aby założyć posty i tematy.

Alien

PreviousPage 3 of 10Next

Badass postać kobieca? Oryginalne.

Boże, nawet przy Kryśce wygląda jak dziecko. Pewnie temu Obcemu będzie przebiegać między nogami i łapać go za ogon 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kryśka chyba stoi na obcasach, aż tak wysoka nie jest. Cailee faktycznie jest drobna. Widać to zwłaszcza w Priscilli (przynajmniej w zwiastunach), zwłaszcza, że Elordi ma prawie 2 metry.

https://twitter.com/CultureCrave/status/1770300482860511264?t=lXVWA-vkDm_0E3iAB7B46A&s=19

Fantastyczny klimat! Bardzo mi się podobało, jestem pozytywnie zaskoczony. Przepraszam panią Priscillę, scena z tym wiatrem we włosach świetna.

Mierzwiak

Ładnie, powrót do starych, dobrych klimatów był potrzebny po tym co ostatnio spotkało serię. A, że Ridley nie jest reżyserem jest nadzieja na coś dobrego.

Przypominam, że "Prometeusz" miał fantastyczne zapowiedzi 😉 Wiem, nie jest to zły film, jednak mimo wszystko nieco rozczarował.

Moje wrażenia też pozytywne, i to dużo bardziej niż bym się spodziewał, tylko na minus to, że nie widzę tu kompletnie niczego nowego, raczej bardzo sprawną robotę kogoś, kto uważnie przestudiował Aliena i Aliens.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Wygląda obiecująco.

Boję się to napisać, ale odważę się. Wydaje mi się, że Martwe zło i Nie oddychaj rzeczywiście miały tylko pomocnicze CGI. Jego Dziewczyny z tatuażem nie widziałem.

PS. Ale te skaczące w zwiastunie facehuggery raczej nie były praktyczne 🙂

On mówi o green screenie, nie o CGI jako takim 😉 Choć, znając dzisiejsze standardy, wszelkie ujęcia z kosmosem za oknami to pewnie wyświetlane na ekranach LED tła.

PS. Autorem zdjęć do Romulusa jest Galo Olivares, wcześniej sfotografował Gretel & Hansel. Mniam.

Mierzwiak

Chwalą się praktycznymi facehuggerami po trailerze, na którym widać było komputerowe 🙂 Wyczuwam nosem kolejną kłamliwą kampanię pt. "W naszym filmie w zasadzie nie ma CGI!"

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wmówi się jednym i oni potem zakrzyczą drugich. Prosta kampania.

Mierzwiak
PreviousPage 3 of 10Next