aby założyć posty i tematy.

Evil Dead

PreviousPage 9 of 9

Drag Me To Hell 2: Drag Harder 🙂

Lepszy od poprzedniego, ale nie widzę tutaj wiele więcej poza wyznaniem miłości do Fede Alvareza. Już szczególnie mogli sobie darować scenę z umywalką, była w 2013.

Nowe zdjęcie z EDB

Cytat z Szaman data 5 maja, 2026, 19:26

Lepszy od poprzedniego, ale nie widzę tutaj wiele więcej poza wyznaniem miłości do Fede Alvareza. Już szczególnie mogli sobie darować scenę z umywalką, była w 2013.

Strasznie hałaśliwe, takie zwiastuny są już dla mnie nieoglądalne przez co nie jestem w stanie skupić się na tym jak zapowiada się sam film.

Fajny nadruk na płycie w wydaniu Evil Dead Rise od Arrow:

https://www.reddit.com/r/arrowvideo/s/8yBHOvbUsu

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wcześniej przegapiłem informację, Evil Dead Wrath 7 kwietnia 2028. Tutaj chyba nie chodzi o postprodukcję, raczej przestraszyli się zmęczenia tematem.

Polski tytuł Burn to Martwe zło: Ogień. Nie podoba mi się, ale też sam nie wiem jakbym wybrnął. Płonąca śmierć? Mało dźwięczne 🙂

Nie będę używał skrótu MZO, bo to od razu kojarzy się z Miejskim Zakładem Oczyszczania 🙂

Ps. Chociaż, no jednak jest w tym konsekwencja idąca za anglojęzycznymi tytułami. Teraz będą mieli: Przebudzenie, Ogień i Gniew. To już nie marudzę 🙂

A może...

Przebudzenie

Oparzenie

Wkurwienie

🙂

Szaman

Evil Dead Burn na okładce Fangorii

Już brzmi ciekawej niż całe Burn 🙂

Evil Dead Burn

Są podrygi kamery i próby czarnego humoru, ale to już trzecia z rzędu próba uszlachetniania festiwalu obrzydliwości kryzysem rodzinnym. Kolejny krok w degradacji marki i przygnębiający moment, w którym po latach uwielbienia, muszę wysiąść z tego pociągu i odpocząć na jakiejś cichej stacji, z dala od krwawych rozbryzgów.

3/10

Ps. Tym razem cameo Bruce'a dla bardzo, bardzo uważnych.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Widzę, że przegapiłem dwie sceny po napisach, ale nie czuję żadnego żalu. Kamerka do znalezienia na You Tubie.

Scenę po napisach z babcią widziałem jeszcze zanim poszedłeś do kina 🙂

Szaman
PreviousPage 9 of 9