aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 63 of 70Next

https://twitter.com/BoxOfficeRaport/status/1866142473237520492?t=sTYO0E38aHfm7TuelvfJFg&s=19

Cytat z Marek Pilarski data grudzień 9, 2024, 17:03

https://twitter.com/BoxOfficeRaport/status/1866142473237520492?t=sTYO0E38aHfm7TuelvfJFg&s=19

Dokładnie 1,12 mln. Ponad 380 tys. w drugi weekend! Mikołajki na całego...

Nie wiem, czy są już oficjalne wyniki z ostatniego weekendu. W każdym razie na BOM pojawiła się informacja o $904 tys. z otwarcia w Polsce dla Mufasy, co może oznaczać ok. 150 tys. widzów.

Wojna Rohirrimów nie dobije u nas nawet do 40 tys. widzów. 💀

nie sprawdzałem zbyt mocno Putina, ale wydaje mi się, że otwarcie może być w okolicach 100 tys. Prawdopodobnie dużo osób poszło dla totalnej beki, chociaż jest pewnie część, która uzna go za "prawdę objawioną"

Jutro powinniśmy wiedzieć. Ja obstawiałem tylko 36 tys. 😛

Yikes... Kleks tylko 142 tys. w weekend otwarcia i 455 tys. wraz z przedpremierowymi. Putin zaledwie 38 tys.. czyli miałem dobre przeczucie. 😅

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Albo przedpremierowe rozwodniły, albo jednak złe opinie zadziałały.

Rozwodniły, ale przy takim otwarciu i słabych opiniach po pierwszym i teraz drugim filmie nie jestem pewien, czy nawet przy wsparciu ferii będzie milion. W sumie myślę, że będzie, ale może przekroczyć go tylko nieznacznie..

Poprzednik zgromadził prawie 3 mln...

Cytat z Marek Pilarski data styczeń 13, 2025, 17:45

Putin zaledwie 38 tys.. czyli miałem dobre przeczucie. 😅

Czyli nie putin widzów do kin ale raczej putout buahahahaha 😀

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wygląda na to, że "Kompletnie nieznany" jest u nas kompletnie nieznany i będzie kilkanaście tysięcy na otwarcie.

Może Ci ci chcieli zobaczyć, zobaczyli już na przedpremierowych. Tylko z nich może być ok. 30 tys..

Nazwisko Boba Dylana zna pewnie (prawie) każdy. Ale z choć jedną piosenką byłby już większy problem.

Stars TV robi godziny z teledyskami pojedynczych artystów. Czasem rzucą oglądalność na Facebooka i wtedy z ciekawości tam zaglądam. I okazuje się, że np Tina Turner przyciąga 800 osób według Nielsena. Czyli jest jakiś syndrom artysty popularnego, ale nie wielbionego na tyle, aby tłumy śledziły każdy film/program wokół niego.

Najbardziej kojarzę piosenkę z czołówki "Watchmenów", pewnie jeszcze ze dwie które tak naprawdę należą do Neila Younga, a myślę, że są Dylana 🙂

Z drugiej strony tak sobie myślę, że w ogóle nie kręciłoby mnie oglądanie biografii Chrisa Cornella, lub Layne'a Staleya. W sumie po co? Aby posłuchać Soundgarden i Alice In Chains na lepszych głośnikach? Wystarczy mi Seattle które pokazano w "Singlach" Camerona Crowe'a 🙂

Utwory Dylana są bardziej znane z wykonań innych artystów np. Knockin’ on Heaven’s Door czy Blowin' In The Wind albo A Hard Rains a Gonna Fall z Urodzony 4 lipca

Na śmierć zapomniałem o Knockin.

Jak Dylan miał słaby wynik to Williams będzie totalną klapą. Nie liczę, że przekroczy 10 tys.

Przyznam, trochę mnie poniosło 😛

W oczekiwaniu na „Nosferatu”… – podsumowanie weekendu w polskich kinach

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nie wiem czy to zasługa jedynki na Netflixie, ale Pieperzyć Mickiewicza będzie miało z 70-80 tys. widzów na otwarcie.

U mnie pełna sala na 15 rzędów na Nosferstu o 18:30. Mogą być ładne przedpremierowe.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
PreviousPage 63 of 70Next