DC Universe
Cytat z Szaman data 29 marca, 2023, 20:24https://deadline.com/2023/03/clayface-movie-mike-flanagan-warner-bros-1235312906/
Mike Flanagan Pitches Pic On DC Villain Clayface To Warner Bros. – The Dish
Cytat z Szaman data 29 marca, 2023, 22:50Jakoś wcześniej umknęło mi to zdjęcie z planu Blue Beetle. Taki trochę Guyver-bohater ciemności, wyróżniają go te odnóża, ciekawe czy na filmie pójdzie to raczej w stronę tandety, czy czegoś wyróżniającego się w tłumie
https://twitter.com/therealsupes/status/1641129259094933504?t=UybPNeJBkXtxNr43lLagJw&s=19
Jakoś wcześniej umknęło mi to zdjęcie z planu Blue Beetle. Taki trochę Guyver-bohater ciemności, wyróżniają go te odnóża, ciekawe czy na filmie pójdzie to raczej w stronę tandety, czy czegoś wyróżniającego się w tłumie
i’ll never be over how good this suit looks pic.twitter.com/2CBcMf2Ns0
— Matt Ramos (@therealsupes) March 29, 2023
Cytat z Szaman data 30 marca, 2023, 06:52I znowu wojenka. Czy ja wiem, czy Logan Lerman to udźwignie? Pewnie drugim kandydatem jest Dylan O'Brien 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1641264249711280128?t=kFavvTr0U704ji1XiAdbeQ&s=19
I znowu wojenka. Czy ja wiem, czy Logan Lerman to udźwignie? Pewnie drugim kandydatem jest Dylan O'Brien 🙂
Interesting, since it’s “not true” I guess I can say I heard his top choice is #LoganLerman
We’ll see what happens!#DC #Superman #DCStudios pic.twitter.com/2VKi5pt9HV
— Grace Randolph (@GraceRandolph) March 30, 2023
Cytat z Szaman data 30 marca, 2023, 07:44Chyba jednak nie Lerman 🙂 ale w sumie dziwne jakby po wcześniejszych zapowiedziach wziął gościa nieco starszego od Cavilla, gdy ten zostawał człowiekiem ze stali.
https://twitter.com/JamesGunn/status/1641274136495525890?t=PDPgZAeF-7EMXl2-rs4ypg&s=19
Chyba jednak nie Lerman 🙂 ale w sumie dziwne jakby po wcześniejszych zapowiedziach wziął gościa nieco starszego od Cavilla, gdy ten zostawał człowiekiem ze stali.
Guys, this isn’t a dig at the actor. I don’t know lots of actors’ names. Now that you tell me who he is, I recognize him from stuff and think he’s talented. But I’ve never met him, and he’s never been part of a conversation about playing Superman.
— James Gunn (@JamesGunn) March 30, 2023
Cytat z Szaman data 30 marca, 2023, 07:48Ps. W sumie mam wrażenie, że jeśli Lerman rzeczywiście był w finale, to ona właśnie go spaliła. Dobra robota, Grace 🙂
Ps. W sumie mam wrażenie, że jeśli Lerman rzeczywiście był w finale, to ona właśnie go spaliła. Dobra robota, Grace 🙂
Cytat z Kuba data 30 marca, 2023, 09:11Cytat z Szaman data marzec 30, 2023, 07:48Ps. W sumie mam wrażenie, że jeśli Lerman rzeczywiście był w finale, to ona właśnie go spaliła. Dobra robota, Grace
Myślę, że to wymyśliła.
Generalnie zakładam, że Clark będzie aktorem kompletnie szeroko nieznanym. A jeśli nie to będzie kimś popularnym wśród młodego pokolenia, głównie serialowych, widzów.
Cytat z Szaman data marzec 30, 2023, 07:48Ps. W sumie mam wrażenie, że jeśli Lerman rzeczywiście był w finale, to ona właśnie go spaliła. Dobra robota, Grace
Myślę, że to wymyśliła.
Generalnie zakładam, że Clark będzie aktorem kompletnie szeroko nieznanym. A jeśli nie to będzie kimś popularnym wśród młodego pokolenia, głównie serialowych, widzów.
