aby założyć posty i tematy.

BO Ameryka i reszta świata

PreviousPage 28 of 90Next

Budżet to zaledwie 75 mln$, co doskonale widać na ekranie 🙂

Przedsprzedaż we wszystkich sieciach w ciągu pierwszych 24h była około dwukrotnie wyższa od tej na Batmana. Dziś wyszedł Long Range Forecast i jak widać Pro typuje bardzo mocno.

Long Range Box Office Forecast: Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness Tracking to Cast a Stellar Summer Start

Nawet najniższa wartość z ich widełek oznaczać będzie największy procentowy wzrost przychodów w trakcie weekendu otwarcia pośród wszystkich sequeli MCU. Do tej pory najwyższy (+88,5%) zaliczyło Civil War względem The Winter Soldier.

https://twitter.com/MovieNumbers/status/1513151272492449793?s=20&t=bqpGq4abvo8VZ2wAX3wkow

O, The Numbers wreszcie pożegnało swoją szatę graficzną z czasów pluskwy milenijnej 🙂

No, już jakiś czas temu 😉

Dawno nie byłem 🙂

Prognozy dla FB3 nie są dobre.. ok. $45 mln. Jest szansa, że Sonic 2 wygra drugi weekend.

6 mln$ dla Dumbledore'a z przedpremierowych

‘Dumbledore’ Makes $6M In Thursday Night Dough – Box Office

Lista pokrywa się w 100% z moim Top5 prognoz (domestic) tego lata, i tylko tych 5 filmów widzę z +200 milionami.

W piątek Bad Guys rozwinęli skrzydła.

‘The Bad Guys’ Doing Good At The Weekend Box Office With $21M+ Opening

24 mln$ dla animacji Bad Guys z weekendu

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/bad-guys-sonic-2-box-office-fantastic-beasts-1235134352/

xD

No to koniec. Będzie niewiele ponad 100 milionów. Przynajmniej jeden problem z Ezrą Millerem sam się rozwiązał.

Myślę, że może nie być nawet $100 mln...

Też tak myślę. WB niech przyspiesza premierę na HBO Max, bo z kin dużo nie wyciągną.

A jak już jestem w temacie premier na HBO Max - Batman mocno dostał po uszach... po rogach w ten weekend. Jeszcze ma jakąś przewagę w analogicznym czasie wyświetlania do Spider-Mana 2 Raimiego, ale myślę że przy nadchodzącej premierze Strange'a jego kondycja w kinach się nie poprawi i ostatecznie zarobi mniej, lekko przekraczając $370 milionów.

Prognoza dla Top Gun: Maverick, o której Juby wspominał w newsach:

Long Range Box Office Forecast: Top Gun: Maverick and Bob’s Burgers

Otwarcie: $95-130 mln, Wynik końcowy: $255-390 mln

robgordon has reacted to this post.
robgordon
PreviousPage 28 of 90Next