aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 86 of 101Next

Zapowiedź jutrzejszego zwiastuna

A Battinson kończy dziś 39 lat.

Dobrze że akurat nie jadłem jak zobaczyłem tego tweeta.

Zaskakująco przeciętne. Ładne, chociaż zbyt chaotyczne, z niezłym Corenswetem, ale wyłania się z tego tylko ta koszmarna fabuła którą znamy z przecieków. A właściwie jej brak.

Z jednej strony wygląda to telewizyjnie, nie wiem, czy przez zastosowany filtr, czy przez nietypowe ujęcia, które jakby odbierały mu widowiskowości... Ujęcia z "wojny" wyglądają niezbyt realistycznie. Z drugiej strony nie ma tu na pewno nadmiaru sztucznych efektów komputerowych i nie śmierdzi greenscreenem.

Trailer ma jakieś takie ciasne kadry i zbyt ruchliwą kamerę. Tak jakby na siłę miało być nowocześnie. Może stąd ta telewizyjność. Plus ironiczne kostiumy na pewno nie pomagają.

Gunnowski Legion samobójców też mnie odstraszał zwiastunami a sam film miło rozczarował, tu mam taki problem, że moje odczucia są jakieś sto razy gorsze niż wtedy i poza Lois absolutnie nic ale to nic mi się nie podoba.

Kiedy ostatnio ktoś jako heros prezentował się tak tragicznie w swoim kostiumie? Corenswet to przystojny facet a jako Superman wygląda po prostu żałośnie, śmiesznie, niepoważnie, ma zerową prezencję.

Cytat z Szaman data maj 13, 2025, 16:22

Nowy plakat Supermana

Spoiler

Nie pojmuje jak można takie coś wypuszczać. <vomit> Ta pierwsza fotka siedzących na księżycu Supermana z Krypto patrzących na Ziemię byłaby idealnym plakatem (wystarczyłoby zrobić wersję pionową, dodać tytuł i otagowanie, jak na fan-arcie poniżej), a zamiast tego wypuszczają Korensłeta w najnudniejszych pozach na Supermana ever, dodają efektu blur i lans flar jakby to była kampania do Man of Steel Snydera i trzymają to w kolorystyce coś jakby trzech barw kostiumu Supermana, ale jednak najbardziej przebija z tego biały. Okropne plakaty! Oba.

Superman Movie (2025) poster : r/DC_Cinematic

Superman Movie Poster (#3 of 3) - IMP Awards < ten jest oficjalny. Nie lepszy? <oczywiście, że lepszy>

Nowe i udane zdjęcie Supermana

Spoiler

Juby has reacted to this post.
Juby

A gdzie, wygląda tak samo okropnie jak zawsze 😛

Juby

Full jakość:

Juby

Juby

Z mojej strony już klasycznie, Zaslav: Gunn, Safran, wherever you are out there...

Sklepowy też się marszczy 🙂

Pytanie jak bardzo będziemy marszczyć brwi na seansie 😐

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nie będziemy jeśli go olejemy...

gif, reaction, reactions, black, memes, thinking, finger, smart, think,  hmm, see, know, black people, best gif, classic reaction, ponder, funny  memes, think about it, roll safe, stay woke, smarty pants, use your

O zmianach po dokrętkach Supermana

https://www.worldofreel.com/blog/2025/5/27/superman-faced-major-changes-after-test-screenings-reshoots-less-humor-new-editor-composer

Coś mi się zdaje, że Gunn autentycznie był przekonany, że jego dzieło nie wymaga dokrętek. Ciekawe jaką miał minę.

I taki jeszcze strzał- za humor odpowiadał przede wszystkim Nathan Fillion i jego rola będzie okrojona do minimum.

PreviousPage 86 of 101Next