aby założyć posty i tematy.

PreviousPage 10 of 23Next

Wziął sobie do serca zarzuty o lichą fabułę. Albo tyle pływają 🙂

Czyli Terminatory 1 i 2 trwają razem 244 minuty, a Avatar 2 sam zajmuje 190 minut 🙂

Aaa, czyli Istota wody jak "Istotna jest ilość wody jaką wypijesz przed seansem" 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

I zajmie w dodatku całą kasetę 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Chyba najdłuższy film na jakim byłem w kinie to King Kong Jacksona (187'). No to będzie nowy rekord, na którego w dodatku przejdę się więcej niż raz 🙂

U mnie Irlandczyk, ale to dlatego że ciągle nie dotarłem na maraton LOTRa.

Titanic. Czyli Pi (nie "Życie").

Cytat z Juby data październik 28, 2022, 17:53

Chyba najdłuższy film na jakim byłem w kinie to King Kong Jacksona (187'). No to będzie nowy rekord, na którego w dodatku przejdę się więcej niż raz 🙂

Dodam, że w lutym planuje się wybrać na Titanica, więc długo ten rekord się nie utrzyma (Titanic trwa 195').

Wiadomo, o której ten nowy zwiastun? Nie planuję oglądać (zobaczymy czy wytrzymam), ale liczę że poza nim opublikują również main poster do filmu.

Program GMA trwa 2 godziny, zaczyna się o 12:00 naszego czasu.

Good Morning America zaczyna się o 7, trwa 2 godziny i nadają go z Nowego Yorku. Jesli wierzyć Google mamy teraz 5 godzin różnicy z NY. Czyli między 12 a 14 naszego czasu powinien pojawić się zwiastun.

Dobry zwiastun, fajne nawiązanie do Terminatora 🙂 bardziej taka pokazówka wizualnych możliwości niż zarys fabularny, więc spokojnie można oglądać.

Jak wyżej. Podoba mi się pewna staroświeckość tego widowiska, co zresztą było już w opartym na klasycznych historiach oryginale.

Ała. Oby plakat u nas był inny.

Wizualnie klasa. Reszta? Nijak mnie to nie interesuje.

Bardzo przeciętny zwiastun, niestety. Wiem już też co mi przeszkadzało przy teaserze. W filmie z 2009 roku (i zapewne też w zapowiedziach) istniał balans między światem ludzi i światem mieszkańców Pandory. Tutaj został on mocno zachwiany, przez co odnosi się wrażenie, że to animacja, a nie film aktorski.  Odniosłem też jakieś dziwne wrażenie, że są problemy z odwzorowaniem płynności ruchu.

PreviousPage 10 of 23Next