jest przepaść między dominującą serią w Hollywood, a raczkującym bajzlem, którego od kilku lat nikt nie potrafi posprzątać.
Cytat z Mierzwiak data lipiec 19, 2022, 09:26Henry Cavill wyleciał z DCEUWHATEVER więc dlaczego miałby zagrać cameo i po co ktokolwiek miałby tłumaczyć jego nieobecność?
W artykułach o tych gościnnych występach dublerów w kostiumie tak starają się tłumaczyć jego nieobecność.
Cytat z Mierzwiak data lipiec 19, 2022, 09:26Mam wrażenie, że na ileś lat Warner zwyczajnie pogrzebie tę postać, tylko nie rozumiem dlaczego nie można mu znaleźć kogoś, kto byłby dla Supermana tym, kim dla Batmana okazał się Matt Reeves?
Już pogrzebali. Zaraz minie 5 lat od kinowej premiery Justice League, te cameosy nic tu nie zmieniają i są totalnie bez sensu. Na 100% na pełnoprawny występ Supermana w filmie kinowym przyjdzie nam czekać dłużej niż na Man of Steel po Superman Returns (7 lat -żeby tego nie przebić musieliby ogłosić rozpoczęcie prac pre-produkcyjnych zaraz, aby wyrobić się z premierą najpóźniej w październiku 2024), a jeśli mowa o jego solowe filmy, niedługo minie 10 lat od MoS.
Marvel za kilka tygodni (9-11 września) ogłosi plany na kolejną fazę, czyli pewnie 9-10 filmów w latach 2023-2025 + jeszcze więcej seriali, i określą jakiś cel dokąd ich uniwersum obecnie zmierza. DC ma w post-produkcji 6 filmów, które trafią do kin w ciągu najbliższych 13 miesięcy (+ kiedyś Batgirl na HBO Max) i nic. Zero konkretnych projektów, które byłyby rozwijane, zero zaklepanych dat premier, zero zapowiedzi, zero planu, zero celu. Jakbym nie był już zmęczony MCU (nazywają je tak jeszcze, czy nie skoro uniwersum nie jest już "kinowe"?), to wciąż jest przepaść między dominującą serią w Hollywood, a raczkującym bajzlem, którego od kilku lat nikt nie potrafi posprzątać.
Cytat z robgordon data 19 lipca, 2022, 11:39O tyle o ile nie mam wytłumaczenia dlaczego nie potrafili tego opanować przez te wszystkie lata to akurat brak informacji w ostatnim czasie wynika chyba z porządków które robi Zastav (czy jak mu tam). Zakładam że w jego planach jest ogarnięcie DCEU i skierowanie go na jakaś ścieżkę (co nie oznacza oczywiście że ta ścieżka będzie miała sens). I myśle że niedługo (jesienią?) dostaniemy jakiś zarys/plan.
O tyle o ile nie mam wytłumaczenia dlaczego nie potrafili tego opanować przez te wszystkie lata to akurat brak informacji w ostatnim czasie wynika chyba z porządków które robi Zastav (czy jak mu tam). Zakładam że w jego planach jest ogarnięcie DCEU i skierowanie go na jakaś ścieżkę (co nie oznacza oczywiście że ta ścieżka będzie miała sens). I myśle że niedługo (jesienią?) dostaniemy jakiś zarys/plan.
Cytat z Juby data 19 lipca, 2022, 14:07Jeśli Warner nie rozpocznie zdjęć do jakiegoś filmu jeszcze w tym roku to być może w 2024 do kin nie trafi nic z "DCEU". Najbliższe realizacji wydają się sequele Jokera i The Batman - oba niezwiązane z resztą tego bajzlu. Poza nimi chyba jedynymi projektami, które oficjalnie jeszcze żyją są Wonder Woman 3 (planowana najwcześniej na 2025) i Zatanna (status nieznany) oraz kobieca wersja Plastic Mana (to samo). Reszta tytułów, które można znaleźć na wikipediach oficjalnie jeszcze istnieje, ale tak naprawdę tylko czekają na potwierdzenie kasacji, jak tuzin innych projektów, które to spotkało w ostatnich czterech latach. Myślę, że jakieś szanse powstania miał jeszcze Nightwing, ale teraz pewnie będzie to zależało od sukcesu Batgirl (inny film o sidekick'u Batmana) i planów WB na rozwijanie Bat-uniwersum Matta Reevesa. Więc na razie dzieje się z nim to samo, co z Supermanem od ponad czterech lat - nic, czeka.
