aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 62 of 75Next

Bardzo wygodnie czyta mi się ostatnio Hollywood Reportera 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Trochę PR-owej papki, ale padały też nie do końca wygodne pytania.

Jeśli znali pytania wcześniej to te "trudne" też są częścią PRu 😉

Apple TV+ zmienia nazwę na Apple TV, czyli taką samą jaką ma ich (świetne, wiem bo posiadam) urządzenie do streamingu.

Innymi słowy jednocześnie nie mam i mam Apple TV 🙂

Co ciekawe, na liście aplikacji w iPhonie nie znajdziecie Apple TV (nawet jeśli ją macie). A jedynie… TV 😉

Cytat z Mierzwiak data październik 12, 2025, 16:16

Jeśli znali pytania wcześniej to te "trudne" też są częścią PRu 😉

Wywiad ogólnie w porządku, ale zabrakło mi jakiegoś mocnego pytania, np.: "Skoro twierdzicie, że tak wspieracie talenty i swoich twórców, to czemu wyrzuciliście na streaming 40. film największej legendy waszego studia? W dodatku w krajach, w których Juror #2 trafił do kin uzyskał dobre wyniki, co pokazuje, że był kasowy potencjał w tej premierze."

Znam aż 5 osób z tej listy.

Trochę niezręcznie wklejać zdjęcie Hasana Pikera z jego psem killa dni po tym, jak na livestreamie bez powodu poraził go obrożą elektryczną.

The Creator A-List: The 50 Hottest Influencers on the Planet (2025)

https://www.hollywoodreporter.com/lists/most-powerful-influencers-2025/nicky-campbell/

Hehe ja tylko jedną osobę, tego od ostrych sosów 🙂 Widziałem też, że na tej liście był syn Tima Robbinsa i Susan Sarandon, ale pierwszy raz słyszę, że jest kimś znanym.

Przebijam: zero 🙂

The Hollywood Reporter w kategorii business news (!?) publikuje ewidentnie sponsorowany, będący niczym innym jak reklamą wywiad na temat nowych przenośnych konsol, czy czym to tam jest, Xbox. Okej?

https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/xbox-rog-ally-x-questions-answered-why-so-expensive-1236401814/

Baner na głównej dwa miesiące przed premierą? Troszkę kasiory musiało na to pójść 🙂

Zauważyliście że w ostatnim czasie coraz więcej jest takich niby niewinnych "newsów" będących w istocie kampanią reklamową filmu?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zupełnie nie zauważyłem.

Ogólnie na DF jest coraz więcej materiałów promocyjnych udających zwykłe newsy. Widać to mocno może nie po filmie o Bossie, ale po małych filmach o których nikt inny zbytnio nie wypisuje. No ale cóż, ich redakcja liczy kilka osób rozsianych po całym świecie, stąd wrażenie mega szybkości i całodobowego działania. Na takich zasięgach i liczbach jakie mają każdy chciałby zarabiać.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ja bym wszedł bez problemu, a Wy? 😉

Dodane pliki:
  • FB_IMG_1760809694193.jpg

Widziałem w łódzkim Multikinie trailer After the Hunt ale już samego filmu tam obejrzeć nie mogę. Troszku żenua.

Cytat z Marek Pilarski data październik 18, 2025, 19:49

Ja bym wszedł bez problemu, a Wy? 😉

Także 😉

Historia Hulu

Cytat z Mierzwiak data październik 18, 2025, 20:21

Widziałem w łódzkim Multikinie trailer After the Hunt ale już samego filmu tam obejrzeć nie mogę. Troszku żenua.

Też zdarzały mi się takie akcje.

Cytując tagline Alien vs. Predator: Whoever wins... we lose.

Warner Bros. Discovery Is for Sale After All, as “Multiple Parties” Circle

https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/warner-bros-discovery-for-sale-1236406132/

Juby has reacted to this post.
Juby
PreviousPage 62 of 75Next