DC Universe
Cytat z Mierzwiak data 26 czerwca, 2024, 06:50Kostium wciąż tragiczny 🙂
Dobra, koniec tej fabryki hejtu. Czekam na trailer, póki co Lois prezentuje się fantastycznie, przyznam też, że mimo żartów totalnie kupuję nowego Clarka!
Kostium wciąż tragiczny 🙂
Dobra, koniec tej fabryki hejtu. Czekam na trailer, póki co Lois prezentuje się fantastycznie, przyznam też, że mimo żartów totalnie kupuję nowego Clarka!
Cytat z Szaman data 26 czerwca, 2024, 07:37A jak dla mnie wygląda jak 30-latek udający 17-latka. Ma chyba przekonywać widza o inteligencji jego współpracowników, w dodatku dziennikarzy, ale to takie urealnianie czegoś co jest umową z widzem. Ostatecznie wygląda jak parodia.
A jak dla mnie wygląda jak 30-latek udający 17-latka. Ma chyba przekonywać widza o inteligencji jego współpracowników, w dodatku dziennikarzy, ale to takie urealnianie czegoś co jest umową z widzem. Ostatecznie wygląda jak parodia.
Cytat z Mierzwiak data 26 czerwca, 2024, 08:08https://twitter.com/clevelanddotcom/status/1805741628885254177
BREAKING: Superman appears to have met his match during a fight scene being filmed in front of city hall on Tuesday.
Photos: David Petkiewicz, https://t.co/a4YA4W2Cro pic.twitter.com/VbFzRAu7US
— clevelanddotcom (@clevelanddotcom) June 25, 2024
Cytat z Kuba data 26 czerwca, 2024, 11:44Cytat z Szaman data czerwiec 26, 2024, 07:37A jak dla mnie wygląda jak 30-latek udający 17-latka. Ma chyba przekonywać widza o inteligencji jego współpracowników, w dodatku dziennikarzy, ale to takie urealnianie czegoś co jest umową z widzem. Ostatecznie wygląda jak parodia.
Nadal oceniamy tego rodzaju charakteryzacje po zdjęciach z planu? 😛
Grillo też jest na planie, obok tego Ultramana.
Cytat z Szaman data czerwiec 26, 2024, 07:37A jak dla mnie wygląda jak 30-latek udający 17-latka. Ma chyba przekonywać widza o inteligencji jego współpracowników, w dodatku dziennikarzy, ale to takie urealnianie czegoś co jest umową z widzem. Ostatecznie wygląda jak parodia.
Nadal oceniamy tego rodzaju charakteryzacje po zdjęciach z planu? 😛
Grillo też jest na planie, obok tego Ultramana.
Cytat z Kuba data 26 czerwca, 2024, 12:34Co do Latarników - o ekipie już mówiłem, klasa. Natomiast śledztwo na ziemii? Nie w kosmosie? Wtf?
Co do Latarników - o ekipie już mówiłem, klasa. Natomiast śledztwo na ziemii? Nie w kosmosie? Wtf?
Cytat z Kuba data 26 czerwca, 2024, 12:42Miałoby to sens 10 lat temu, a nie w czasach kiedy kablowe telewizję robią seriale osadzone w kosmosie. Przy HBO z Gunnem/Safranem jako jedynymi decydentami argument o budżecie jest jedynie żenujący.
Miałoby to sens 10 lat temu, a nie w czasach kiedy kablowe telewizję robią seriale osadzone w kosmosie. Przy HBO z Gunnem/Safranem jako jedynymi decydentami argument o budżecie jest jedynie żenujący.
Cytat z Mierzwiak data 26 czerwca, 2024, 12:45Ojej 🙁
I co z tego że są jedynymi decydentami (nie są, mają nad sobą Zaslava), skoro nie dysponują swoimi prywatnymi środkami?
Ojej 🙁
I co z tego że są jedynymi decydentami (nie są, mają nad sobą Zaslava), skoro nie dysponują swoimi prywatnymi środkami?
Cytat z Szaman data 26 czerwca, 2024, 15:40https://twitter.com/DCFilmNews/status/1805932879853015128?s=19
https://twitter.com/DCFilmNews/status/1805932879853015128?s=19
Cytat z Kuba data 26 czerwca, 2024, 15:42Cytat z Mierzwiak data czerwiec 26, 2024, 12:45Ojej
Nie mają bo HBO ma własne struktury zarządzania i nie ma żadnego powodu dla którego Zaslav miałby mieszać im się do budżetu. Gdyby to robił to myślę że byłoby widać.
Zwłaszcza że poprzedni serial Latarni miał się dziać w kosmosie, już wyrzucili na niego dziesiątki milionów i byli gotowi dalej to robić bez zabezpieczenia pod postacią Gunna, bez sprawdzonych twórców i bez wsparcia właściwych władz HBO. Budżet tutaj zwyczajnie nie może być wytłumaczeniem.
Cytat z Mierzwiak data czerwiec 26, 2024, 12:45Ojej
Nie mają bo HBO ma własne struktury zarządzania i nie ma żadnego powodu dla którego Zaslav miałby mieszać im się do budżetu. Gdyby to robił to myślę że byłoby widać.
