aby założyć posty i tematy.

House of Gucci (2021)

PreviousPage 2 of 8Next

😍

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Szykuje się do bijatyki z Lindą Evans? 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Codziennie inny wygląd. A nawet różne tego samego dnia. Oni chcą to w dwa tygodnie nakręcić? 😛

Scott naczytał się o pewnym polskim filmowcu który film składa w 3 tygodnie i się inspiruje..

Oby efekt końcowy nie był takiej jakości jak filmy tego polskiego filmowca. 😛

W sobotę na pogrzebie

Spoiler

To mnie rozbawiło 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Jared Leto. Tak 🙂

Bardziej jak De Niro wygląda 🙂

Chcieli De Niro, dostali Leto w makijażu, który wygląda jak De Niro. 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ciekawe jak wygląda z przodu, ostatnio jak u Scotta ktoś grał w charakteryzacji (Pearce w Prometeuszu i Spacey w filmie zwiastunie All the Money in the World) to efekt był katastrofalny.

Oby lepiej bo kolejna w kolejce do postarzenia Comer i to o 20 lat

Trzeba byłoby sprawdzić, kto jest odpowiedzialny za charakteryzację w tych filmach, ale nie chce mi się. 😛

Ja chciałem, ale nie podano na razie nikogo poza ludźmi od fryzury Gagi.

Irons na ostatnim w tle?

Tak. A na drugim wydaje mi się, że Jack Huston, nie pamiętam czy był ogłaszany.

Pojawił się od razu z Reevem Carneyem w newsach kiedy jeszcze De Niro miał grać tutaj. Co do reszty aktorów z planu to nawet nie ma chyba co zgadywać który jest który, Pacino jakby mi nie powiedzieli to tylko po postawie i to nie na tych zdjęciach bym poznał.

Jeszcze Gaga z przodu + Adaś

Spoiler

Nie śledzę prac nad innymi filmami, ale czy to normalne, że codziennie jest w sieci tyle zdjęć z planu?

Cytat z Mierzwiak data Marzec 16, 2021, 19:08

Ciekawe jak wygląda z przodu, ostatnio jak u Scotta ktoś grał w charakteryzacji (Pearce w Prometeuszu i Spacey w filmie zwiastunie All the Money in the World) to efekt był katastrofalny.

Chyba dobrze jednak wygląda...

Cytat z Marek Pilarski data Marzec 17, 2021, 21:31

Jeszcze Gaga z przodu + Adaś

Spoiler

Nie śledzę prac nad innymi filmami, ale czy to normalne, że codziennie jest w sieci tyle zdjęć z planu?

Normalne. Wydaje mi się, że po prostu dawno już nie było takiej sytuacji, plus oni bardzo dużo kręcą w plenerze, w współczesne duże produkcje częściej chowają się po wielkich halach.

PS. Zamiast zacytować edytowałem, sorry 🙂 Chyba nic Ci nie skasowałem 🙂

A poza tym..w tym filmie gra Gaga. Jej fani koczują pod hotelami i miejscami gdzie porusza się jej sekretarka wiec nic dziwnego, że i plan jest otoczony zwłaszcza, że ta impreza kręcona była nad Como.

Ale z planu The Last Duel też kilka pięknych fotek Drivera w najpiękniejszej fryzurze w historii kinematografii latało.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 2 of 8Next