aby założyć posty i tematy.

Harry Potter / The Wizarding World

PreviousPage 10 of 12Next

Broda, strój i czapka i co drugi aktor w mniej lub bardziej odpowiednim wieku pasuje wizualnie do tej postaci.

Potwierdzają się plotki castingowe wokół serialu

https://deadline.com/2025/03/harry-potter-series-mcgonnagall-snape-casting-1236313232/

Cytat z Szaman data grudzień 7, 2024, 12:42

A w kwestii Hagrida rozwinę, że obsadzają atletę w szczycie formy i będą udawać, że to rumiany grubas. Nick Frost, albo Mark Addy to odpowiedni kandydaci.

🙂

Marek Pilarski, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiakrobgordon

Dawaj kolejne typy 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Szkoda byłoby, gdyby teraz kazali mu znowu przytyć.

Po co oni sobie to robią?

Jest tak źle? Bo ja wiem tyle, co z filmów. Na pewno Snape to tragiczny wybór.

No, mam właśnie na myśli Snape'a.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nie wiem co facet będzie musiał zaprezentować aktorsko żeby ten casting się wybronił.

Grace marudziła że to zły wybór, bo do prześladowanego przez rówieśników (w tym przez ojca Pottera) ucznia Hogwartu i nielubianego nauczyciela niepotrzebnie dodaje podtekst rasowy. Mocna przesada moim zdaniem.

Dla mnie to sytuacja kiedy mieszanka wyglądu i charakteru określa jego życie zawodowe, prywatne i niepowodzenie miłosne. Tak ta postać została skonstruowana, dlatego przechodzi skuteczne odkupienie w oczach widza. Tutaj będzie pewnie tylko dupkiem-służbistą, bo mieli kaprys przejechać prętem po klatce. To za mało.

Sam postulowałem Nicka Frosta, ale mam wrażenie, że podobnie jak ja sam, nikt nie sprawdził jak on teraz wygląda 🙂

Zadziała magia charakteryzacji i efektów wizualnych. Ja się zastanawiam, jaka będzie charakteryzacja Snape'a...

Cytat z Szaman data kwiecień 14, 2025, 14:41

Jest tak źle? Bo ja wiem tyle, co z filmów. Na pewno Snape to tragiczny wybór.

To dopiero przymiarka do bomby, którą zrzucą ogłaszając aktorów do trzech głównych ról 😉

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Czarna Hermiona zaklepana? Bo nawet nie chcę sobie wyobrażać co mogą zrobić z Weasleyami 😀

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Tchórze wyłączyli komentarze 🙂 Mam nadzieję, że dadzą dziewczynce spokój, nadaje się na Hermionę. Snape jest absurdalnym wyborem i niech tam ciskają gromy.

Wyglądają trochę jak wygenerowani przez AI, ale generalnie pierwsze wrażenie spoko.

Spoko. A politycznie, tak jak prognozowałem.

Dursleyowie obsadzeni

https://variety.com/2025/tv/news/harry-potter-hbo-bel-powley-daniel-rigby-petunia-vernon-dursley-1236423368/

robgordon has reacted to this post.
robgordon
PreviousPage 10 of 12Next