DC Universe
Cytat z Szaman data 30 stycznia, 2023, 21:59Czy plotka o tym, że Gunn ma dla nas jutro ogłoszenia duszpasterskie jest wiarygodna?
Czy plotka o tym, że Gunn ma dla nas jutro ogłoszenia duszpasterskie jest wiarygodna?
Cytat z Kuba data 30 stycznia, 2023, 22:08Twierdził też, że nie będzie tam żadnego Supermana. THR informowało, ze również nie znajdzie się miejsce dla Wonder Woman (co krytykował Gunn).
Twierdził też, że nie będzie tam żadnego Supermana. THR informowało, ze również nie znajdzie się miejsce dla Wonder Woman (co krytykował Gunn).
Cytat z Kuba data 31 stycznia, 2023, 13:31Slate o 18 o ile się nie mylę. Nie ma pełnego rebootu i nie ma popierdółek, jest konkretnie, ale niektórzy sugerują że będzie sporo oburzenia
Slate o 18 o ile się nie mylę. Nie ma pełnego rebootu i nie ma popierdółek, jest konkretnie, ale niektórzy sugerują że będzie sporo oburzenia
Cytat z robgordon data 31 stycznia, 2023, 13:43Cytat z Kuba data styczeń 31, 2023, 13:31Slate o 18 o ile się nie mylę.
Co to slate?
Cytat z Kuba data styczeń 31, 2023, 13:31Slate o 18 o ile się nie mylę.
Co to slate?
Cytat z Marek Pilarski data 31 stycznia, 2023, 17:45Dachówka łupkowa albo spis (kandydatów, filmów).
Dachówka łupkowa albo spis (kandydatów, filmów).
Cytat z Szaman data 31 stycznia, 2023, 18:02https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1620467203043909632
‘The Batman 2’ is titled ‘THE BATMAN - PART II’.
The film releases on October 3, 2025. pic.twitter.com/5YHPPEPotT
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) January 31, 2023
Cytat z Szaman data 31 stycznia, 2023, 18:05https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1620467451099242497
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1620467631701790721
James Gunn’s ‘Superman’ film will be titled ‘SUPERMAN: LEGACY’.
The film releases on July 11, 2025 in theaters. pic.twitter.com/7klb3JKxZe
A new ‘Batman’ movie ‘THE BRAVE AND THE BOLD’, focused on Bruce and Damian Wayne, is in the works at DC. pic.twitter.com/KFYmURwn71
Cytat z Szaman data 31 stycznia, 2023, 18:06https://twitter.com/THR/status/1620467598117990400
A new #Batman movie without Robert Pattinson (but featuring Bruce Wayne’s murderous son). #Superman and #Supergirl movies on the release schedule and much more. #DCStudios has officially announced a ten project slate: https://t.co/ncVFhtoyQa pic.twitter.com/6J7i0srRcs
— The Hollywood Reporter (@THR) January 31, 2023
Cytat z Szaman data 31 stycznia, 2023, 18:09Ale nie powiedziano czy Supergirl zagra Supergirl z Flasha. Wolą poczekać na przyjęcie, czy raczej recasting jeszcze przed premierą? Szkoda aktorki.
Ale nie powiedziano czy Supergirl zagra Supergirl z Flasha. Wolą poczekać na przyjęcie, czy raczej recasting jeszcze przed premierą? Szkoda aktorki.
Cytat z robgordon data 31 stycznia, 2023, 19:02Jak dla mnie brzmi w porządku. Może jedynie ten serial o Waller wydaje się zbędny. Ale kto tam Jamesa wie.
Jak dla mnie brzmi w porządku. Może jedynie ten serial o Waller wydaje się zbędny. Ale kto tam Jamesa wie.
Cytat z Szaman data 31 stycznia, 2023, 19:11Najbardziej jestem ciekaw tego Supermana od Gunna. Cieszę się, że zarówno on, jak i Supergirl wracają na kinowy ekran w filmach (mam nadzieję) skupionych w pełni na ich postaciach.
Najbardziej jestem ciekaw tego Supermana od Gunna. Cieszę się, że zarówno on, jak i Supergirl wracają na kinowy ekran w filmach (mam nadzieję) skupionych w pełni na ich postaciach.
Cytat z Kuba data 31 stycznia, 2023, 19:26Cytat z Szaman data styczeń 31, 2023, 18:09Ale nie powiedziano czy Supergirl zagra Supergirl z Flasha. Wolą poczekać na przyjęcie, czy raczej recasting jeszcze przed premierą? Szkoda aktorki.
— James Gunn speaks up about recasting actors from the old DCEU:
‘There’s no reason previously established DC Universe actors can’t continue to play their characters moving forward
I ładnie powiedział, że otwarta zostaje furtka dla Gadot i Leviego, o Millerze zero decyzji i Momoa może wrócić na Aquaman 3, a na pewno zostanie w uniwersum. Powróci też obsada Peacmakera w Waller.
