aby założyć posty i tematy.

Disney

PreviousPage 4 of 18Next

W sumie blisko, bo to początek dojrzewania.

Będzie więcej nowych emocji.

Dobra passa Disneya trwa 🙂

Wish

Ależ rozczarowanie. Serio, po zwiastunie miałem nadzieję, że Disney na 10o lecie da namiastkę swoich najlepszych produkcji. Niestety jedynie połączenie tradycyjnej i nowoczesnej animacji wypada bardzo dobrze, reszta wygląda jak chińska podróbka. Nic tu się nie dzieje, scenariusz praktycznie nie istnieje, główny bohaterka praktycznie nic istotnego nie robi, a przeciwnik który miał potencjał na więcej odcieni, szybko zmienia się 100 procentowego, diabolicznie śmiejącego się złola bo tak. Piosenki tylko przyzwoite. I to robili ludzie od Frozen. Idźcie w cholerę z taką celebracją rocznicy.

Cytat z Janko data listopad 26, 2023, 22:03

I to robili ludzie od Frozen.

Czyli wszystko się zgadza 😛

Cytat z Mierzwiak data listopad 26, 2023, 22:59
Cytat z Janko data listopad 26, 2023, 22:03

I to robili ludzie od Frozen.

Czyli wszystko się zgadza 😛

Pierwszą część lubię, ale że z drugą jest gorzej to mogę się trochę zgodzić 🙂

Disney nie wypuści żadnych nowości przez następne kilka miesięcy i liczy chyba na to, że widzowie przypomną sobie, że Pixara najlepiej ogląda się na dużym ekranie. Nie widzę tu jednak dużej kasy.

Moim zdaniem przez własną głupotę dokonali nieodwracalnego procesu. Być może jeśli odrodzą się Marvel i kinowe Star Wars, to rykoszetem także Pixar, ale coś mi się wydaje, że przypadkiem nauczyli amerykańskie rodziny oszczędności i odwrotnie niż w Polsce, wycieczka w kilka osób z toną kinowego żarcia nie jest już atrakcyjną sobotą.

Wydaje mi się też, że w jakiś sposób oddalili się tymi fabułami od dzieci, bo przecież one są główną siłą sprawczą, nawet jeśli rodzicom wystarczy "za 3 miesiące na Disney Plus".

Debile, to jako komentarz zarówno do wpuszczenia do kin "zaległych" Pixarów i Maleficent 3.

Dan Murrell wyliczył tegoroczne straty Disneya w BO na ponad $1,3 mld:

https://twitter.com/DisneyAnimation/status/1755339575747371308

No to niespodzianka. Disney miał zarezerwowany termin, ale nie było wiadomo w ogóle, jaką animację planują wypuścić. Nawet nie wiedziałem, że pracują nad drugą częścią. Myślałem, że przygotowują się do wersji live-action.

Wygląda na to, że Moana 2 jest po prostu wynikiem burzy mózgów mającej poprawić wyniki Disneya.

Yup, właśnie to przeczytałem. Wszystko jasne. xD

Ze specjalną dedykacją dla Mierzwiaka i Szamana 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Cytat z Marek Pilarski data luty 7, 2024, 22:46

Ze specjalną dedykacją dla Mierzwiaka i Szamana 🙂

Dzięki, ale nie mam D+. Zostanę przy darmowych plotkach 🙂

PreviousPage 4 of 18Next