aby założyć posty i tematy.

Flash

PreviousPage 11 of 12Next

Marek Pilarski, Szaman and Kuba have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanKuba

based on what Iger & Horn did with Feige over at Marvel

Niczego się nie nauczyli i nie nauczą. Sukcesu Marvela NIE DA SIĘ POWTÓRZYĆ / SKOPIOWAĆ / ODTWORZYĆ. Kropka.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Może to tylko taka formułka na branżowym spotkaniu. Plus zwykłych ludzi uspokajają takie nagłówki.

Co do tezy pełna zgoda- pomogła klarowna historia z Thanosem z którą nie narzucano się od razu (przecież pierwsze Marvele to spokojnie stand alone'y). Oni mają tylko udane castingi.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Coś jest nie tak gdy po 9 latach nieudanych prób powtórzenia sukcesu konkurencji ogłaszasz, że robisz "reset" po to, by... przez następne 10 lat znowu próbować powtórzyć sukces konkurencji. Bo wiecie, teraz na pewno się uda! Tylko że w przypadku DC słyszeliśmy to już bodaj dwa (Johns, Hamada), jeśli nie trzy razy.

Mówienie jak bardzo jest się podekscytowanym Flashem podczas gdy główna gwiazda filmu to prawdopodobnie chory psychicznie, niebezpieczny dla siebie i otoczenia narkoman, który przez tych 10 miesięcy do premiery może zrobić dosłownie wszystko i cholera wie co jeszcze wypłynie na jego temat, to dla mnie totalna abstrakcja.

Szaman and Kuba have reacted to this post.
SzamanKuba

Przemieszcza się

Może będzie pierwsza w historii kampania promocyjna filmu z aktorem udzielającym wywiadów w więzieniu / psychiatryku?

Szaman

Gorzej jak informacja o tym że łazi w kamizelce i z bronią są prawdziwe i uzna, że odstawi akcje w stylu dzikiego zachodu.

Cytat z Kuba data sierpień 9, 2022, 10:18

odstawi akcje w stylu dzikiego zachodu

https://variety.com/2022/film/news/toronto-film-festival-daliland-closing-night-1235336410/

Jest to jakieś rozwiązanie dla Warnera - po prostu udawać, że Millera nie ma we Flashu 🙂

Szaman

🙂

Naprawdę zaczęło mnie intrygować czy on jeszcze w czerwcu będzie na wolności. Wolę sobie nie wyobrażać gorszych, nie nadających się do podśmiechujek scenariuszy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ciekawe czy ktoś na planie zagadał "Hej Ezra, jak było na Hawajach?"

Pewnie mieli oficjalny zakaz roznawiania z tą primadonną o sprawach innych niż zawodowe. Wyobrażam sobie jaka musiała być atmosfera na planie, z kolesiem który w każdej chwili może mieć napad agresji. A może zawsze tak było? Teraz inaczej patrzę na to jak Flash przez lata nie mógł ruszyć z miejsca.

Keaton, w coś Ty się wpakował?

Skończy się pewnie na punkcie numer 1

Czy tylko moją uwagę zwróciło to, że Aquaman 2 znowu znalazł się w kalendarzu premier ZA Flashem, co podważa sens rzekomego zastąpienia Keatona Affleckiem w filmie Wana?

Nie, wczoraj słyszałem, jak Grace mówiła o tym w swoim streamie. 😉

Doszło do spotkania Ezry Millera z ludźmi z Warnera

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/ezra-miller-seeks-to-save-the-flash-warner-bros-1235206763/

To nie jest jakieś przestępstwo, że nie oddali go w ręce organów?

PreviousPage 11 of 12Next