Zwłaszcza że poprzedni serial Latarni miał się dziać w kosmosie, już wyrzucili na niego dziesiątki milionów i byli gotowi dalej to robić bez zabezpieczenia pod postacią Gunna, bez sprawdzonych twórców i bez wsparcia właściwych władz HBO. Budżet tutaj zwyczajnie nie może być wytłumaczeniem.
Cytat z Szaman data 26 czerwca, 2024, 18:36https://twitter.com/homeofdcu/status/1806014325389230520
LEX LUTHOR!!
(via @brian_lumley) pic.twitter.com/Pe0U2XwlBY
— Home of DCU (@homeofdcu) June 26, 2024
Cytat z Szaman data 27 czerwca, 2024, 19:19https://twitter.com/DCFilmNews/status/1806349028000456949
https://twitter.com/DCFilmNews/status/1806348594087166090
https://twitter.com/DCFilmNews/status/1806349028000456949
Nice All-Star Superman #10 Easter egg spotted on the set of ‘SUPERMAN’ pic.twitter.com/ZxzB2BbCIV
— DC Film News (@DCFilmNews) June 27, 2024
Cytat z Marek Pilarski data 27 czerwca, 2024, 19:48W sumie chyba pierwszy w live action Clark Kent niekoniecznie wygląda jak Superman w okularach i na moje oko mógłby przejść jako inna osoba. 😉
W sumie chyba pierwszy w live action Clark Kent niekoniecznie wygląda jak Superman w okularach i na moje oko mógłby przejść jako inna osoba. 😉
Cytat z Mierzwiak data 28 czerwca, 2024, 08:52Ostatnie nagrania z planu pokazują jak Mr. Terrific rzuca psie przysmaki czemuś, co zapewne później powstanie w komputerze.
Zaczynam się coraz bardziej obawiać tego filmu.
Ostatnie nagrania z planu pokazują jak Mr. Terrific rzuca psie przysmaki czemuś, co zapewne później powstanie w komputerze.
Zaczynam się coraz bardziej obawiać tego filmu.
Cytat z Szaman data 28 czerwca, 2024, 09:06Ta, a skończy się tak, że wszyscy pokochamy tego psiaka i będziemy mieli łzy w oczach gdy będzie o krok od bohaterskiej śmierci w 3 akcie 🙂
Ale ja też coraz bardziej się obawiam.
Ta, a skończy się tak, że wszyscy pokochamy tego psiaka i będziemy mieli łzy w oczach gdy będzie o krok od bohaterskiej śmierci w 3 akcie 🙂
Ale ja też coraz bardziej się obawiam.
Cytat z Mierzwiak data 28 czerwca, 2024, 09:06Oczywiście zawsze jest opcja, że Gunn trolluje fanów i poświęcili parę minut na udawanie, że kręcą taką scenę.
Pamiętacie jak specjalnie nosili makietę głowy wilkołaka na planie sequela kinowego Archiwum X? 🙂
Oczywiście zawsze jest opcja, że Gunn trolluje fanów i poświęcili parę minut na udawanie, że kręcą taką scenę.
Pamiętacie jak specjalnie nosili makietę głowy wilkołaka na planie sequela kinowego Archiwum X? 🙂
Cytat z Szaman data 28 czerwca, 2024, 09:32Nie wiedziałem. Ale motyw doczepianej głowy pasuje do tamtego filmu 🙂
Boję się infantylności, mam wrażenie, że ekranizacje komiksów trochę cofają się w tym względzie. Dla mnie symbolem stało się kręcenie dupą przez She Hulk, ale część nie ogarnia dlaczego ludzie tak złoszczą się na ten gag rodem z popołudniowej komedii.
Nie wiedziałem. Ale motyw doczepianej głowy pasuje do tamtego filmu 🙂
Boję się infantylności, mam wrażenie, że ekranizacje komiksów trochę cofają się w tym względzie. Dla mnie symbolem stało się kręcenie dupą przez She Hulk, ale część nie ogarnia dlaczego ludzie tak złoszczą się na ten gag rodem z popołudniowej komedii.
Cytat z Mierzwiak data 28 czerwca, 2024, 09:44Ja nie mam nic przeciwko temu, by film wyszedł poza szablon i zaadaptował najbardziej szalone, ciekawe i fajne pomysły z komiksów, zastanawiam się tylko czy biznesowo to jest dobry pomysł, by z pierwszym filmem nowej serii skakać na aż tak głęboką wodę.
Twerkująca She-Hulk to nie tyle oznaka infantylizmu, co po prostu braku dobrego smaku 😛
Ja nie mam nic przeciwko temu, by film wyszedł poza szablon i zaadaptował najbardziej szalone, ciekawe i fajne pomysły z komiksów, zastanawiam się tylko czy biznesowo to jest dobry pomysł, by z pierwszym filmem nowej serii skakać na aż tak głęboką wodę.
Twerkująca She-Hulk to nie tyle oznaka infantylizmu, co po prostu braku dobrego smaku 😛