aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 15 of 75Next

It inspires tears and applause, even sending audiences jumping from their theater seats as Erivo nails those high notes.

But you don’t have to buy a ticket to witness it now. The full four-minute conclusion to the first part of Universal’s smash hit is currently available on social platforms like X and TikTok for free.

That’s because fans can’t seem to stop taking photos and recording full, minutes-long clips of Erivo and her co-star Ariana Grande going toe-to-toe in the Emerald City.

Zbiorowa psychoza 🙂

https://variety.com/2024/film/news/wicked-videos-photo-leaks-fans-use-phones-in-theaters-1236223958/

Jezu, to już wolę Filmożerców 🙂 Amerykańskie media to coraz straszniejsze miejsce.

Widownia amerykańskich kin to podobno burdel trzy razy większy niż u nas. Więc dalej, nakręcajcie modę na filmowanie i wrzucanie na TIkToka, na pewno ludzie myślący nie zostaną w domu przy swoich 60-calowych telewizorach.

W grudniu ma wyjść wersja sin-a-long z tekstami piosenek na ekranie, nie mogli od razu zrobić paru takich seansów żeby odsiać wariatów od normalnych widzów którzy w spokoju chcieliby obejrzeć film?

Podejrzewam że wizyta w amerykańskim multipleksie w którymś z dużych miast skończyłaby się dla mnie pewnie wylewem 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Mierzwiak data listopad 27, 2024, 09:01

W grudniu ma wyjść wersja sin-a-long z tekstami piosenek na ekranie, nie mogli od razu zrobić paru takich seansów żeby odsiać wariatów od normalnych widzów którzy w spokoju chcieliby obejrzeć film?

Podejrzewam że wizyta w amerykańskim multipleksie w którymś z dużych miast skończyłaby się dla mnie pewnie wylewem 🙂

Uciekłbym pewnie po 5 minutach 😉

Ojezusie.

Przeklejam z forum blu-ray.com, screeny z The Lucy–Desi Comedy Hour.

DVD / Blu-ray

Czyżby AI?

Niestety... ale po ch...?

🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

W życiu bym nie powiedział, że Gladiator i Remake Udający Sequel Gladiatora mają tego samego autora zdjęć.

Szaman

Orphan: First Kill i pamiętnik prawdziwej Esther:

Szaman

To chyba Gremliny śpiewały w kinie razem z 7 krasnoludkami. Jakoś mi się tak kojarzy 🙂 Tam naprawdę wchodzi się jak do piekła 🙂

Fani mogą śpiewać ale nie robić własne plakaty. Dzięki, Cynthia! A teraz idź coś zjeść.

Chyba Ozempic. To są tabletki, tak?

Zastrzyki.

Dwayne też dokłada swoje jak zwykle inteligentne 3 grosze:

Dwayne Johnson Says Sing in the Movie Theater If ‘You’ve Gone to a Musical and You’re Into It’: ‘Sing! You’ve Paid Your Hard Earned Money for a Ticket’

Osoby które nie chcą słuchać na seansie darcia ryja też zapłaciły za bilet więc...

https://variety.com/2024/film/news/dwayne-johnson-sing-movie-theaters-ban-wicked-singing-1236222666/

Cytat z Mierzwiak data listopad 29, 2024, 09:46

Fani mogą śpiewać ale nie robić własne plakaty. Dzięki, Cynthia! A teraz idź coś zjeść.

Podobno Ariana jest tą głodną. 😉

Ratunku, Filmożercy mają nowy pomysł na sensacyjne nagłówki kreujące dramę między platformami:

Tak, też zwróciłem na to uwagę. Cienko to wygląda 😉

PreviousPage 15 of 75Next