aby założyć posty i tematy.

BO Ameryka i reszta świata

PreviousPage 46 of 90Next

Więcej zapłacili za artykuł niż wyniosą wpływy z biletów 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Od poniedziałku Strażnicy notują lepsze dzienne przychody niż "dwójka" w tym samym okresie.

Taka ciekawostka mi się rzuciła w oczy. Siódmy dzień wyświetlania: trójka - $7,159,351  dwójka - $7,159,453

‘Little Mermaid’ Singing Loudly With $125M Memorial Day Weekend Opening – Friday Update

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jeszcze więcej 😉

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

A pamiętacie jak przeciętny wynik, zwłaszcza worldwide, uzyskała pierwsza część? O tyle ciekawe, bo nie było to, mimo świetnych recenzji, zbyt dużym zaskoczeniem. Film wtedy wydawał się dość hermetyczny, nie do końca dla małego dziecka i nie do końca dla przeciętnego, niedzielnego widza. 5 lat, a zmieniło się tak wiele.

Podobno był dużym przebojem na Netfliksie, szczególnie w Ameryce.

^ To plus widzowie mogą być już znudzeni robionymi na jedno kopyto animacjami Disneya i Pixara.

Stąd sukcesy Kota w Butach i Mario.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

I klapa Elemental którą chyba każdy czuje w kościach.

Cytat z Mierzwiak data czerwiec 2, 2023, 19:30

^ To plus widzowie mogą być już znudzeni robionymi na jedno kopyto animacjami Disneya i Pixara.

Stąd sukcesy Kota w Butach i Mario.

Ale Mario też przecież jest robiony na jedno kopyto. To najbardziej generyczna z generycznych animacja, jaką ostatnio widziałem, bez śladu jakiejkolwiek fabuły ani własnego stylu.

Nie zrozumiałeś mnie kompletnie, a cechy Mario, czy raczej ich brak, jakie wskazujesz czyni właśnie ten film odmiennym od tego, co proponują Disney i Pixar, czyli wszystko się zgadza.

Podobno ponad $50 mln po pierwszym dniu.

Pierwsza prognoza Pro dla Indy 5: https://www.boxofficepro.com/long-range-box-office-forecast-indiana-jones-and-the-dial-of-destiny-and-ruby-gillman-teenage-kraken/

Opening Weekend Range: $81M-$111M

Domestic Total Range: $225M-$380M

Hmm, od dawna czuję w kościach, że nowy Indy będzie jednym z flopów, a przynajmniej kasowych rozczarowań tego roku. Zobaczymy.

Cytat z Mierzwiak data czerwiec 2, 2023, 20:32

Nie zrozumiałeś mnie kompletnie, a cechy Mario, czy raczej ich brak, jakie wskazujesz czyni właśnie ten film odmiennym od tego, co proponują Disney i Pixar, czyli wszystko się zgadza.

A, faktycznie. Z jakiegoś powodu wydawało mi się, że zestawiasz ze sobą Mario i Spidera pod względem wizualnym. Mój błąd.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

‘Spider-Man: Across The Spider-Verse’ Swings To Best Opening Of Summer YTD With $120M+ Beating ‘Guardians’ – Updated Box Office

Spider-Man: Across... $13 mln w poniedziałek i $15 mln we wtorek. Super, coś czuję że szykuje się fantastyczny drugi weekend!

Pro daje tylko 50mln na ten weekend, przy takich dniach powszednich to raczej powinno być 65mln albo i więcej - chyba Transformers aż tak bardzo widzów mu nie zabierze

PreviousPage 46 of 90Next