aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 37 of 101Next

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kurt Russell

Nie mam nic przeciwko.

Wystarczy mu tych znajomych? 🙂 Ale ja też jestem za.

Kurt zawsze <3, ale jakoś trudno mi wykrzesać entuzjazm dla obligatoryjnej rólki która pojawi się we flashbackach ewentualnie w jakichś hologramach nagranych dla syna. Gunn może sobie zapewniać że to nie będzie origin, ale jak widać pewne elementy są nie do przeskoczenia, coś jak w BvS gdzie niby dostaliśmy doświadczonego Batmana, a jednak czołówka musiała odbębnić zabójstwo rodziców. No tak, MUSIAŁA, trzeba było kazać Thomasowi wyszeptać imię Martha 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Szkoda, że jego wyjaśnienia co jest a co nie jest kanonem nie mają żadnego sensu, zwłaszcza w kontekście 2 serii tego serialu 🙂

Kanonem są znajomi Gunna. Kanonem nie są nieznajomi Gunna. Cieszę się, że pomogłem 😀

Mierzwiak

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Jutro będzie rok do premiery. I cztery lata po premierze pierwszego.

Cztery lata... Mam wrażenie, że byłem w kinie jakoś w zeszłym roku 🙂

Mierzwiak

Propaganda 🙂

Obejrzałem sobie nowy filmik Filmento o tym, że Batman v Superman powinien być o śmierci Robina:

A później przypomniałem sobie, że Jena Malone miała grać Robina w tym filmie, i znalazłem to:

😛

Ale to były tylko majaki fanów i życzeniowe spekulacje. Malone zresztą zagrała w tym filmie, ale można ją zobaczyć wyłącznie w znacznie lepszej wersji rozszerzonej.

Nawet dla Muska znalazło się miejsce w tym domu wariatów. 😅

Szkoda mi czasu na ten bzdury z Muskiem i Amber.

Momoa za to według nich rzeczywiście negocjuje rolę Lobo i mógłby się pojawić już w Supermanie. Co ma o tyle dużo sensu, że Gunn twierdził (wiemy jednak ile warte jest jego słowo), że przed powstaniem skryptu nie będzie żadnych castingów, a tylko Supermana jest gotowy.

Davis też może się pojawić. Coraz mniej ufam Gunnowi, że wie co robi i niezbyt rozumiem cały zamysł Supermana.

PreviousPage 37 of 101Next