aby założyć posty i tematy.

Superman

PreviousPage 2 of 3Next

Oni próbują odwrócić uwagę od Cavilla. Henry pewnie będzie na końcu Black Adama, a w drugim Shazamie jego Superman znów pojawi się z odciętą głową, co stanie się running gagiem serii dwóch filmów o tym bohaterze. 😛

Ten 10-sekundowy(!) lag, którego złapał Dwayne po zadanym pytaniu jest cudowny 🙂

Czy to jest wiarygodne źródło?

Kurcze, niby Jeff Sneider uwiarygodnił je w temacie Megalopolis, ale tam latają dziwne rzeczy... Na przykład Aaron Paul w remake'u Szklanej pułapki 🙂 No nic, niech wisi, kiedyś się przekonamy.

Zdarzyły im się trzy dobre scoopy odnośnie aktorów. Jednym był War Machine w Falconie a Shia w plotkach o Megalopolis pojawia się niestety od dwóch lat, równie dobrze mogli go wygrzebac i trafić.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

O Chrisie McQuarriem reżyserującym nowego Supermana też było już w okolicach 2018 roku, po premierze Fallout.

Jak widzę EXCLUSIVE w tytule newsa na jakiejś trzecioligowej stronie to mnie skręca. Widać każdy chce skorzystać na zamieszaniu wokół Warnera / DC.

Czy takie strony w ogóle prostują później swoje brednie czy udają że nic takiego nie pisali?

Niby chwalą się, że sprawdziło się 300 ich plotek, ostatnio Kurt Russell w Godzilli.

Ale krążą tam cudowne rzeczy, można się pośmiać i odprężyć. Jak zobaczę Christiana Bale'a w Gwiezdnych Wojnach, oraz Arnolda Schwarzeneggera, Henry'ego Cavilla i Gillian Anderson w Marvelu to odszczekam 🙂

Ale przyznam, że poprawili mi humor z rana Darkmanem 2 i kontynuacją Gwiezdnych Wrót w której powróciłby Kurt Russell 🙂

Supergirl najpewniej skasowane, wg Rolling Stones.

Przyznam, że opinie polskich widzów, zrzeszających się pod masowymi portalami, o skasowaniu SuperGIRL i BatGIRL są dokładnie takie jak się spodziewałem 🙂

Nie sądzę aby to był jedynie problem polskich odbiorców, na zagranicznych stronach mają mocniejszą moderację. Na przykład codziennie tu wspominana Grace banuje i kasuje na prawo i lewo. U nas machnęli ręką na większości profili i portali.

Cytat z Kuba data sierpień 4, 2022, 16:17

Supergirl najpewniej skasowane, wg Rolling Stones.

A co ma do tego Mick Jagger i spółka? 😛

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Emeryturka, scoopowanie, Tom Cruise w MCU- tym się teraz zajmują 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

W ciągu ilu, dwóch tygodni? skaczemy między newsami o Cavillu i jego niespodziankowym występem i zapowiedzią nowego Supermana na Comic Con, Cavillem, który nie jest zainteresowany powrotem do roli, Cavillem, który ma wystąpić w nowym Supermanie w reżyserii Christophera McQuarrie i znowu Cavillem, który nie jest zainteresowny powrotem do roli.

Coś mi mówi, że następny może być news o powrocie Cavilla w Man of Steel II Zacka Snydera 🙂

Szaman

Chciałem przypomnieć, że mąż Claudii Schiffer też miał jeszcze pomysł na Supermana, chyba też z Cavillem, który tak w ogóle występuje w jego następnym filmie. 🙂

No ciekawe czy rzeczywiście ma problemy psychiczne, marudzi na szczepienia, czy tak jak ja, był zażenowany poziomem 2 sezonu. W każdym razie ten artykuł to raczej wilczy bilet w branży.

‘Superman & Lois’ To Recast Jonathan Kent Role As Jordan Elsass Exits the CW Series

Elsass has been dealing with serious personal issues, some of them possibly related to mental health

Zacytuję komentarz na który wczoraj trafiłem przy okazji Millera:

"I have a mental illness" is the new "My dog ate my homework."

Szaman

Coś mi tu nie gra, bo widziałem jak facetowi po prostu nie zależy na dalszym udziale w tej tragedii. Łatkę wariata łatwo przyczepić, może bardziej opłacało się aby go wyrzucili niż aby odszedł samemu, może to sytuacja podobna do piłkarza nie przychodzącego na trening.

Albo szukam dziury w całym i bary na Hawajach mają czego się obawiać 🙂

Ps. W sumie ten artykuł jest ciekawy, bardzo z tezą. Trochę mimochodem o Teksasie, trochę o szczepieniach, trochę o niestawieniu się w robocie, trochę o zdrowiu psychicznym. Tak wszystko naraz, wszystkie czułe punkty dla stałego czytelnika Deadline, dlatego zrobiłem się podejrzliwy, czy to nie jakaś gierka stacji CW.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Troszkę desperacki ruch 🙂

https://comicbookmovie.com/black_adam/welcome-home-dwayne-johnson-opens-up-about-making-spoilers-dceu-return-in-black-adam-a-reality-a197290#gs.fi8bzt

Spoilery z Black Adam

Spoiler

PreviousPage 2 of 3Next