aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 17 of 101Next

Mike Flanagan Pitches Pic On DC Villain Clayface To Warner Bros. – The Dish

Jakoś wcześniej umknęło mi to zdjęcie z planu Blue Beetle. Taki trochę Guyver-bohater ciemności, wyróżniają go te odnóża, ciekawe czy na filmie pójdzie to raczej w stronę tandety, czy czegoś wyróżniającego się w tłumie

I znowu wojenka. Czy ja wiem, czy Logan Lerman to udźwignie? Pewnie drugim kandydatem jest Dylan O'Brien 🙂

Chyba jednak nie Lerman 🙂 ale w sumie dziwne jakby po wcześniejszych zapowiedziach wziął gościa nieco starszego od Cavilla, gdy ten zostawał człowiekiem ze stali.

Ps. W sumie mam wrażenie, że jeśli Lerman rzeczywiście był w finale, to ona właśnie go spaliła. Dobra robota, Grace 🙂

To już nudne jest 🙂

Cytat z Szaman data marzec 30, 2023, 07:48

Ps. W sumie mam wrażenie, że jeśli Lerman rzeczywiście był w finale, to ona właśnie go spaliła. Dobra robota, Grace 🙂

Myślę, że to wymyśliła.

Generalnie zakładam, że Clark będzie aktorem kompletnie szeroko nieznanym. A jeśli nie to będzie kimś popularnym wśród młodego pokolenia, głównie serialowych, widzów.

To musiałby być na niego jakiś silny lobbing, bo wierzę, że Gunn niezbyt się w nich orientuje.

Ale to nie on jest dyrektorem castingu. Wystarczy, że mu taka osoba postawi 30 kandydatów. Plus myślę, że taki Jacob Elordi jest mu raczej znany 😛

No co Ty, Lermana nie zna co jest od ponad dekady w branży i miałby kojarzyć Elordiego z jednego serialu 🙂 No chyba, że jest fanem to wycofuję.

Myślę, że jednak Elordi jest bardziej popularny również medialnie i bardzo bym się zdziwił jakby on czy Holland Eudorii nie widzieli. U Lermana nie kojarzył nazwiska i idiotycznie zupełnie palnął, zamiast wygooglać.

Sneider podał, że jego źródła mają teorie, że tajemniczym projektem o którym Gunn mówił, nad którym pracują, ale którego nie ogłosili, jest adaptacją Justice Leauge: The New Frontier z Center w roli villaina, podwaliny mają być podłożone w Latarniach. Film miałby reżyserować Andy.

Jeśli to nie pierwszokwietniowy trolling, to obawiam się, że następny film ze słowami Justice oraz League w tytule czeka bardzo ciężka przeprawa z armią psychofanów i innych botów Snydera.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

News sprzed paru dni.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Dzisiaj będą kręcić na schodach

Jest pierwsze zdjęcie:

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Czyli najsłynniejsza scena z filmu będzie w sieci na 1,5 roku przed premierą. Może jednak trzeba było zbudować replikę, skoro i tak to ma pewnie ze 100 mln budżetu.

Pierwszemu filmowi to nie zaszkodziło, to i temu też nie 😉

Nie tego się spodziewałem 🙂

PreviousPage 17 of 101Next