Filmowy Hyde Park
Cytat z Szaman data 21 października, 2025, 20:56Sympatyczna reklama, chociaż spodziewałem się, że Lloyd wysiądzie z DeLoreana 🙂
Sympatyczna reklama, chociaż spodziewałem się, że Lloyd wysiądzie z DeLoreana 🙂
Cytat z robgordon data 21 października, 2025, 21:53Ja z kolei trafiłem na to:
https://www.facebook.com/share/r/17Cic8EoE2/?mibextid=wwXIfr
Ja z kolei trafiłem na to:
https://www.facebook.com/share/r/17Cic8EoE2/?mibextid=wwXIfr
Cytat z Szaman data 22 października, 2025, 09:36@janko
Z ciekawości, czy w polskich kinach przed "Czarnym telefonem 2" puszczają zwiastun "Send Help"?
Z ciekawości, czy w polskich kinach przed "Czarnym telefonem 2" puszczają zwiastun "Send Help"?
Cytat z Szaman data 22 października, 2025, 16:42Raczej zaczynają od reklam 🙂 Dzięki, pewnie będzie przed Avatarem, razem z tym zapowiadanym festiwalem zwiastunów przyszłorocznych superprodukcji.
Raczej zaczynają od reklam 🙂 Dzięki, pewnie będzie przed Avatarem, razem z tym zapowiadanym festiwalem zwiastunów przyszłorocznych superprodukcji.
Cytat z Juby data 23 października, 2025, 11:42Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2025, 19:15Cytując tagline Alien vs. Predator: Whoever wins... we lose.
Warner Bros. Discovery Is for Sale After All, as “Multiple Parties” Circle
https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/warner-bros-discovery-for-sale-1236406132/
Nic dodać, nic ująć. Niby takie sukcesy w tym roku, ale i tak chcą się sprzedać? Dziwna decyzja.
Cytat z Mierzwiak data październik 21, 2025, 19:15Cytując tagline Alien vs. Predator: Whoever wins... we lose.
Warner Bros. Discovery Is for Sale After All, as “Multiple Parties” Circle
https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/warner-bros-discovery-for-sale-1236406132/
Nic dodać, nic ująć. Niby takie sukcesy w tym roku, ale i tak chcą się sprzedać? Dziwna decyzja.
Cytat z Juby data 23 października, 2025, 17:01Cytat z Marek Pilarski data październik 18, 2025, 19:49Ja bym wszedł bez problemu, a Wy?
Wczoraj było o tym w ekspresie ttv. W sumie fajna akcja, darmowy bilet + darmowy fryzjer, a nie ścinali wszystkich na zero, tylko na jeżyka (góra pewnie na 6 mm) 🙂
Ja się wybieram na standardowy seans ze swoją nieogarniętą czupryną 🙂
Cytat z Marek Pilarski data październik 18, 2025, 19:49Ja bym wszedł bez problemu, a Wy?
Wczoraj było o tym w ekspresie ttv. W sumie fajna akcja, darmowy bilet + darmowy fryzjer, a nie ścinali wszystkich na zero, tylko na jeżyka (góra pewnie na 6 mm) 🙂
Ja się wybieram na standardowy seans ze swoją nieogarniętą czupryną 🙂
Cytat z robgordon data 25 października, 2025, 09:00Widziałem ostatnio najnowsze zdjęcia Jennifer Lawrence i Emmy Stone. Niestety, obie dziewczyny dały się uwieść magii medycyny estetycznej. Przykro to widzieć.
Widziałem ostatnio najnowsze zdjęcia Jennifer Lawrence i Emmy Stone. Niestety, obie dziewczyny dały się uwieść magii medycyny estetycznej. Przykro to widzieć.
Cytat z robgordon data 25 października, 2025, 11:525 sezon Kulawych koni, jedna z postaci do Jacksona Lamba: „Sit down, old man!” 😉
5 sezon Kulawych koni, jedna z postaci do Jacksona Lamba: „Sit down, old man!” 😉
Cytat z Szaman data 25 października, 2025, 15:07Czyżby abonenci HBO mieli podskoczyć z radości w jedną z najbliższych niedziel o 20:00? 🙂
Czyżby abonenci HBO mieli podskoczyć z radości w jedną z najbliższych niedziel o 20:00? 🙂
Cytat z Juby data 25 października, 2025, 15:18Cytat z Mierzwiak data październik 25, 2025, 09:46Wideo ze stycznia 2024
https://youtu.be/T1tqXUau1C4?si=wWXboznHajL4Llf0
Sorry, ale porównywanie cech wyglądu 18-latki do 35-latki jest skazane na dostrzeżenie znacznych różnic, niekoniecznie związanych z jakimikolwiek zabiegami i ingerencją człowieka. Sam widzę, jak bardzo zmieniła mi się twarz w ostatnich 10 latach, a mam 33. W ogóle dokonywanie takich porównań na podstawie zdjęć (aparat - w zależności od ustawień, perspektywy, odległości, oświetlenia, cienia - też zakłamuje) i screenshotów jest skazane na niepowodzenie. To tak, jak ocenianie wzrostu celebrytów na podstawie fotek, na których nie widać ani na jakim podłożu stały gwiazdy, w jakim były obuwiu, z jakiego kąta cykano zdjęcie, itp. Nie twierdzę, że Emma nic sobie nie poprawiała i że nie poddaje się różnym zabiegom, ale: a) nie uważam, że rzuca się to w oczy; b) nie wygląda źle. To nie taka metamorfoza, jak u Ady Szulc, która wygląda jak inna kobieta, ale twierdzi, że nic sobie nie robiła.
