aby założyć posty i tematy.

Doctor Strange

PreviousPage 11 of 20Next

Zakładam, że z pojawiających się Iluminati dłuższa rolę odegrają Charles i Captain Carter z uwagi na powiązanie z Supreme Strange. A tak dostaniemy jedna scenę gdzie Doctor będzie gadał z całą ekipą i tam zakładam, że zobaczymy siedzących i mówiących po parę zdań Magneto, Black Bolta, Fantastica, Baldera i śmiem zaryzykować przypuszczenie, że także Blade'a. A potem jedna z dwóch rzeczy - albo wrócą dopiero na Secret Wars jako ta multiversowa drużyna albo wszyscy zostaną...spektakularnie odjebani przez antagonistę żeby potem ich właściwe wersję mogły przejąć pałeczkę. Trochę marnotrawstwo, ale nie zdziwiłbym się.

Cytat z Kuba data styczeń 15, 2022, 10:06
Cytat z robgordon data styczeń 15, 2022, 10:01

Piszą, że ponoć w dokrętkach miał zagrać John Krasinski jako Wiadomo Kto.

News podało Illuminerdi więc jedno z najmocniejszych źródeł. Ale zaznaczyli, że ich źródła nie są na 100% pewne czy do tego doszło. Ale no, trzeba to traktować akurat poważnie.

Byłyby jaja, gdyby do roli Żony zatrudnili nie Emily Blunt 😉

Emily Blunt będzie tam, ale jako 

Spoiler
Czarna Wdowa.
😛

Właśnie podobno nie. Za to ciągle się mówi o Tomku.

Ale Grace... 😛

Spoiler... albo photoshop 😉

Spoiler

Kto to w ogóle jest? Bo wygląda jakby

Spoiler
Benedict Cumberbatch, Tom Cruise i Liam Neeson po pijaku weszli do teleportera 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To jest 

Spoiler
Tony Stark
. Ten prawdziwy. 😉

Soon podobno na tyle, że jeszcze lepiej nie iść spać.

Mówiłem, żeby nie iść spać 😛

Napisy nie zdradzają, jaka postać ma głosy podobny do głosu Patricka Stewarta. 😛

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Bardzo mi się podobało, w dodatku piękny wizualnie. Więcej przemyśleń póżniej. I był juz zalążek typowej jazdy kamery od Sama, w tej scenie z "wjechaniem do oka". Jestem bardzo zadowolony, fantastyczny, posępny klimat.

Wizualnie zwiastun wygląda znakomicie, bez zarzutu. Aż jestem zaskoczony.

Bardzo fajne, bardzo ciekawe, bardzo czekam.

Olsenka znowu pozamiata aktorsko <3

Wygląda to naprawdę nieźle. CGI jest nie tylko dopracowane, ale i pomysłowe. Film wydaje się, że ma swój wyraźny (choć w ramach MCU) styl. Mam też wrażenie, że mniej będzie fabularnych dziur logicznych, jakich uświadczyliśmy choćby w filmie o Peterze P.

Zaczyna się nowe garfieldowanie

https://twitter.com/Variety/status/1494074571154083840?t=Gcdggl6xStPhscpk0_KNEA&s=19

PreviousPage 11 of 20Next