Cytat z Szaman data 30 marca, 2023, 09:46To musiałby być na niego jakiś silny lobbing, bo wierzę, że Gunn niezbyt się w nich orientuje.
To musiałby być na niego jakiś silny lobbing, bo wierzę, że Gunn niezbyt się w nich orientuje.
Cytat z Kuba data 30 marca, 2023, 10:48Ale to nie on jest dyrektorem castingu. Wystarczy, że mu taka osoba postawi 30 kandydatów. Plus myślę, że taki Jacob Elordi jest mu raczej znany 😛
Ale to nie on jest dyrektorem castingu. Wystarczy, że mu taka osoba postawi 30 kandydatów. Plus myślę, że taki Jacob Elordi jest mu raczej znany 😛
Cytat z Szaman data 30 marca, 2023, 10:58No co Ty, Lermana nie zna co jest od ponad dekady w branży i miałby kojarzyć Elordiego z jednego serialu 🙂 No chyba, że jest fanem to wycofuję.
No co Ty, Lermana nie zna co jest od ponad dekady w branży i miałby kojarzyć Elordiego z jednego serialu 🙂 No chyba, że jest fanem to wycofuję.
Cytat z Kuba data 30 marca, 2023, 11:03Myślę, że jednak Elordi jest bardziej popularny również medialnie i bardzo bym się zdziwił jakby on czy Holland Eudorii nie widzieli. U Lermana nie kojarzył nazwiska i idiotycznie zupełnie palnął, zamiast wygooglać.
Myślę, że jednak Elordi jest bardziej popularny również medialnie i bardzo bym się zdziwił jakby on czy Holland Eudorii nie widzieli. U Lermana nie kojarzył nazwiska i idiotycznie zupełnie palnął, zamiast wygooglać.
Cytat z Kuba data 1 kwietnia, 2023, 14:32Sneider podał, że jego źródła mają teorie, że tajemniczym projektem o którym Gunn mówił, nad którym pracują, ale którego nie ogłosili, jest adaptacją Justice Leauge: The New Frontier z Center w roli villaina, podwaliny mają być podłożone w Latarniach. Film miałby reżyserować Andy.
Sneider podał, że jego źródła mają teorie, że tajemniczym projektem o którym Gunn mówił, nad którym pracują, ale którego nie ogłosili, jest adaptacją Justice Leauge: The New Frontier z Center w roli villaina, podwaliny mają być podłożone w Latarniach. Film miałby reżyserować Andy.
Cytat z Mierzwiak data 1 kwietnia, 2023, 17:12Jeśli to nie pierwszokwietniowy trolling, to obawiam się, że następny film ze słowami Justice oraz League w tytule czeka bardzo ciężka przeprawa z armią psychofanów i innych botów Snydera.
Jeśli to nie pierwszokwietniowy trolling, to obawiam się, że następny film ze słowami Justice oraz League w tytule czeka bardzo ciężka przeprawa z armią psychofanów i innych botów Snydera.
Cytat z Marek Pilarski data 1 kwietnia, 2023, 22:05Dzisiaj będą kręcić na schodach
https://twitter.com/hausofkostya/status/1642250259739844610?s=20
Dzisiaj będą kręcić na schodach
Todd Phillips is here! Joker: Folie à Deux #Joker2 First filming day on the Joker Stairs in Bronx, New York pic.twitter.com/OKePLJoEmI
— Constantine (@hausofkostya) April 1, 2023
Cytat z Szaman data 1 kwietnia, 2023, 22:58Czyli najsłynniejsza scena z filmu będzie w sieci na 1,5 roku przed premierą. Może jednak trzeba było zbudować replikę, skoro i tak to ma pewnie ze 100 mln budżetu.
Czyli najsłynniejsza scena z filmu będzie w sieci na 1,5 roku przed premierą. Może jednak trzeba było zbudować replikę, skoro i tak to ma pewnie ze 100 mln budżetu.
Cytat z Szaman data 2 kwietnia, 2023, 07:22Nie tego się spodziewałem 🙂
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1642305605300809728?t=FpZmihtPXSNrX3CZS7KY4g&s=19
Nie tego się spodziewałem 🙂
Lady Gaga filming on the Joker stairs for ‘JOKER 2’ pic.twitter.com/Fa1lYG7oAt
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) April 1, 2023