Superman
Cytat z Marek Pilarski data 23 lipca, 2022, 22:17Oni próbują odwrócić uwagę od Cavilla. Henry pewnie będzie na końcu Black Adama, a w drugim Shazamie jego Superman znów pojawi się z odciętą głową, co stanie się running gagiem serii dwóch filmów o tym bohaterze. 😛
Oni próbują odwrócić uwagę od Cavilla. Henry pewnie będzie na końcu Black Adama, a w drugim Shazamie jego Superman znów pojawi się z odciętą głową, co stanie się running gagiem serii dwóch filmów o tym bohaterze. 😛
Cytat z Juby data 24 lipca, 2022, 06:56https://www.youtube.com/watch?v=hivYHNyXOk0
Ten 10-sekundowy(!) lag, którego złapał Dwayne po zadanym pytaniu jest cudowny 🙂
Ten 10-sekundowy(!) lag, którego złapał Dwayne po zadanym pytaniu jest cudowny 🙂
Cytat z Szaman data 4 sierpnia, 2022, 07:35Czy to jest wiarygodne źródło?
https://twitter.com/GFRobot/status/1554918738725507072?t=aB3kQHHSPOpxsJZbxv_Czw&s=19
Czy to jest wiarygodne źródło?
Mission Impossible director Christopher McQuarrie is in talks for a Henry Cavill-less Superman movie. https://t.co/LtrTe754I8
— GIANT FREAKIN ROBOT (@GFRobot) August 3, 2022
Cytat z Szaman data 4 sierpnia, 2022, 07:38Kurcze, niby Jeff Sneider uwiarygodnił je w temacie Megalopolis, ale tam latają dziwne rzeczy... Na przykład Aaron Paul w remake'u Szklanej pułapki 🙂 No nic, niech wisi, kiedyś się przekonamy.
Kurcze, niby Jeff Sneider uwiarygodnił je w temacie Megalopolis, ale tam latają dziwne rzeczy... Na przykład Aaron Paul w remake'u Szklanej pułapki 🙂 No nic, niech wisi, kiedyś się przekonamy.
Cytat z Kuba data 4 sierpnia, 2022, 07:43Zdarzyły im się trzy dobre scoopy odnośnie aktorów. Jednym był War Machine w Falconie a Shia w plotkach o Megalopolis pojawia się niestety od dwóch lat, równie dobrze mogli go wygrzebac i trafić.
Zdarzyły im się trzy dobre scoopy odnośnie aktorów. Jednym był War Machine w Falconie a Shia w plotkach o Megalopolis pojawia się niestety od dwóch lat, równie dobrze mogli go wygrzebac i trafić.
Cytat z Juby data 4 sierpnia, 2022, 07:45O Chrisie McQuarriem reżyserującym nowego Supermana też było już w okolicach 2018 roku, po premierze Fallout.
O Chrisie McQuarriem reżyserującym nowego Supermana też było już w okolicach 2018 roku, po premierze Fallout.
Cytat z Mierzwiak data 4 sierpnia, 2022, 07:51Jak widzę EXCLUSIVE w tytule newsa na jakiejś trzecioligowej stronie to mnie skręca. Widać każdy chce skorzystać na zamieszaniu wokół Warnera / DC.
Czy takie strony w ogóle prostują później swoje brednie czy udają że nic takiego nie pisali?
Jak widzę EXCLUSIVE w tytule newsa na jakiejś trzecioligowej stronie to mnie skręca. Widać każdy chce skorzystać na zamieszaniu wokół Warnera / DC.
Czy takie strony w ogóle prostują później swoje brednie czy udają że nic takiego nie pisali?
Cytat z Szaman data 4 sierpnia, 2022, 07:55Niby chwalą się, że sprawdziło się 300 ich plotek, ostatnio Kurt Russell w Godzilli.
