aby założyć posty i tematy.

PreviousPage 3 of 23Next

No, ale ja na początku nie zestawiałem filmów i gier do jednej kategorii i nawet tak na to zareagował Szaman który rozróżnił świat gier i filmów. Musiałbym się mocno oderwać aby połączyć oba światy i twierdzić, że jakakolwiek gra (może poza CSem i Fifą) odniosła sukces większy od filmu.

Po prostu uważam, że Avatar 2 przepadnie na swoim "podwórku" i nie odniesie sukcesu według ram w jakich oceniamy sukces filmu. Za to gra uważam, że ma szanse na ten sukces na swoim podwórku (oceniany tak jak oceniamy czy gra sukces odniosła) większy.

A o Batmanie Burtona zwyczajnie zapomniałem.

Pamiętaj Kuba, że jeszcze Forever był ogromnym sukcesem, chociaż może tego nie widać po suchym wyniku, z dzisiejszej perspektywy.

@kuba

Sorry, doczytałem Twoją wypowiedź dokładniej i coś mi w niej umknęło, więc odpowiedź którą tu napisałem wcześniej zniknęła 🙂

Nie pamiętam czy to już było, ale możliwe, że Vin Diesel gra w sequelach.

Zagra drzewo? 🙂

Uwaga..podoba mi się!

Tak, napisałem to.

Worthingtonowi to się poszczęściło z tym Avatarem. Po nieudolnych próbach wykreowania go na pierwszoligową gwiazdę powinien zostać całkowicie zapomniany, a tak ma zapewnioną grę w kasowych filmach na wiele następnych lat 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Niech sobie darują te concept arty bo to już się śmieszne robi.

Twist:

Spoiler
To nie concept arty tylko screeny z filmu. Po przejęciu Foksa Disney obciął im budżet o 90% więc CGI będzie, ekhm, niedoskonałe.

Gdyby nie ostatnie zmiany w kalendarzu premier Avatar 2 wchodziłby do kin w ten piątek!

Szaman and Kuba have reacted to this post.
SzamanKuba

Ciekawe czy wyjdzie też na PS3 czy to eks na Xboxa 360.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Okładki Empire z Batmanem i Catwoman zapowiadają materiał o Avatarze 2. Już zacieram ręce na kolejne concept arty!

Tymczasem w rozmowie z Denisem Villeneuve James powiedział coś takiego:

We’re going to shoot all the scenes from “2” and “3” at the same time. That was more or less the motif. Actor availability was an issue as well. Anything that had to be done with a specific actor, we did all the scenes for “2” and “3” together — and a little bit of “4.” Because once again, I had to shoot the kids out. They’re allowed to age six years in the middle of the story on page 25 of movie “4.” So I needed everything before then, and then everything after, we’ll do later.

Innymi słowy w pierwszym akcie czwartej części akcja przeskoczy 6 lat do przodu.

Jakie concept arty, w basenie będą siedzieć 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

"Jawa to czy basen?" - zapytamy sami siebie gdy za 37 lat sequel Avatara wreszcie wejdzie do kin.

Szaman

Basen! 🙂 (prawie)

W 2. części główny bohater przygarnie osierocone dziecko? Nie może być! Jakież to oryginalne, panie Cameron.

Szaman

Sneider to dobre źródło, a Disney może nie być już tak wyrozumiały jak Fox 🙂

PreviousPage 3 of 23Next