Cytat z Szaman data styczeń 31, 2023, 18:09Ale nie powiedziano czy Supergirl zagra Supergirl z Flasha. Wolą poczekać na przyjęcie, czy raczej recasting jeszcze przed premierą? Szkoda aktorki.
— James Gunn speaks up about recasting actors from the old DCEU:
‘There’s no reason previously established DC Universe actors can’t continue to play their characters moving forward
I ładnie powiedział, że otwarta zostaje furtka dla Gadot i Leviego, o Millerze zero decyzji i Momoa może wrócić na Aquaman 3, a na pewno zostanie w uniwersum. Powróci też obsada Peacmakera w Waller.
Cytat z Marek Pilarski data 31 stycznia, 2023, 19:28Czyli generalnie out jest w sumie tylko Cavill i pewnie cała ekipa odpowiedzialna za Black Adam, czyli ogólnie paczka Deroka. 😛
Czyli generalnie out jest w sumie tylko Cavill i pewnie cała ekipa odpowiedzialna za Black Adam, czyli ogólnie paczka Deroka. 😛
Cytat z Szaman data 31 stycznia, 2023, 19:35The Rock tak mącił, że wcale się nie dziwię. Przynajmniej patrząc po sądzę wiarygodnych przeciekach w amerykańskich mediach. Na pewno nie jest im potrzebny człowiek z takim ego, właściwie taki trzeci szef projektu.
The Rock tak mącił, że wcale się nie dziwię. Przynajmniej patrząc po sądzę wiarygodnych przeciekach w amerykańskich mediach. Na pewno nie jest im potrzebny człowiek z takim ego, właściwie taki trzeci szef projektu.
Cytat z Kuba data 31 stycznia, 2023, 20:02Ogólnie dość krótki sprint z projektami. Jeśli będą trzymać się kolejności, a taki podobno jest plan:
2024 - Commando, Waller i Elseworldy: Pingwin i Joker
2025 - Superman, Paradise Lost, Authority i Lanterns; Elseworld: Batman
2026 - Brave and the Bolt, Booster Gold, Supergirl, Swamp Thing
W to się pewnie zmieści jakiś Elseworld, jakieś gry (zakładam w ciemno, że dostaniemy nową serię o Batmanie skupiająca sie na przeszłości tego z tej serii), myślę że przynajmniej jedno animowane coś i może jakiś serial.
Gunn już też zapowiedział jedną wspólną historię dla uniwersum, dla której ważni będą Latarnicy. Pierwszy rozdział to 8-10 lat, chyba wliczając ten 2023 - bo Blue Beetle i Aquaman to część nowego uniwersum a Shazam też Gunn podkreślił, że jest na tyle niezależny że to nie problem.
Ogólnie dość krótki sprint z projektami. Jeśli będą trzymać się kolejności, a taki podobno jest plan:
2024 - Commando, Waller i Elseworldy: Pingwin i Joker
2025 - Superman, Paradise Lost, Authority i Lanterns; Elseworld: Batman
2026 - Brave and the Bolt, Booster Gold, Supergirl, Swamp Thing
W to się pewnie zmieści jakiś Elseworld, jakieś gry (zakładam w ciemno, że dostaniemy nową serię o Batmanie skupiająca sie na przeszłości tego z tej serii), myślę że przynajmniej jedno animowane coś i może jakiś serial.
Gunn już też zapowiedział jedną wspólną historię dla uniwersum, dla której ważni będą Latarnicy. Pierwszy rozdział to 8-10 lat, chyba wliczając ten 2023 - bo Blue Beetle i Aquaman to część nowego uniwersum a Shazam też Gunn podkreślił, że jest na tyle niezależny że to nie problem.
Cytat z Kuba data 31 stycznia, 2023, 20:44Gunn potwierdził, że Affleck będzie reżyserował. Dodał to w jednej wypowiedzi o Brave and the Bold.
Gunn potwierdził, że Affleck będzie reżyserował. Dodał to w jednej wypowiedzi o Brave and the Bold.
Cytat z Mierzwiak data 31 stycznia, 2023, 20:52Oczywiście czekam na The Batman 2 i kontynuację Jokera, i to w sumie tyle.
Burdel w DC trwa w najlepsze, szczerze mówiąc ciężko mi zrozumieć jak można te zapowiedzi traktować jako choćby w najmniejszym stopniu ciekawe. Oczywiście jak zobaczę fajne nazwiska a potem trailery moje nastawienie może się diametralnie zmienić, ale na ten moment uznaję te plany za równie nudne, co Marvela.
Oczywiście czekam na The Batman 2 i kontynuację Jokera, i to w sumie tyle.
Burdel w DC trwa w najlepsze, szczerze mówiąc ciężko mi zrozumieć jak można te zapowiedzi traktować jako choćby w najmniejszym stopniu ciekawe. Oczywiście jak zobaczę fajne nazwiska a potem trailery moje nastawienie może się diametralnie zmienić, ale na ten moment uznaję te plany za równie nudne, co Marvela.