aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 82 of 84Next

Multikino reklamuje w mailach, że ma dla widzów niespodziankę, razem z "oscarowym reżyserem, Taiką Waititim". Rany, znowu 6 minut pośród reklam, tak jak było z Ridleyem Scottem.

Apropos starzenia się przed seansem, to Gillian Anderson zastąpiła Grażyna Torbicka w chyba jeszcze dłuższej reklamie.

No i ta z dziewczynką próbującą stawać na głowie (mój mózg nawet nie był w stanie zapamiętać czego to reklama), daję słowo że jest dłuższa od Oppenheimera 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Erste, to co zastąpiło Santandera.

Wczoraj znowu widziałem na dużym ekranie trailer Disclosure Day i poza przeczuciem, że będzie to jeden z flopów tegorocznego lata nie mogę wyjść z podziwu jak fatalny to ma marketing. Fascynuje mnie wręcz że punktem wyjścia nowego widowiska Spielberga jest poważna wersja tej ceny:

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Rany, dokładnie 🙂 Właśnie uświadomiłeś mi dlaczego nie potrafię tego kupić. Myślałem, że przez te gulgoczące odgłosy osiedlowego gołębia.

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Screen z Obsesji. Lajka dał Cooper Tomlinsson, czyli aktor grający Iana 😀

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Paradoks. Tak bardzo odjechali w kicz lat-80tych, szczególnie TEN Brian May na swojej gitarze, że aż nie pasuje mi to wszystko do plastiku ze zwiastunów. Bo jedno jest kontrolowanym kiczem, a drugie tylko świadectwem czasów.

A tutaj Dolph na oficjalnej premierze

Helios wprowadza nowe wydarzenie: Helios RePlay. 4 czerwca grają Fight Club. Bilet kupiony. 🙂

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Spoiler z Obsesji

Spoiler

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Nigdy nie obejrzę Megaflopolis ale zobaczenia tego dokumentu wprost nie mogę się doczekać.

Piękne jest to, że ktoś mu to po prostu wziął i wyszył, pewnie wyszło to taniej niż robota grafika. Niby oczywiste, ale raczej nie w dzisiejszej branży.

Przypomina mi się sytuacja w której przy równie tanim Late Night With The Devil, zamiast przygotować zwykłe rysunki, wykorzystali powszechnie krytykowane plansze od AI.

Dlatego warto chwalić takie niby banalne rozwiązania.

Janko and Mierzwiak have reacted to this post.
JankoMierzwiak

Hollywood Reporter pyta czy powinno się zabić Toma Hardy'ego 😀

Kill Him, Recast Him, or Send Him Upstairs? What ‘MobLand’ Should Do With Tom Hardy

Szaman

Jezu, ile ona ma twarzy 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

YT mi polecił 🙂

Szaman

Ciekawostka znikąd: dzień przed polską premierą Backrooms reżyser ma urodziny i będzie mógł już kupić w Stanach alkohol 🙂

Szaman

#Backtoyczyzna >>> #Barbenheimer

Dodane pliki:
  • IMG_20260530_163831.jpg
Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Ojczyroomstory?

🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman
PreviousPage 82 of 84Next