aby założyć posty i tematy.

Disney

PreviousPage 5 of 18Next

Czyli przepisem na sukces jest zero oryginalnych pomysłów i dojenie do upadłego marek, które już się sprawdziły. Jeśli myślą, że to jest dla nich recepta na powrót do box office'owej formy, to mogą się jeszcze mocno zdziwić.

Mogą, ale 2019 rok pokazał im, że to najlepsze rozwiązanie, więc próbują je powtórzyć.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Niesławne "Życzenie" już na Disney Plus.

Mierzwiak

Ej wygląda na to, że to jest to samo co ludziom się spodobało/ nie spodobało, bo już w sumie sam nie wiem.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Mierzwiak

Nie pamiętam dokładnie, jak wyglądał Król Lew z 2019, ale wydaje mi się, że to wygląda bardziej jak animacja.

Mierzwiak

Remake wyglądał jak animacja udająca rzeczywistość. To tutaj? Nie wiem, ale jest to tragiczne. Fatalne oświetlenie, tekstury i futro zwierzaków, wygląda to jak wczesny render który nigdy nie powinien ujrzeć światła dziennego.

Bardzo chciałbym żeby była tu taka sama box office'owa weryfikacja jak w przypadku Captain Marvel -> The Marvels.

Ekscytujący czarny charakter! Casting to prawdziwa bomba! 🙂

Cytat z Mierzwiak data kwiecień 29, 2024, 14:20

Remake wyglądał jak animacja udająca rzeczywistość. To tutaj? Nie wiem, ale jest to tragiczne. Fatalne oświetlenie, tekstury i futro zwierzaków, wygląda to jak wczesny render który nigdy nie powinien ujrzeć światła dziennego.

Bardzo chciałbym żeby była tu taka sama box office'owa weryfikacja jak w przypadku Captain Marvel -> The Marvels.

Czyli co, wychodzi różnica w doświadczeniu z CGI między Jonem Favreau, a Barrym Jenkinsem?

W sumie nie wiem czym ten film chce być artystycznie, oprócz- zróbmy to bardziej kolorowo, bo ostatnio narzekali. I wrzućcie czarnego reżysera, aby podkreślić afrykańskie metafory. Dzięki!

Cytat z Szaman data kwiecień 29, 2024, 14:34

Czyli co, wychodzi różnica w doświadczeniu z CGI między Jonem Favreau, a Barrym Jenkinsem?

Przede wszystkim nie wiem po co Jenkinsowi (który i tak jest boleśnie przeceniany) w filmografii coś, przez co nie przebije się nawet gram reżyserskiej osobowości.

Różnica w doświadczeniu oczywiście jest, pytanie czy Jenkins brał w ogóle aktywny udział w nadzorowaniu i dopracowywaniu animacji, czy po prostu przyklepywał wszystko co mu pokazano.

Idę przemyć oczy. Bardzo chciałbym to odzobaczyć!

Według mnie technicznie nie odstaje mocno od poprzednika, ale największym problemem będzie to samo co poprzednio: fotorealistyczne zwierzęta bez mimiki będą bez powodzenia mówić, śpiewać i tańczyć. Też liczę na negatywną weryfikacje finansową.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

PreviousPage 5 of 18Next