aby założyć posty i tematy.

BO Ameryka i reszta świata

PreviousPage 45 of 90Next

Update

9-10 mln$ dla Martwego zła z piątku

‘Super Mario Bros’ Shooting Past $400M, ‘Evil Dead Rise’ Aims For Around $20M Opening – Friday Box Office Update

Dopiero teraz zorientowałem się, że w piątek pojawiła się na Box Office Pro pierwsza prognoza dla Arielki

Dodane pliki:
  • Screenshot_20230503-133731_Chrome.jpg

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

‘Book Club: The Next Chapter’ Mints $500K In Previews: Will Focus Features Movie Bring Older Women Back To Cinemas?

Auć

To się posypało, zaraz Wiedźmin się posypie, mam nadzieję, że dolary już są w nieruchomościach 🙂

Mierzwiak

Kto mu na to dał aż $60 mln budżetu?

Ameryka to nic, to zupełnie nie siadło w Japonii. Po pierwszym weekendzie i $300k gdzieś zaginął. Pewnie tam liczyli na kilkadziesiąt milionów bo to anime jest gdzie indziej niezbyt znane. Zwiastun to jest coś strasznego, nie wiem czy kogokolwiek mógłby zainteresować, oprócz ewentualnych fanów i tak podobno wygląda cały film, że jak ktoś nie jest w temacie, to nie może się połapać o co chodzi.

Zwiastun to totalne lata dwutysięczne, wraz z obsadą (Janssen, Bean, Stahl, Dacascos) można byłoby sądzić, że to jakiś zaginiony "półkownik". Od razu przywodzi na myśl Dragonball: Ewolucja, albo Tekken.

Nakręcona przez Polaka ekranizacja mangi z w większości białą obsadą - co mogło pójść nie tak? 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Tak ogólnie to się nie znamy bo ten film to kinowy hit https://film.wp.pl/polak-pobija-swiat-film-baginskiego-hitem-w-kinach-6898242051406592a

Szaman has reacted to this post.
Szaman

"Pobija świat" aha, OK.

W polskich kinach aż 5 tys. widzów!!!!

Tyle chodzi chyba średnio na Raków Częstochowa, więc mistrzowska frekwencja! 🙂

Mierzwiak

Ciekawe czy to własna klikbajtowa inicjatywa autora czy coś za to dostał?

On zazwyczaj jedzie po porażkach finansowych, więc przypuszczam, że zapłacili za artykuł z pozytywnym nagłówkiem. 😉

PreviousPage 45 of 90Next