aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 32 of 70Next
  • Inni ludzie - 22 992 widzów (23 792 z przedpremierowymi). To film Warner Bros. (drugi ich polski film po Jak się pozbyć cellulitu), pewnie spodziewali się lepszego wyniku
  • Za duży na bajki - 33 080 (44 929 z przedpremierowymi). Tu spodziewałem się dużo słabszego rezultatu.

TOP10 jest już na SFP: https://www.sfp.org.pl/box_office,537

Tam jest jakiś błąd z liczbą kopii Najgorszego człowieka na świecie. 626? Chyba nie. Liczyłem, że w tym tygodniu poprawią, ale zostało bez zmian.

Może macie jakiś kontakt z dystrybutorem, coby wyjaśnić sytuację?

Kin/ekranów ma 136.

Zając Max 20230

Piosenka o miłości 8222

Marzec 68  11018

Jakoś to będzie  1955 na ponad 80 kopii

Ten ostatni spieprzył mi całkowicie prognozę...

Raczej chyba nikt tego nie trafił

Batman ma już 23 824 widzów straty do Diuny w analogicznym okresie wyświetlania i słabszą frekwencję w trakcie czwartego weekendu. Myślicie, że milion jest jeszcze w zasięgu, czy nie da rady?  Diuna chyba przekroczyła milion widzów o niewiele.

Ten weekend ma być brzydki, więc to ostatnia szansa. Ale to musiałby być wynik zbliżony do 50 tys. Potem w okolicach świąt kina świecą pustkami.

Diuna vs. Batman - runda czwarta

Wg BOM Panda +5%, a Encanto +50%! To chyba będzie już 19.  weekend w TOP10 filmu Disneya. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to chyba jakiś rekord. Avatar spędził tydzień poza 10, a w 19. weekend miał niecałe 6 tys.

Pod względem widowni Niewypanda nawet 15% w górę, a Encanto 61%. Trzecia animacja w Top 10, Zając Max, też w górę, nawet o 65%. 😉

A UIP nie chwali się swoimi wynikami?

Nie, ale na pewną stronę zaczynają spływać wyniki prosto z kin, głównie sieci. Morbius 100k, Zaginione miasto 58k (74k z przedpremierowymi). 😉

Już chyba kiedyś wspominaliśmy z Ernestem, że bierzemy udział w typowaniu otwarć filmów w polskich kinach. Przy okazji można wygrać kasę. Ten portal od jakiegoś czasu jest już "oficjalnie" dostępny i można się tam rejestrować, więc podrzucam link. Ja biorę w tym udział od samego początku, czyli prawie 3 lat.

https://cinemaghost.expert/

W Polsce FB3 będą miały trzydniowe otwarcie w okolicach Diuny i Batmana, a wraz z czwartkiem powyżej 250 tys.

Zaskakująco dużo. Spodziewałem się 1 z przodu.

btw. "zapisałem" się do cinemaghost; fajna zabawa z typowaniem, ale przede wszystkim sporo danych do moich tabelek 😉

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Też myślałem, że będzie ok.150tys. Pewnie jest więcej bo za tydzień dużo osób nie będzie mogło pójść, a do tego pogoda sprzyjała wyjściu do kina. Obstawiam jakieś 700tys. na koniec.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

The Numbers podaje $1,4 mln dla FB3. Może za chwilę pojawi się informacja na temat widowni.

FB3 - 283 414 weekend + czwartek, 252 325 sam weekend.

PreviousPage 32 of 70Next