House of Gucci (2021)
Cytat z Marek Pilarski data 12 marca, 2021, 23:18Codziennie inny wygląd. A nawet różne tego samego dnia. Oni chcą to w dwa tygodnie nakręcić? 😛
Codziennie inny wygląd. A nawet różne tego samego dnia. Oni chcą to w dwa tygodnie nakręcić? 😛
Cytat z Kuba data 13 marca, 2021, 11:45Scott naczytał się o pewnym polskim filmowcu który film składa w 3 tygodnie i się inspiruje..
Scott naczytał się o pewnym polskim filmowcu który film składa w 3 tygodnie i się inspiruje..
Cytat z Marek Pilarski data 13 marca, 2021, 16:17Oby efekt końcowy nie był takiej jakości jak filmy tego polskiego filmowca. 😛
Oby efekt końcowy nie był takiej jakości jak filmy tego polskiego filmowca. 😛
Cytat z Marek Pilarski data 15 marca, 2021, 21:45W sobotę na pogrzebie
[spoiler]
[/spoiler]
W sobotę na pogrzebie

Cytat z Marek Pilarski data 16 marca, 2021, 18:11Chcieli De Niro, dostali Leto w makijażu, który wygląda jak De Niro. 😛
Chcieli De Niro, dostali Leto w makijażu, który wygląda jak De Niro. 😛
Cytat z Mierzwiak data 16 marca, 2021, 19:08Ciekawe jak wygląda z przodu, ostatnio jak u Scotta ktoś grał w charakteryzacji (Pearce w Prometeuszu i Spacey w
filmiezwiastunie All the Money in the World) to efekt był katastrofalny.
Ciekawe jak wygląda z przodu, ostatnio jak u Scotta ktoś grał w charakteryzacji (Pearce w Prometeuszu i Spacey w filmie zwiastunie All the Money in the World) to efekt był katastrofalny.
Cytat z Marek Pilarski data 16 marca, 2021, 19:22Trzeba byłoby sprawdzić, kto jest odpowiedzialny za charakteryzację w tych filmach, ale nie chce mi się. 😛
Trzeba byłoby sprawdzić, kto jest odpowiedzialny za charakteryzację w tych filmach, ale nie chce mi się. 😛
Cytat z Kuba data 17 marca, 2021, 16:09Ja chciałem, ale nie podano na razie nikogo poza ludźmi od fryzury Gagi.
Irons na ostatnim w tle?
Ja chciałem, ale nie podano na razie nikogo poza ludźmi od fryzury Gagi.
Irons na ostatnim w tle?
Cytat z Kuba data 17 marca, 2021, 17:32Pojawił się od razu z Reevem Carneyem w newsach kiedy jeszcze De Niro miał grać tutaj. Co do reszty aktorów z planu to nawet nie ma chyba co zgadywać który jest który, Pacino jakby mi nie powiedzieli to tylko po postawie i to nie na tych zdjęciach bym poznał.
Pojawił się od razu z Reevem Carneyem w newsach kiedy jeszcze De Niro miał grać tutaj. Co do reszty aktorów z planu to nawet nie ma chyba co zgadywać który jest który, Pacino jakby mi nie powiedzieli to tylko po postawie i to nie na tych zdjęciach bym poznał.
Cytat z Marek Pilarski data 17 marca, 2021, 21:31Jeszcze Gaga z przodu + Adaś
[spoiler]
[/spoiler]
Nie śledzę prac nad innymi filmami, ale czy to normalne, że codziennie jest w sieci tyle zdjęć z planu?
Jeszcze Gaga z przodu + Adaś

Nie śledzę prac nad innymi filmami, ale czy to normalne, że codziennie jest w sieci tyle zdjęć z planu?
Cytat z Marek Pilarski data 17 marca, 2021, 21:34Cytat z Mierzwiak data Marzec 16, 2021, 19:08Ciekawe jak wygląda z przodu, ostatnio jak u Scotta ktoś grał w charakteryzacji (Pearce w Prometeuszu i Spacey w
filmiezwiastunie All the Money in the World) to efekt był katastrofalny.Chyba dobrze jednak wygląda...
Cytat z Mierzwiak data Marzec 16, 2021, 19:08Ciekawe jak wygląda z przodu, ostatnio jak u Scotta ktoś grał w charakteryzacji (Pearce w Prometeuszu i Spacey w
filmiezwiastunie All the Money in the World) to efekt był katastrofalny.
Chyba dobrze jednak wygląda...
Cytat z Szaman data 17 marca, 2021, 21:47Cytat z Marek Pilarski data Marzec 17, 2021, 21:31Jeszcze Gaga z przodu + Adaś
[spoiler]
[/spoiler]
Normalne. Wydaje mi się, że po prostu dawno już nie było takiej sytuacji, plus oni bardzo dużo kręcą w plenerze, w współczesne duże produkcje częściej chowają się po wielkich halach.
PS. Zamiast zacytować edytowałem, sorry 🙂 Chyba nic Ci nie skasowałem 🙂
Cytat z Marek Pilarski data Marzec 17, 2021, 21:31Jeszcze Gaga z przodu + Adaś
SpoilerNie śledzę prac nad innymi filmami, ale czy to normalne, że codziennie jest w sieci tyle zdjęć z planu?
Normalne. Wydaje mi się, że po prostu dawno już nie było takiej sytuacji, plus oni bardzo dużo kręcą w plenerze, w współczesne duże produkcje częściej chowają się po wielkich halach.
PS. Zamiast zacytować edytowałem, sorry 🙂 Chyba nic Ci nie skasowałem 🙂
Cytat z Kuba data 18 marca, 2021, 10:30A poza tym..w tym filmie gra Gaga. Jej fani koczują pod hotelami i miejscami gdzie porusza się jej sekretarka wiec nic dziwnego, że i plan jest otoczony zwłaszcza, że ta impreza kręcona była nad Como.
Ale z planu The Last Duel też kilka pięknych fotek Drivera w najpiękniejszej fryzurze w historii kinematografii latało.
A poza tym..w tym filmie gra Gaga. Jej fani koczują pod hotelami i miejscami gdzie porusza się jej sekretarka wiec nic dziwnego, że i plan jest otoczony zwłaszcza, że ta impreza kręcona była nad Como.
Ale z planu The Last Duel też kilka pięknych fotek Drivera w najpiękniejszej fryzurze w historii kinematografii latało.