aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 16 of 75Next

Ech kiedy do nich dotrze, że Na Ekranie już powoli wycofuje się z takich nagłówków, a ich sukces to suma spadku po Hataku, znajomości Muszyńskiego i Siennicy w branży, oraz reklamy na 4FunTV i przy wielkich marketach? Tego się nie da zrobić na skróty wpisaniem się w algorytmy Google i Androida.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Grupowa sesja terapeutyczna 🙂

Ciąg dalszy nowych wersji tytułów filmów, które trafiają na Netflixa. Po Błękitnym Skarabeuszu rzeczona zmiana dopadła Missing, czyli nieformalny sequel Searching.  Na Netflixie to teraz… Cyfrowe ślady.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

‘Gladiator II’ Producers on Returning to Ancient Rome: “We Didn’t Want to Be a Pale Imitation”

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-features/gladiator-2-cut-scenes-trilogy-hopes-producers-interview-1236072899/

🙂

Swoją drogą to rosyjskie Time Wars (jest na CDA) bardzo pachnie podróbą Nolana 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jakim cudem śmieciowe kino Vegi dostanie się do 200 amerykańskich kin?

https://deadline.com/2024/12/putin-movie-ai-actor-1236188935/

To dopiero druga negatywna opinia jaką słyszę o Samie. Moim zdaniem trochę wymuszona, bo Szybcy i martwi raczej obojgu zaszkodzili w karierze niż pomogli. Pierwszą był Danny Elfman twierdzący, że w czasie postprodukcji Spider-Mana 2 Sam stał się despotą z sodówką która uderzyła do głowy. Po latach panowie się pogodzili.

https://twitter.com/SamRaimiUpdates/status/1863461964657074632?t=iRx99YEFY3UmWJ6pmhFpew&s=19

Plus Sam od roku był wtedy żonaty, ale rozumiem, że z rodziną to taka przenośnia. Patrząc jednak przy ilu fimach współpracował na przestrzeni kilku dekad z Brucem, braćmi i wieloma osobami z ekipy wokół Martwego zła, wypowiedź Sharon Stone wydaje mi się dziwaczna. Plus chyba nie ma zielonego pojęcia, że Sam jest w jej wieku 🙂

Sharon ostatnio ogólnie ma wypowiedzi jakby po lobotomii była, ta też na taką wygląda.

Tak btw, nigdy nie oglądałem tych Szybkich. Ale ostatnio grali gdzieś w tv, więc rzuciłem wzrokiem. Trzeba przyznać, że to kaszana jest.

Jest niesamowicie kiczowaty, ale Sam ma gorsze filmy na koncie. Np Crimewave i ten z Costnerem o baseballu.

Jejku, to ile filmów o baseballu ma Costner? 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Spoiler ze Smile 2

Spoiler

Czyli nawet tak prosty efekt charakteryzatorski jak mikrofon w oku, też był komputerowy?! No chyba, że się bała, to nie zmuszam.

Recenzje Nosferatu dropnęły

Spoiler

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2024-12-02-224137.png
Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Spoiler ze Smile 3

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

Na Maxa wpadło You Hurt My Feelings. Niepozorny, ale bardzo trafnie pokazuje jak niby drobiazg potrafi zatrząść posadami wydawałoby się idealnej relacji. Trochę problemy pierwszego świata, ale z drugiej strony przecież się zaliczamy, prawda? 😉 Film nieco allenowski w duchu, więc jeśli ktoś tęskni za jego nowojorskimi neurozami, to jak znalazł.

Cytat z robgordon data grudzień 3, 2024, 07:47

nieco alienowski w duchu

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon
Cytat z Mierzwiak data grudzień 3, 2024, 08:07
Cytat z robgordon data grudzień 3, 2024, 07:47

nieco alienowski w duchu

Skorygowałem 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Widziałem w sklepie komiks Czarna  wdowa i z daleka wydawało mi się, że na okładce jest jedna aktorka (z bliska już może mniej podoba). Pomyślałem, że mogłaby faktycznie pasować do tej roli, ale teraz jest już zbyt wiekowa. Też wam kogoś przypomina?

Nie mam pojęcia, wygląda jak wszystkie aktorki i żadna zarazem 🙂

https://deadline.com/2024/11/gladiator-ii-ridley-scott-draws-apologies-from-podcaster-and-cinematographer-over-insults-1236190081/

Ziew, wiadomo było że zaraz będzie prostowanie i przeprosiny, wymówka o wyrywaniu wypowiedzi z kontekstu zawsze na czasie.

PreviousPage 16 of 75Next