aby założyć posty i tematy.

Disney

PreviousPage 3 of 18Next

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Czy to pierwsze oficjalne zdjęcie ze Snow White? Nigdy go chyba nie widziałem, i a krasnoludki wyglądają całkiem inaczej niż na tych niby zdjęcia z planu, które wywołały oburzenie w sieci..

To jest niby to zdjęcie z planu, ale tam jest podpisane, że przedstawia Rachel Zegler, ale ta babka w kapturze nie wygląda jak Rachel.

https://www.thenews.com.pk/latest/1090514-snow-white-set-photos-show-rachel-zegler-with-seven-magical-creatures

Pierwsza fotka to AI fake.

Na drugiej fotce zamiast Zegler jest dublerka.

Tymczasem konserwatywny portal Daily Wire ma swoją kontrpropozycję z jedną z ich gwiazd czyli Brett Cooper w roli głównej:

Yyyy, co? To jednak nie jest AI fake? To dlatego opóźnili o tyle premierę? Doszli do wniosku, że dajwers ekipa i afro to nie jest coś, co kojarzy się z Siedmioma Krasnoludkami?

No właśnie widzę, że różne strony podają to jako "first look".

A co to się dzieje, Hollywood tak mocno przestawia wajchę? Zdjęcie wygląda zupełnie fejkowo, tym bardziej, że jeszcze do niedawna broniliby tych krasnoludków do upadłego. Jak coś ta aferka mi obojętna, ale jestem bardzo zaskoczony rozwojem wydarzeń.

Czytałem dzisiaj, że ta kolorowa banda na zdjęciach z planu to rzekomo jakichś siedmiu zbójników z którymi przez pomyłkę czy coś takiego miałaby być łączona Śnieżka, choć nie do końca rozumiem jaki sens i cel miałoby to w tej historii.

Jedną z emocji będzie budząca się seksualność nastolatki? 🙂

Dziwny smrodek ciągnie się za tym filmem od kilku miesięcy, gdyby to byli zbójnicy to już dawno wypuściliby zdjęciw powyżej, z prawdziwymi krasnoludkami. Jakoś bardziej pasuje mi teoria z masowymi dokrętkami i klasycznymi krasnoludkami. Zresztą oficjalne zdjęcie nie wygląda na dopieszczone, ktoś widział je w ogóle w wysokiej rozdzielczości?

Nie zdziwię się też, jeśli prognoza katastrofalnych 50 mln dolarów dla The Marvels w weekend otwarcia spowodowała w Disneyu taki popłoch, że od teraz będą już kręcić filmy dla wszystkich, od rednecka z Kansas, po zielonowłosą aktywistkę z Nowego Yorku. A nie jakieś tam różnorodne krasnale.

Mierzwiak
Cytat z Szaman data październik 28, 2023, 21:46

Zresztą oficjalne zdjęcie nie wygląda na dopieszczone, ktoś widział je w ogóle w wysokiej rozdzielczości?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Cytując klasyka zaczęło im się w dupce palić, więc porzucają te nieszczęsne 7 magicznych istot. Oby jednak krasnali zagrali prawdziwi ludzie, bo to wygląda strasznie kijowo.

Cytat z Mierzwiak data październik 28, 2023, 22:56
Cytat z Szaman data październik 28, 2023, 21:46

Zresztą oficjalne zdjęcie nie wygląda na dopieszczone, ktoś widział je w ogóle w wysokiej rozdzielczości?

Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to jest AI. Tylko szukać tam 6 palców, trzech rąk, albo głowy na brzuchu 🙂 A może ktoś specjalnie chciał osiągnąć modny efekt.

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1720723237179371527?t=z1NbzCdw2fp3JnH99Vad7w&s=19

Kurde no po co przepisują z Daily Mail i wpuszczają mnie w maliny. No ale dobra, niech już wisi jako ploteczka, chociaż mało wiarygodna. Bez powodu tego nie przenieśli.

Mierzwiak

Myślałem, że początkowa scena będzie metaforą pierwszego okresu 🙂 Wygląda sympatycznie, z jedynki mam bardzo dobre wspomnienia. Gdy jakaś piosenka utknie mi złośliwie w głowie to od razu przypominam sobie gag z projektorem 🙂

Ja pomyślałem, że to atak hormonów. 😅

PreviousPage 3 of 18Next