DC Universe
Cytat z Kuba data 12 lipca, 2023, 09:06Superman, Hawkgirl, Mister Terrific, trzech członków Authority, Zielona Latarnia, Manchester Black.
Chyba plotki o Brainiacu jako głównym antagoniście rzeczywiście mogą się sprawdzić.
Superman, Hawkgirl, Mister Terrific, trzech członków Authority, Zielona Latarnia, Manchester Black.
Chyba plotki o Brainiacu jako głównym antagoniście rzeczywiście mogą się sprawdzić.
Cytat z Szaman data 12 lipca, 2023, 20:08https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1679205287767539713
Anthony Carrigan has been cast as Metamorpho in ‘SUPERMAN LEGACY’.
(Source: https://t.co/6yYeqFaNWM) pic.twitter.com/wmvQuV1jaE
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) July 12, 2023
Cytat z robgordon data 12 lipca, 2023, 20:18Cytat z Szaman data lipiec 12, 2023, 20:08https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1679205287767539713
To ten dziwny koleś z "Barry'ego".
Cytat z Szaman data lipiec 12, 2023, 20:08https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1679205287767539713
To ten dziwny koleś z "Barry'ego".
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2023, 06:42https://twitter.com/GraceRandolph/status/1679241710998626305?t=3TipKJnacv1wHFqbVq93Nw&s=19
I will cover #SupermanLegacy in a video tomorrow #DC has until midnight PST before the potential #SAG strike
So more casting announcements might come in last minute - like… Luthor maybe?!
— Grace Randolph (@GraceRandolph) July 12, 2023
Cytat z Kuba data 13 lipca, 2023, 11:25W ogóle z wypowiedzi Gunna na Twitterze i Ig wynika, że: generalnie nowy kanon zaczyna się od Creature Commando i bohaterowie którzy powracają może i są ponownie częścią uniwersum, ale ich poprzednie przygody - niekoniecznie. Dlatego Blue Beetle będzie w DCU, jego film nie. I Peacmakera ma czekać soft reboot. Dlatego Fillion gra Gardnera.
Iwuji pierwotnie miał w Peacmakerze grać Martiana Manhuntera, ale DC zakazało. Nie zdziwię się jak Gunn teraz to zmieni.
Gunn niejako też potwierdził, że ogłoszone postaci to nie camea a pełnoprawne drugoplanowe role.
W ogóle z wypowiedzi Gunna na Twitterze i Ig wynika, że: generalnie nowy kanon zaczyna się od Creature Commando i bohaterowie którzy powracają może i są ponownie częścią uniwersum, ale ich poprzednie przygody - niekoniecznie. Dlatego Blue Beetle będzie w DCU, jego film nie. I Peacmakera ma czekać soft reboot. Dlatego Fillion gra Gardnera.
Iwuji pierwotnie miał w Peacmakerze grać Martiana Manhuntera, ale DC zakazało. Nie zdziwię się jak Gunn teraz to zmieni.
Gunn niejako też potwierdził, że ogłoszone postaci to nie camea a pełnoprawne drugoplanowe role.
Cytat z Mierzwiak data 13 lipca, 2023, 11:35Cytat z Kuba data lipiec 13, 2023, 11:25W ogóle z wypowiedzi Gunna na Twitterze i Ig wynika, że: generalnie nowy kanon zaczyna się od Creature Commando i bohaterowie którzy powracają może i są ponownie częścią uniwersum, ale ich poprzednie przygody - niekoniecznie. Dlatego Blue Beetle będzie w DCU, jego film nie. I Peacmakera ma czekać soft reboot. Dlatego Fillion gra Gardnera.
BURDEL
Cytat z Kuba data lipiec 13, 2023, 11:25W ogóle z wypowiedzi Gunna na Twitterze i Ig wynika, że: generalnie nowy kanon zaczyna się od Creature Commando i bohaterowie którzy powracają może i są ponownie częścią uniwersum, ale ich poprzednie przygody - niekoniecznie. Dlatego Blue Beetle będzie w DCU, jego film nie. I Peacmakera ma czekać soft reboot. Dlatego Fillion gra Gardnera.
BURDEL
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2023, 11:39Dobra, nie możemy już zresetować tego do 2010 roku, kiedy każdy miał swój kawałek podłogi? Jeszcze jest chwilka czasu...
Dobra, nie możemy już zresetować tego do 2010 roku, kiedy każdy miał swój kawałek podłogi? Jeszcze jest chwilka czasu...
Cytat z Kuba data 13 lipca, 2023, 11:49Cytat z Mierzwiak data lipiec 13, 2023, 11:35Cytat z Kuba data lipiec 13, 2023, 11:25W ogóle z wypowiedzi Gunna na Twitterze i Ig wynika, że: generalnie nowy kanon zaczyna się od Creature Commando i bohaterowie którzy powracają może i są ponownie częścią uniwersum, ale ich poprzednie przygody - niekoniecznie. Dlatego Blue Beetle będzie w DCU, jego film nie. I Peacmakera ma czekać soft reboot. Dlatego Fillion gra Gardnera.
BURDEL
Zgadzam się oczywiście, sam nie wiele rozumiem.