Cytat z Mierzwiak data październik 25, 2025, 09:46Wideo ze stycznia 2024
Sorry, ale porównywanie cech wyglądu 18-latki do 35-latki jest skazane na dostrzeżenie znacznych różnic, niekoniecznie związanych z jakimikolwiek zabiegami i ingerencją człowieka. Sam widzę, jak bardzo zmieniła mi się twarz w ostatnich 10 latach, a mam 33. W ogóle dokonywanie takich porównań na podstawie zdjęć (aparat - w zależności od ustawień, perspektywy, odległości, oświetlenia, cienia - też zakłamuje) i screenshotów jest skazane na niepowodzenie. To tak, jak ocenianie wzrostu celebrytów na podstawie fotek, na których nie widać ani na jakim podłożu stały gwiazdy, w jakim były obuwiu, z jakiego kąta cykano zdjęcie, itp. Nie twierdzę, że Emma nic sobie nie poprawiała i że nie poddaje się różnym zabiegom, ale: a) nie uważam, że rzuca się to w oczy; b) nie wygląda źle. To nie taka metamorfoza, jak u Ady Szulc, która wygląda jak inna kobieta, ale twierdzi, że nic sobie nie robiła.

Cytat z Mierzwiak data 25 października, 2025, 15:31Cytat z Juby data październik 25, 2025, 15:18Sorry, ale porównywanie cech wyglądu 18-latki do 35-latki jest skazane na dostrzeżenie znacznych różnic
Nikt takiego porównania nie zrobił. Jak chcesz krytykować porównania fotek (co sam zrobiłeś przy okazji Szulc :P) to nie oceniaj zawartości wideo po samej miniaturce 🙂
Cytat z Juby data październik 25, 2025, 15:18Sorry, ale porównywanie cech wyglądu 18-latki do 35-latki jest skazane na dostrzeżenie znacznych różnic
Nikt takiego porównania nie zrobił. Jak chcesz krytykować porównania fotek (co sam zrobiłeś przy okazji Szulc :P) to nie oceniaj zawartości wideo po samej miniaturce 🙂
Cytat z Juby data 25 października, 2025, 15:43
W tym video kobitka pokazuje jak zmieniła się Emma od 2006 (na podstawie clipów z filmu / scen, w których było ucharakteryzowana na opuchniętą i z limem - co jest złym pomysłem) do 2024. Wiadomo, że będzie wyglądała inaczej, niektóre rzeczy pewnie osiągnęła botoksem i innymi kwasami siurowymi, ale inne zmiany to efekt przebojów z cerą, zmianą wagi, ciążą, itd. Nie każde podniesienie się brwi to zabieg. Materiał oczywiście obejrzałem przed skomentowaniem 🙂

W tym video kobitka pokazuje jak zmieniła się Emma od 2006 (na podstawie clipów z filmu / scen, w których było ucharakteryzowana na opuchniętą i z limem - co jest złym pomysłem) do 2024. Wiadomo, że będzie wyglądała inaczej, niektóre rzeczy pewnie osiągnęła botoksem i innymi kwasami siurowymi, ale inne zmiany to efekt przebojów z cerą, zmianą wagi, ciążą, itd. Nie każde podniesienie się brwi to zabieg. Materiał oczywiście obejrzałem przed skomentowaniem 🙂
Cytat z Szaman data 25 października, 2025, 21:00Rany, nic z tego nie zrozumiał i nie zrozumiał dlaczego to może przerażać. Przecież to film o tym, że możesz mieć miliony procedur ćwiczonych przez miliony lat, a i tak na końcu zawiodą lub nie zawiodą ludzie. Bo są tylko ludżmi pełnymi słabości, niezależnie od nadania politycznego.
https://twitter.com/StephenKing/status/1981853486070550865?t=IX_klZqVOyKpZ3gB3S2n5A&s=19
Rany, nic z tego nie zrozumiał i nie zrozumiał dlaczego to może przerażać. Przecież to film o tym, że możesz mieć miliony procedur ćwiczonych przez miliony lat, a i tak na końcu zawiodą lub nie zawiodą ludzie. Bo są tylko ludżmi pełnymi słabości, niezależnie od nadania politycznego.
A HOUSE OF DYNAMITE (Netflix): Terrifying, especially given the unprincipled, waffling nitwit now occupying the White House...or what remains of it.
— Stephen King (@StephenKing) October 24, 2025
Cytat z Mierzwiak data 25 października, 2025, 21:31Wyburzanie części Białego Domu i stawianie w tym miejscu kuriozalnej sali balowej której budżet rośnie szybciej niż gdy kręcono Titanica to wystarczający powód do kpin, naprawdę nie trzeba w to mieszać filmu w którym akurat prezydent pokazany jest jako ktoś kto w takiej sytuacji staje przed cholernie trudnymi decyzjami.
Wyburzanie części Białego Domu i stawianie w tym miejscu kuriozalnej sali balowej której budżet rośnie szybciej niż gdy kręcono Titanica to wystarczający powód do kpin, naprawdę nie trzeba w to mieszać filmu w którym akurat prezydent pokazany jest jako ktoś kto w takiej sytuacji staje przed cholernie trudnymi decyzjami.