aby założyć posty i tematy.

Dune

PreviousPage 24 of 32Next

Ależ niefortunne ujęcie Chalameta. Z tą wielką głową wygląda bardziej jak Grant w Wonce, szal sprawiający wrażenie jakby nie miał szyi też nie pomaga.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dosłownie z 10 minut po starcie.

W innych kinach podobnie. Te pokazy to na razie pierwsze przedpremierowe tylko w USA 25 lutego.

Z dwa tygodnie temu przewidywania finansowe wskazywały na 100 milionów w USA na otwarcie. Teraz podskoczą pewnie trochę. Ciekawe, na czym to się skończy.

Pytania, nie o sam film, ale w ścisłym w nim związku 😉 Rozważamy wybranie się na Diunę 2 do IMAX-a w Poznaniu. Ktoś był? Czym się różni sala w IMAX od zwykłego kina? Nie chodzi mi o ekran, ale miejsca. Które najlepsze?

Nie wiem jak inne sale w Polsce ale w Łodzi widownia jest pod bardzo ostrym kątem, najlepsze miejsca to ostatni rząd jeśli chcesz komfortowo objąć wzrokiem cały ekran lub nieco bliżej, tak na około 3/4 sali od ekranu.

Ja też polecam ostatni rząd. W sumie mógłbym siedzieć jeszcze dalej od ekranu. Ale z tego co wiem, to każdy IMAX jest nieco inny. Ja znam tylko wrocławski.

Dzięki chłopaki 🙂

My tu pitu pitu, a premiera już za miesiąc.

Nie mogę przeboleć, że zobaczę film 4 dni po premierze. Mimo, że niby znam historię to będę unikał wszystkiego najbardziej jak się da, chociażby dlatego, że kompletnie nie wiemy nic o tym jak Denis poruszy temat Ali. Bardzo mnie swoją drogą fascynuje odbiór nowej publiczności, jak zareagują na ta postać.

Ja prawdopodobnie zobaczę dopiero w drugi weekend. Jakoś dam radę 😉

https://twitter.com/dunemovie/status/1751703704854802486

Jak ja się nie mogę Walkena doczekać..

Są, a właściwie jest, pierwsza opinia. Oczywiście fantastyczna 😉

https://twitter.com/Luiz_Fernando_J/status/1752401374304714835

Grace też zapowiada hit, co ciekawe dopiero co mówiła, że zainteresowanie filmem jest zerowe 😛

A po premierze pewnie będzie mówic że irytuje ja biały zbawca i pochwała kolonializmu 😉

Mówiła chyba coś w tym stylu przy okazji pierwszej części. 😛

Niesamowite, że przy każdym filmie nie tylko udowadnia brak zdolności myślenia, interpretacji i czytania kina, co jeszcze to, że jest skończoną idiotką.

PreviousPage 24 of 32Next