aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 90 of 101Next

Trzymajmy kciuki za kuriera 🙂

Przypominam, że TheWrap twierdziło, że będzie gotowy do 25 maja. Teraz Gunn "ma nadzieję", że dostaną go do końca czerwca. W lipcu usłyszymy nową wersję 😛

Fun fact: Odkąd Batman wrócił na duży ekran w 2005 roku, najdłuższe przerwy jakie zalicza to wtedy, gdy za film z jego udziałem odpowiada Matt Reeves. Między zakończeniem trylogii Nolana, a BvS były 3 lata i 8 m-cy. Między JL, a The Batman 4 lata i 3 m-ce. Teraz, między Flashem a drugim Batmanem ma być niemal co do dnia tyle samo. Co za typ...

Nowy plakat Supermana, na razie w takiej jakości.

Nie wiem czy to nie tylko perspektywa zdjęcia ale lewa noga raczej na pewno nie była w takiej pozycji gdy robili to zdjęcie 😛

Przy tym oświetleniu dobrze widać jak straszny jest ten kostium, te wszystkie niepotrzebne linie i faktura materiału.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Niezły spot, może pomóc na koniec kampanii.

Mierzwiak

Gunn dementuje, żadnego scenariusza Batmana w tym tygodniu

https://www.worldofreel.com/blog/2025/6/23/lol-james-gunn-denies-hes-supposed-to-get-batman-2-script-this-week

xD xD xD

Musisz poprosić całą rodzinę o trzymanie kciuków przy następnej takiej plotce.

"Śliczna" ta Lois xD

Nawet fajne 🙂

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1937969336028958865

Widzę memiczny potencjał na podobieństwo sceny z Marthą z BvS:

Jezu, jak mogli w ogóle wybrać taką scenę? I wszystko, wszystko potwierdza fabułę z przecieków o "psikusach Lexa". Psi-kusach, łapiecie? hehe

Mierzwiak

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Tell me where the dog is. Then... you have my permission to die. 🙂 Scena żywcem wyjęta z komiksu:

7gyOiQW.jpeg

Mają to! I noszą w nocy ciemne okulary jak Blues Brothers 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Ja tam widzę tylko stronę tytułową. 😛

Tym razem zamierzenie komediowy klip z Supermana

PreviousPage 90 of 101Next