aby założyć posty i tematy.

Venom

PreviousPage 2 of 7Next

Ale słaby, bezpłciowy zwiastun. Wygląd Carnage'a bardzo rozczarowuje, to po prostu komunistyczny Riz Ahmed 🙂 A przecież jego komiksowy design to wielkie pole do popisu, z tą fakturą jakby z ludzkich mięśni i kości, z paszczą przypominającą EKG przy szpitalnym łóżku. Ale nie, przemalowali Ahmeda i dodali mu jakieś macki. Z czegoś co było ciągle w ruchu zrobili coś statycznego.

Na odwal się jak cały ten zwiastun.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Plakat też cieniutki. Niezły falstart. Jeszcze dodam, że Hardy w trailerze aż krzyczy, że nie chce tam być.

Nie mogę przeboleć. Pozbawili go unikalności pośród innych symbiontów. Czyli w Venomie 3 też będzie walczył z nierozpoznawalnym komputerowym błotem pod którym będzie czychał jakiś nominowany do Oscara.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nie obchodzi mnie pierwsza część i nie spodziewałem się po kontynuacji dokładnie niczego, ale to wygląda zaskakująco wręcz bezpłciowo właśnie, bardziej jak zlepek scen usuniętych z pierwszego filmu aniżeli jego kontynuacja. (Tylko format obrazu się nie zgadza)

Ciekawe jaki będzie zjazd w BO.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Serce boli jak patrze na kariere Tomka

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

W ogóle, kurwa. Operatorem tego filmu jest Robert Richardson a reżyserem gość który co jak co, ale nawet w swoich rezyserskich paździerzach skupiał sie mocno na stronie wizualnej i jakoś te jego filmy wyglądały, nawet Mowgli miał na siebie jakiś koncept. Czemu ten film jest brzydszy, bardziej nieczytelny i monotonny niż Suicide Squad Ayera a trailer Snyder Cutu prezentował sie przy tym jak Godfather przy filmie Vegi? Sony roztacza jakąś magiczną bariere po której przekroczeniu twórcy tracą cały talent? Przecież nawet Morbius wygląda lepiej.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak
Cytat z Kuba data Maj 10, 2021, 14:49

W ogóle, kurwa. Operatorem tego filmu jest Robert Richardson

Szok.

Dla mnie to wygląda tak samo bez wyrazu jak Morbius, tak jakby ktoś bał się wychylić w obawie przed wyśmianiem. Pierwszy i drugi Spider-Man Raimiego z toną wizualnych aluzji do Martwego zła, dziwnymi kątami, zoomami i nasyconymi barwami już chyba nie miałby szans na powstanie w wytwórni Sony.

Zdjęcie z planu

Pierwszy 30 sekund w kuchni jest spoko, później masa chaotycznie zmontowanych ujęć, wizualnie bezpłciowy, wybrany utwór też nie pomaga.

Niestety, zgadzam się z Wami.

Zwiastun z komentarzem Serkisa. Chyba pierwszy raz widzę coś takiego w dniu premiery.

Edit: Nic ciekawego nie powiedział, albo przeoczyłem. Najlepszy był moment koło 9 minuty w którym na tle rozmazanej, czerwonej plamy Serkis rozpływa się nad tym jak długo projektowano Carnage'a i jak potrafi on zmienić swoją molekularną strukturę 🙂 Nie wiem czy nie wspomniał czegoś o przemianie w mgłę (?), trochę męczę się z jego akcentem, a nie chcę już przewijać. W każdym razie nie pamiętam czegoś takiego z Semiców. Bo te zmiany kształtu to wiadomo, siekiery, noże i tak dalej, obecne już w Maximum Carnage.

No właśnie, dlaczego ten film nie nazywa się Maximum Carnage? Ze strachu, że fabuła się nie pokrywa i będą kłopoty w sieci?

Carnage wygląda odrobinkę lepiej niż na zwiastunie, albo tylko głupio się pocieszam.

Plakat z Azji

Może poszło mu lepiej niż Nortonowi przy The Incredible Hulk 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A nie było tak, że jego wszystkie pomysły wywalili i dlatego jest tam pod pseudonimem (Edward Harrison)?

Nowy zwiastun tuż za rogiem, pewnie jeszcze w tym tygodniu.

PreviousPage 2 of 7Next