aby założyć posty i tematy.

Alien

PreviousPage 4 of 10Next

Ja: Ile zdjęć można wypuścić z jednej sceny?

Disney: Tak.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://twitter.com/totalfilm/status/1792540852499120567?t=BfGD_x95aBmKWGv8lr8NLw&s=19

Piękna kolorystyka. Dawno nie widziałem tak zachęcającego zdjęcia promocyjnego, zwykle do Empire, Total Film, czy EW wrzucają jakiś chłam

Wygląda to kolorystycznie tak, jak powinien wyglądać remaster Aliens gdyby Cameron nie był skończonym kretynem w tej kwestii.

W katedrze w Mediolanie natrafiłem na taki posąg. Ciekawe jak bardzo inspirowali się nim twórcy Alien: Prometeusz:

Dodane pliki:
  • C6246D9C-EC96-46BA-BA49-9562F8C8A720.jpeg
Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Podobno we wtorek nowy zwiastun Romulusa

Widziałem w kinie ten poprzedni. I na dużym ekranie ma taki trochę retro vibe, co nawiązania do pierwszych dwóch części czyni jeszcze czytelniejsze.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Bardzo dobry!

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Jak zwykle upieram się, że to nie jest dobry plakat jeśli można na nim umieścić tytuł innych filmów cyklu i uzyskać ten sam rezultat 😉

Oj to chyba za wysoka poprzeczka 🙂

W ogóle coś mi nie gra w tej grafice.

Prawa ręka trzyma ogon facehuggera, co robi lewa?

Cholera, rzeczywiście. Przecież ogon jeszcze nie zacisnął się wokół szyi.

😀

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Cherry Alien brzmi jak jakaś zaginiona, grindhousowa tandeta.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Właśnie natrafiłem na tego samego tweeta i chciałem wrzucić. 😉

Bardzo dobry trailer i bardzo dobrze to wygląda, jedyny minus: wygląda to po prostu na kolejny film z serii o kolejnej ekipie trafiającej na kolejnego / kolejnych Obcych. Ale może takie klasyczne podejście to właśnie to czego nam trzeba po karkołomnych udziwnieniach Scotta, który nie mógł się zdecydować czy kontynuować Prometeusza czy odgrzewać własnego kotleta?

PS. Intuicja podpowiada mi, że scena / sceny w nieważkości będą jednym z najjaśniejszych punktów filmu.

Świetny zwiastun. Jakby Alvarez znalazł własne miejsce na Ziemi.

Bardzo mi się podoba.

Świetny trailer. Naprawdę bardzo czekam, tak samo jak na serial Hawleya

PreviousPage 4 of 10Next