aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 56 of 101Next

https://twitter.com/DCFilmNews/status/1805292859349672205

Jak coś, poprzednia strona zawiera kilka zdjęć kostiumu na który wszyscy czekają 🙂

Zauważyłem 🙂 Wygląda OK, może te wzorki niepotrzebne, ale jakoś specjalnie czepiać się nie będę tak jaki i zachwycać.

Cytat z Mierzwiak data czerwiec 24, 2024, 16:48

Kostiumy na fotkach z planu jak najbardziej mają prawo prezentować się tragicznie

Doskonała Lois i potworne majtasy:

A właśnie, jeszcze chyba nie chwaliłem, a Brosnahan zapowiada się na wspaniały casting. Niektóre ujęcia majtasów są okropne, sprawiają ogromne wrażenie. Była kiedyś taka bajka o wielkim kurczaku co nosił pieluchę, jakoś tak mi się skojarzyło 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Patrzę jeszcze na te fotki i zastanawiam się po co Corenswet tyle ładował na siłowni? W tym kostiumie w ogóle nie widać muskulatury / sylwetki, ma dziwnie płaską klatkę piersiową, a jednocześnie sprawia wrażenie, jakby w tułowiu było po prostu sporo powietrza. I te babcine majtasy, fatalnie się to prezentuje. Najlepiej wygląda jak stoi tyłem, chociaż peleryna ładnie wisi 🙂

No jednak sprawia bardzo szerokie wrażenie, szczególnie względem Pearl i Greatest Hits które z nim oglądałem. Jednocześnie zgodzę się, że kostium wcale nie jest jego sprzymierzeńcem.

Z czego on (a wcześniej Lois i Perry) wysiada?

Może to mimo wszystko jakiś model samolotu pasażerskiego. Ale pewnie zostali porwani przez kosmicznego złoczyńcę, który zostanie wygenerowany w CGI, a ogłoszenie głosu znanego aktora poznamy bliżej premiery 🙂 Z Houltem przecież bił się nie będzie.

Czyli cała redakcja podróżowała samolotem i ratuje ich Superman?

WTF?

Nie, no to muszą być jakieś jaja z Twittera. Nie wierzę.

Ej no, ale w samych okularach wszyscy by go poznali, a w okularach ORAZ z burzą loków nikt się nie zorientuje 🙂

Ciekawe, czy na jakimś etapie rozważano doklejane wąsy 🙂

Kojarzę taki jeden duży film z 2007 roku, kiedy głównemu aktorowi próbowano zrobić ówcześnie modną grzywkę w ramach jego przemiany 🙂

Cytat z Szaman data czerwiec 25, 2024, 21:39

Ciekawe, czy na jakimś etapie rozważano doklejane wąsy 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Chyba jak na razie jego najlepsze zdjęcie.

PreviousPage 56 of 101Next