aby założyć posty i tematy.

BO Ameryka i reszta świata

PreviousPage 96 of 96

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jak to przeszło, jakim cudem przeszła ta peruka? Kiedyś Baker zmieniał Murphy'ego w białego Żyda, przecież w Holly nadal pracują magicy. Jak to się stało? Nie potrafię uwierzyć, przecież żadne niechlujstwo, żadne parytety, żadne znajomości, żaden terror na planie, żadna niekompetencja nie jest wystarczająca aby doprowadzić do tej sytuacji.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

No właśnie, jak to się stało? Przecież aktorzy idą na przymiarki, testują to wszystko miesiące przed zdjęciami. Rozumiem że Corenswet jako w sumie świeżak w branży mógł mieć opory przez powiedzeniem głośno jak bardzo nie podoba mu się kostium Supermana (jeśli tak było), ale Dwayne? Facet przejrzał się w lustrze i stwierdził, że to jest OK?

Szaman

2,3 mln$ dla Martwego zła z przedpremierowych.

W piątek Obsesja przekroczyła 250 mln$ z amerykańskich kin.

Mierzwiak

Czy tylko dla mnie przyszłoroczne lato zapowiada się bardzo słabo? Głównie filmy familijne, animowane lub aktorskie, oraz średnio zajmujące sequele. Wybrałem największe premiery:

• 6.05 Pasja 2
  • 07.05 Legend Of Zelda
  • 21.05 Paranormal Activity 8
  • 28.05 Star Wars: Starfighter
  • 04.06 Rambo Prequel
  • 11.06 Jak wytresować smoka 2
  • 18.06 Spider-Man: Beyond The Spider Verse
  • 25.06 Ocean's Eleven Prequel
  • 30.06 Shrek 5
  • 09.07 Superman: Man of Tomorrow
  • 23.07 Minecraft 2
  • 30.07 Ciche miejsce 3
  • 06.08 Superprodukcja Danielów
  • 13.08 Wojownicze Żółwie Ninja 2

Na seans kinowy rozważam tylko Gwiezdne Wojny, zależnie od recenzji, zwiastunów, formy dnia. Od 20 lat nie pamiętam takiego sezonu letniego.

Mierzwiak

Doomsday ma otwartą drogę do przełożenia premiery na 7 maja 2027, jeśli prawdziwe są doniesienia o problemach produkcyjnych. Data tradycyjna dla marki, a Gibson i Zelda sami uciekną. Widać też kryzys Marvela, między Doomsday a następnym filmem jest w tym momencie rok przerwy, w dodatku jest to Secret Wars, czyli kolejne problemy na horyzoncie. Nie ma żadnych zapowiedzianych premier! Kiedyś sytuacja zupełnie nie do pomyślenia. Na horyzoncie majaczą jedynie X-Meni, Czarna Pantera 3 i Shang Chi 2 spodziewane może w 2028 roku.

Mierzwiak

Jezu, jaka bryndza!

Dla mnie tylko Pasja 2, ostatecznie i tak zadecyduję po trailerze ale jestem autentycznie ciekaw czy wydarzy się cud i talent Gibsona zmartwychwstanie (sorry, musiałem) i trzecie Spider-verse.

Szaman
PreviousPage 96 of 96