aby założyć posty i tematy.

BO Ameryka i reszta świata

PreviousPage 48 of 90Next

Oj nieeeee, bardzo tanio wygląda. Tylko Caviezel wypada nieźle, bo ma jak widać po końcówce, natchnioną misję od Boga.

Już 10 mln$

Jim Caviezel Anti-Child-Trafficking Thriller ‘Sound Of Freedom’ Notches $10M Presales Before July 4th Opening – Updated Box Office

Cieszmy się i radujmy 🙂

Ps. Tak, tak, czasami zaglądam jeszcze na DF. Nie potrafię długo się złościć, taki już jestem 🙂

Flash w 18 dni: $100 mln

No Way Home w premierowy piątek: $121 mln

🙂

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Cytat z Szaman data lipiec 2, 2023, 22:00

Oj nieeeee, bardzo tanio wygląda.

Znany recenzent z YouTube'a, który zamienił ADHD na brodę wychwala film i mówi, że nie wygląda tanio, mimo że kosztował tylko $14 mln. 😛

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 7, 2023, 16:43
Cytat z Szaman data lipiec 2, 2023, 22:00

Oj nieeeee, bardzo tanio wygląda.

Znany recenzent z YouTube'a, który zamienił ADHD na brodę wychwala film i mówi, że nie wygląda tanio, mimo że kosztował tylko $14 mln. 😛

Z tego co czytałem to te fakty w filmie są mocno naciągane.

A właściwie dlaczego przylgnęła do niego łatka "filmu dla konserwatystów"? Z powodu wytwórni i Caviezela?

Nie wiem. Jakiś udział w jego rozpropagowaniu miał Mel Gibson. Jeszcze firma Goya Foods jest producentem wykonawczym, jej właściciel mocno popierał Trumpa. Ogólnie to film jest półkownikiem - leżał od 2018 roku. Miał go Century Fox, a po przejęciu przez Disneya został odłożony.

Cytat z Szaman data lipiec 7, 2023, 19:41

A właściwie dlaczego przylgnęła do niego łatka "filmu dla konserwatystów"? Z powodu wytwórni i Caviezela?

Właśnie dlatego, poza tym dzisiaj wszystko jest albo woke, albo right-wing, podziękujmy twitterowi. Sam film mnie raczej nie interesuje, ale widziałem sporo żenujących, wyśmiewających go komentarzy, bo przecież temat jest taki zabawny, prawda?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

No właśnie, też mi to zgrzyta z tematem filmu. Bo to nie jest kolejny film w którym Kevin Sorbo wyznaje swoją wiarę, a tak jest traktowany.

Ernest Kubica has reacted to this post.
Ernest Kubica

A niech się śmieją, tylko że to ten film lada chwila wyjdzie na zero i będzie zarabiać.

Jakiś komentarz, Zaslav? Może Iger? Nie?

Recenzje zbiera całkiem niezłe, ale nie ma ich dużo, więc może głównie od mniej liberalnych i z dala od Hollywood zlokalizowanych krytyków?

https://www.rottentomatoes.com/m/sound_of_freedom

Będzie 100 mln$ w weekend?

FLOP!!!1

W weekend się rozkręci 🙂

PreviousPage 48 of 90Next