aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 34 of 101Next

Mess, mess, mess!

Cytat z Mierzwiak data listopad 5, 2021, 23:09

W finale sequela nie dała rady wiatrowi więc z kim może walczyć w trójce, ze spadającymi liśćmi?

Odbierają mi argumenty co do sytuacji z Cavillem. Wygląda na to, że decydujące było raczej jego przyklejenie do Rocka, lub chłodek między nim, a Gunnem. No chyba, że WW w ogóle Gunna nie interesuje, więc pozwoli jej dryfować gdzieś obok Pattinsona i Phoenixa, na własnej wysepce.

No ale news głosi, że WW3 ma powstać w uniwersum Gunna. 😅

No tak, ale różne rzeczy już gadano. Poza tym, najpierw angażują Snydera do promocji BB, a teraz to. Wygląda to tak jakby mocno żałowali ogłoszenia decyzji o porządkach Gunna przed premierami Shazama 2, Flasha, BB i Aquamana 2.

Dwayne Johnson wciąż obwinia wszystkich tylko nie siebie i swoje ego o porażkę Black Adama. Najzabawniejsze jest stwierdzenie, że w Chinach ten film mógł zarobić $100-200 mln.

"'Black Adam' got caught in a vortex of new leadership," Johnson says in the video below. "It was so many changes in leadership. Anytime you have a company, a publicly traded company, and you have all those changes in leadership, you have people coming in who, creatively and fiscally, are going to make decisions that you may not agree with."

"That will always be one of the biggest mysteries," he continued. "You have the biggest opening of your career. Sure, no China, which could’ve been maybe 100 or 200 million more dollars. You have a superhero and you want to grow out the franchise. You bring back Superman and Henry Cavill, which the world went crazy. And we created a diverse superhero portfolio, where we have just men and women of color in 'Black Adam.'"

https://comicbookmovie.com/black-adam/black-adam-star-dwayne-johnson-blames-new-leadership-for-his-time-as-the-anti-hero-reaching-its-end-a204819#gs.3gr9qd

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Richtman poparł donosy Randolph o Supermanie, że

Spoiler
elementem fabuły będzie konflikt w fikcyjnym państwie na Bliskim Wchodzie. Za jednym rozwiązaniem stanie Superman za drugim JSA i Lex się wmiesza

Zdrowi

Najbardziej zaskakujący news roku.

Średnio im wierzę lub Gunn mąci. Kilka powodów:

Variety podało (i potwierdził to Collider), że:

According to the sources, a third “Wonder Woman” film is not in development at DC Studios nor do Gunn and Safran have plans at this time for any “Wonder Woman” project in the new DC Universe other than their previously announced “Paradise Lost” prequel series for Max.
Tymczasem Gunn:
Poza tym:
Poza tym:
"No we're working on getting Wonder Woman into more animations. I agree that hasn't been enough of her in the area and was one of the first things I brought up to the animation folks"
Poza tym jakoś ciężko mi mimo wszystko zrozumieć kłamstwo Gadot. Zwłaszcza, że za drugim razem wręcz podkreśliła, że 'cytuje'. Przypomina mi to odwrotność sytuacji z Affleckiem gdzie Gunn głosił wszędzie, że najpewniej coś razem zrobią, że Affleck chce coś reżyserować i że po prostu dogadują wszystko, po czym przyszedł Ben i powiedział, że nie ma takiej opcji i nigdy nie stworzy niczego w DCU w formie której oczekuje Gunn.

Tu można zagłosować na to, co jest prawdą.

Deadline podbija doniesienia Variety i Collidera. A Gunn do końca strajku nie może się wypowiedzieć XD

Przecież teoretyczna trzecia część WW nie jest nawet w fazie preprodukcji więc dlaczego jako naczelny DC i potencjalny producent tego filmu miałby się nie wypowiedzieć? Strajk scenarzystów zamyka mu usta i zabrania w ogóle pracować?

Jest w Gildii Scenarzystów więc ogólnie nie może się wypowiadać o żadnym projekcie, jak rozumiem.

A jesli może, to nie rozumiem czemu jeszcze tego nie zrobił, biorąc pod uwagę, że siedzi na Twitterze 24/7

Cytat z Kuba data sierpień 12, 2023, 10:59

Jest w Gildii Scenarzystów więc ogólnie nie może się wypowiadać o żadnym projekcie, jak rozumiem.

No nie, z tego co wiem nie może pisać (czyli w teorii praca nad skryptem czy też jego kolejnymi wersjami do Superman Legacy stanęła) ani wykonywać żadnych innych rzeczy związanych z pracą scenarzysty. Tyle. Gdyby miał zakontraktowane bycie scenarzystą Wonder Woman 3 to jak najbardziej musiałby milczeć, ale nie ma i zapewne mieć nie będzie

To milczenie jest wymowne moim zdaniem, ale mówiąc szczerze nie chce mi się już poświęcać uwagi temu tematowi; znowu rozkręca się drama wokół DC a ja mam wrażenie, że cofnęliśmy się w czasie. Nudne to już jest.

Nic nie powie, bo przecież kłamał. 😜

Moim zdaniem Gadot z premedytacją powiedziała nieprawdę aby promować swój film na Netflixie. Gunn nie będzie się odzywał, bo musiałby wskazać palcem na kłamczuchę, a ma raczej słabe wspomnienia z hollywoodzkimi dramami. Ta odnosiłaby się do szczytów fabryki snów, a nie jakichś youtuberek 🙂

Cytat z Marek Pilarski data sierpień 12, 2023, 12:14

Nic nie powie, bo przecież kłamał. 😜

Czyżby ktoś oglądał wczorajszy stream Grejs? 🙂

Jeszcze zanim widziałem live, choć nie dokończyłem, to w ankiecie na Twitterze zaznaczyłem drugą odpowiedź. 😉

Ja też 😀

PreviousPage 34 of 101Next