Ale krążą tam cudowne rzeczy, można się pośmiać i odprężyć. Jak zobaczę Christiana Bale'a w Gwiezdnych Wojnach, oraz Arnolda Schwarzeneggera, Henry'ego Cavilla i Gillian Anderson w Marvelu to odszczekam 🙂
Ale przyznam, że poprawili mi humor z rana Darkmanem 2 i kontynuacją Gwiezdnych Wrót w której powróciłby Kurt Russell 🙂
Niby chwalą się, że sprawdziło się 300 ich plotek, ostatnio Kurt Russell w Godzilli.
Ale krążą tam cudowne rzeczy, można się pośmiać i odprężyć. Jak zobaczę Christiana Bale'a w Gwiezdnych Wojnach, oraz Arnolda Schwarzeneggera, Henry'ego Cavilla i Gillian Anderson w Marvelu to odszczekam 🙂
Ale przyznam, że poprawili mi humor z rana Darkmanem 2 i kontynuacją Gwiezdnych Wrót w której powróciłby Kurt Russell 🙂
Cytat z Kuba data 4 sierpnia, 2022, 16:17Supergirl najpewniej skasowane, wg Rolling Stones.
Przyznam, że opinie polskich widzów, zrzeszających się pod masowymi portalami, o skasowaniu SuperGIRL i BatGIRL są dokładnie takie jak się spodziewałem 🙂
Supergirl najpewniej skasowane, wg Rolling Stones.
Przyznam, że opinie polskich widzów, zrzeszających się pod masowymi portalami, o skasowaniu SuperGIRL i BatGIRL są dokładnie takie jak się spodziewałem 🙂
Cytat z Szaman data 4 sierpnia, 2022, 16:32Nie sądzę aby to był jedynie problem polskich odbiorców, na zagranicznych stronach mają mocniejszą moderację. Na przykład codziennie tu wspominana Grace banuje i kasuje na prawo i lewo. U nas machnęli ręką na większości profili i portali.
Nie sądzę aby to był jedynie problem polskich odbiorców, na zagranicznych stronach mają mocniejszą moderację. Na przykład codziennie tu wspominana Grace banuje i kasuje na prawo i lewo. U nas machnęli ręką na większości profili i portali.
Cytat z Mierzwiak data 4 sierpnia, 2022, 16:34Cytat z Kuba data sierpień 4, 2022, 16:17Supergirl najpewniej skasowane, wg Rolling Stones.
A co ma do tego Mick Jagger i spółka? 😛
Cytat z Kuba data sierpień 4, 2022, 16:17Supergirl najpewniej skasowane, wg Rolling Stones.
A co ma do tego Mick Jagger i spółka? 😛
Cytat z Szaman data 4 sierpnia, 2022, 16:35Emeryturka, scoopowanie, Tom Cruise w MCU- tym się teraz zajmują 🙂
Emeryturka, scoopowanie, Tom Cruise w MCU- tym się teraz zajmują 🙂
Cytat z Mierzwiak data 8 sierpnia, 2022, 21:57W ciągu ilu, dwóch tygodni? skaczemy między newsami o Cavillu i jego niespodziankowym występem i zapowiedzią nowego Supermana na Comic Con, Cavillem, który nie jest zainteresowany powrotem do roli, Cavillem, który ma wystąpić w nowym Supermanie w reżyserii Christophera McQuarrie i znowu Cavillem, który nie jest zainteresowny powrotem do roli.
Coś mi mówi, że następny może być news o powrocie Cavilla w Man of Steel II Zacka Snydera 🙂
W ciągu ilu, dwóch tygodni? skaczemy między newsami o Cavillu i jego niespodziankowym występem i zapowiedzią nowego Supermana na Comic Con, Cavillem, który nie jest zainteresowany powrotem do roli, Cavillem, który ma wystąpić w nowym Supermanie w reżyserii Christophera McQuarrie i znowu Cavillem, który nie jest zainteresowny powrotem do roli.