Jeśli Warner nie rozpocznie zdjęć do jakiegoś filmu jeszcze w tym roku to być może w 2024 do kin nie trafi nic z "DCEU". Najbliższe realizacji wydają się sequele Jokera i The Batman - oba niezwiązane z resztą tego bajzlu. Poza nimi chyba jedynymi projektami, które oficjalnie jeszcze żyją są Wonder Woman 3 (planowana najwcześniej na 2025) i Zatanna (status nieznany) oraz kobieca wersja Plastic Mana (to samo). Reszta tytułów, które można znaleźć na wikipediach oficjalnie jeszcze istnieje, ale tak naprawdę tylko czekają na potwierdzenie kasacji, jak tuzin innych projektów, które to spotkało w ostatnich czterech latach. Myślę, że jakieś szanse powstania miał jeszcze Nightwing, ale teraz pewnie będzie to zależało od sukcesu Batgirl (inny film o sidekick'u Batmana) i planów WB na rozwijanie Bat-uniwersum Matta Reevesa. Więc na razie dzieje się z nim to samo, co z Supermanem od ponad czterech lat - nic, czeka.
Cytat z Szaman data 20 lipca, 2022, 17:38https://twitter.com/DCU_Direct/status/1549795036795109376?t=Pt17ADwFrFLcYdOvtJ4s2g&s=19
A new report has indicated that Henry Cavill will make a surprise appearance at #SDCC this weekend to "talk up more" #Superman! Details: https://t.co/BCds1v2dNS pic.twitter.com/1Bkm37nfpw
— DCU - The Direct (@DCU_Direct) July 20, 2022
Cytat z Juby data 20 lipca, 2022, 18:25Prędzej pogadać o filmie Voughna, albo Wiedźminie. O filmach DC to chyba robią DC FanDome, choć na ten rok wciąż brak info kiedy odbędzie się nowa edycja.
Prędzej pogadać o filmie Voughna, albo Wiedźminie. O filmach DC to chyba robią DC FanDome, choć na ten rok wciąż brak info kiedy odbędzie się nowa edycja.
Cytat z Mierzwiak data 23 lipca, 2022, 21:34Cytat z Szaman data lipiec 20, 2022, 17:38https://twitter.com/DCU_Direct/status/1549795036795109376?t=Pt17ADwFrFLcYdOvtJ4s2g&s=19
Cytat z Szaman data lipiec 20, 2022, 17:38https://twitter.com/DCU_Direct/status/1549795036795109376?t=Pt17ADwFrFLcYdOvtJ4s2g&s=19

Cytat z Szaman data 23 lipca, 2022, 21:43😀
Najlepsze, że to chyba aż Deadline się ośmieszyło. Bo gdyby jakiś scooper, Direct, czy Discussing Film to można byłoby jedynie wzruszyć ramionami z pobłażliwym uśmieszkiem.
W sumie bardzo nieudany CC dla fanów Cavilla, najpierw Stahelski przyznaje, że remake Nieśmiertelnego utknął w development hell, potem nic nie wychodzi z elektryzującej plotki ostatnich dni.
😀
Najlepsze, że to chyba aż Deadline się ośmieszyło. Bo gdyby jakiś scooper, Direct, czy Discussing Film to można byłoby jedynie wzruszyć ramionami z pobłażliwym uśmieszkiem.
W sumie bardzo nieudany CC dla fanów Cavilla, najpierw Stahelski przyznaje, że remake Nieśmiertelnego utknął w development hell, potem nic nie wychodzi z elektryzującej plotki ostatnich dni.
Cytat z Juby data 23 lipca, 2022, 22:12Nie dość, że Cavilla nie było, to jeszcze w zwiastunie Shazama! wymieniani są bohaterowie DC, pokazywane są ujęcia z Flashem, Aquamanem, Batfleckiem, a Supermana ewidentnie pominięto wręcz potwierdzając, że na Henry'ego nie ma co już liczyć w tych filmach. Żenada.
Nie dość, że Cavilla nie było, to jeszcze w zwiastunie Shazama! wymieniani są bohaterowie DC, pokazywane są ujęcia z Flashem, Aquamanem, Batfleckiem, a Supermana ewidentnie pominięto wręcz potwierdzając, że na Henry'ego nie ma co już liczyć w tych filmach. Żenada.