Cytat z Mierzwiak data lipiec 13, 2023, 11:35Cytat z Kuba data lipiec 13, 2023, 11:25W ogóle z wypowiedzi Gunna na Twitterze i Ig wynika, że: generalnie nowy kanon zaczyna się od Creature Commando i bohaterowie którzy powracają może i są ponownie częścią uniwersum, ale ich poprzednie przygody - niekoniecznie. Dlatego Blue Beetle będzie w DCU, jego film nie. I Peacmakera ma czekać soft reboot. Dlatego Fillion gra Gardnera.
BURDEL
Zgadzam się oczywiście, sam nie wiele rozumiem.
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2023, 12:15Więcej się rozjaśnia jeśli założymy, że kłamie. To znaczy miałoby wszystko sens gdyby niebieskiego i Orzełka tam nie było. Ale po klapach Flasha i Shazama trzeba udawać, że Skarabeusz jest, a Peacemaker cieszy się powszechną sympatią, więc trzeba maksymalnie opóźniać informację o tym, że był jednorazową przygodą.
Więcej się rozjaśnia jeśli założymy, że kłamie. To znaczy miałoby wszystko sens gdyby niebieskiego i Orzełka tam nie było. Ale po klapach Flasha i Shazama trzeba udawać, że Skarabeusz jest, a Peacemaker cieszy się powszechną sympatią, więc trzeba maksymalnie opóźniać informację o tym, że był jednorazową przygodą.
Cytat z Kuba data 13 lipca, 2023, 13:08Nie widzę najmniejszego powodu by miał kłamać. Argument o ratowaniu finansów Blue Beetle jest bez sensu, bo Gunn jednocześnie nie ma problemu z wrzuceniem pod pociąg np Aquamana, a sam film jest i tak skreślony. Przez nich również - stąd zerowa promocja.
Nie widzę najmniejszego powodu by miał kłamać. Argument o ratowaniu finansów Blue Beetle jest bez sensu, bo Gunn jednocześnie nie ma problemu z wrzuceniem pod pociąg np Aquamana, a sam film jest i tak skreślony. Przez nich również - stąd zerowa promocja.
Cytat z Mierzwiak data 17 lipca, 2023, 09:09The Flash skończy w Ameryce Płn. z gorszym wynikiem niż Green Lantern.
Uśmieję się, gdy Superman Legacy zarobi mniej niż Superman Returns. (jakby co ja pierwszy to napisałem)
The Flash skończy w Ameryce Płn. z gorszym wynikiem niż Green Lantern.
Uśmieję się, gdy Superman Legacy zarobi mniej niż Superman Returns. (jakby co ja pierwszy to napisałem)
Cytat z Mierzwiak data 17 lipca, 2023, 09:09The Flash skończy w Ameryce Płn. z gorszym wynikiem niż Green Lantern.
The Flash skończy w Ameryce Płn. z gorszym wynikiem niż Green Lantern.
Cytat z Marek Pilarski data 17 lipca, 2023, 09:41Cytat z Mierzwiak data lipiec 17, 2023, 09:09(jakby co ja pierwszy to napisałem)
Nawet dwa razy. 😉
Cytat z Mierzwiak data lipiec 17, 2023, 09:09(jakby co ja pierwszy to napisałem)
Nawet dwa razy. 😉
Cytat z Szaman data 18 lipca, 2023, 12:07https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1681252119842529281?t=dcY4GhDps_qsNQwbyAJIIA&s=19
15 years ago today, ‘THE DARK KNIGHT’ released in theaters. pic.twitter.com/8l9vjrenXj
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) July 18, 2023
Cytat z Szaman data 18 lipca, 2023, 17:41Przeżyjmy to jeszcze raz 🙂 (sorry, jeśli to piractwo)
https://twitter.com/cornelia_august/status/1680969010643456000?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1680969010643456000%7Ctwgr%5E7b3b52538d09b32bd0f7d432dbaa8aca17c77a2d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url
Przeżyjmy to jeszcze raz 🙂 (sorry, jeśli to piractwo)
The Flash cameos in HD
share with your friends to tell them why they shouldnt watch this fucking movie pic.twitter.com/ncKWkBIC6d— August Cornelia (@cornelia_august) July 17, 2023
Cytat z Mierzwiak data 18 lipca, 2023, 18:06To jest ogółem syf i nie chce mi się już kopać leżącego, ale czy to ujęcie z Supermanem i Supergirl nie wyglądałoby choć odrobinę lepiej gdyby oboje byli oświetleni zgodnie z, bo ja wiem, słońcem które mają za plecami?
To jest ogółem syf i nie chce mi się już kopać leżącego, ale czy to ujęcie z Supermanem i Supergirl nie wyglądałoby choć odrobinę lepiej gdyby oboje byli oświetleni zgodnie z, bo ja wiem, słońcem które mają za plecami?
Cytat z Szaman data 18 lipca, 2023, 18:11Oczywiście, że tak. Ale pewnie poczekamy jeszcze z rok czy dwa, aby dowiedzieć się jaka katastrofa tam się wydarzyła.
Oczywiście, że tak. Ale pewnie poczekamy jeszcze z rok czy dwa, aby dowiedzieć się jaka katastrofa tam się wydarzyła.