Coś mi mówi, że następny może być news o powrocie Cavilla w Man of Steel II Zacka Snydera 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 8 sierpnia, 2022, 22:12Chciałem przypomnieć, że mąż Claudii Schiffer też miał jeszcze pomysł na Supermana, chyba też z Cavillem, który tak w ogóle występuje w jego następnym filmie. 🙂
Chciałem przypomnieć, że mąż Claudii Schiffer też miał jeszcze pomysł na Supermana, chyba też z Cavillem, który tak w ogóle występuje w jego następnym filmie. 🙂
Cytat z Szaman data 17 sierpnia, 2022, 06:04No ciekawe czy rzeczywiście ma problemy psychiczne, marudzi na szczepienia, czy tak jak ja, był zażenowany poziomem 2 sezonu. W każdym razie ten artykuł to raczej wilczy bilet w branży.
https://deadline.com/2022/08/superman-lois-jonathan-kent-recast-jordan-elsass-exits-the-cw-1235094152/
No ciekawe czy rzeczywiście ma problemy psychiczne, marudzi na szczepienia, czy tak jak ja, był zażenowany poziomem 2 sezonu. W każdym razie ten artykuł to raczej wilczy bilet w branży.
‘Superman & Lois’ To Recast Jonathan Kent Role As Jordan Elsass Exits the CW Series
Cytat z Mierzwiak data 17 sierpnia, 2022, 06:44Elsass has been dealing with serious personal issues, some of them possibly related to mental health
Zacytuję komentarz na który wczoraj trafiłem przy okazji Millera:
"I have a mental illness" is the new "My dog ate my homework."
Elsass has been dealing with serious personal issues, some of them possibly related to mental health
Zacytuję komentarz na który wczoraj trafiłem przy okazji Millera:
"I have a mental illness" is the new "My dog ate my homework."
Cytat z Szaman data 17 sierpnia, 2022, 06:49Coś mi tu nie gra, bo widziałem jak facetowi po prostu nie zależy na dalszym udziale w tej tragedii. Łatkę wariata łatwo przyczepić, może bardziej opłacało się aby go wyrzucili niż aby odszedł samemu, może to sytuacja podobna do piłkarza nie przychodzącego na trening.
Albo szukam dziury w całym i bary na Hawajach mają czego się obawiać 🙂
Coś mi tu nie gra, bo widziałem jak facetowi po prostu nie zależy na dalszym udziale w tej tragedii. Łatkę wariata łatwo przyczepić, może bardziej opłacało się aby go wyrzucili niż aby odszedł samemu, może to sytuacja podobna do piłkarza nie przychodzącego na trening.
Albo szukam dziury w całym i bary na Hawajach mają czego się obawiać 🙂
Cytat z Szaman data 17 sierpnia, 2022, 06:55Ps. W sumie ten artykuł jest ciekawy, bardzo z tezą. Trochę mimochodem o Teksasie, trochę o szczepieniach, trochę o niestawieniu się w robocie, trochę o zdrowiu psychicznym. Tak wszystko naraz, wszystkie czułe punkty dla stałego czytelnika Deadline, dlatego zrobiłem się podejrzliwy, czy to nie jakaś gierka stacji CW.
Ps. W sumie ten artykuł jest ciekawy, bardzo z tezą. Trochę mimochodem o Teksasie, trochę o szczepieniach, trochę o niestawieniu się w robocie, trochę o zdrowiu psychicznym. Tak wszystko naraz, wszystkie czułe punkty dla stałego czytelnika Deadline, dlatego zrobiłem się podejrzliwy, czy to nie jakaś gierka stacji CW.
Cytat z Mierzwiak data 13 października, 2022, 09:51Troszkę desperacki ruch 🙂
https://comicbookmovie.com/black_adam/welcome-home-dwayne-johnson-opens-up-about-making-spoilers-dceu-return-in-black-adam-a-reality-a197290#gs.fi8bzt
Troszkę desperacki ruch 🙂
Cytat z Szaman data 13 października, 2022, 16:02Spoilery z Black Adam
[spoiler title=""]
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1580571977441345538?t=tIXrhmppUp5vg2uBTa5w1Q&s=19
[/spoiler]
Spoilery z Black Adam
Poznaliśmy odpowiedź na pytanie, które nurtowało fanów DC Comics od lat: czy Henry Cavill powróci do roli Supermana?https://t.co/SzVIwcDvDz
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) October 13, 2022