aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 171 of 244Next

Niby tak, ale pytanie z Bjork dotyczyło tego, w jakim nietypowym miejscu nagrała piosenkę z debiutanckiej płyty (odp.: w toalecie baru) 😉

30 lat temu zmarł Kurt Cobain (a 22 Layne Staley)

"Kurt Cobain was so young
Sad to see this poet's gone"

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Czy nawet wtedy kiedy The Rock wypowiada się o polityce, to tak naprawdę jest to reklama jego tequilli? Dobrze widzę?

Za 50 lat, jeśli jeszcze w ogóle to wszystko będzie funkcjonować, będziemy zastanawiać się co było pierwsze: Dwayne czy ta marka whiskey? A jeśli to drugie, to czy Dwayne był pierwszym w historii człowiekiem stworzonym po to, by żyć w celu reklamowania produktu?

@szaman Zobaczyłem teraz w wynikach z Lublina kto startował z Pis. To jest gość urodzony w Tomaszowie, w czasach licealnych dobry znajomy moich kolegów. Zapadło mi jego nazwisko w pamięć, chociaż chyba osobiście nigdy nie poznałem (albo nie pamiętam). Kiedyś nagrali kasetę swojego zespołu, a ja robiłem im okładkę. Były na niej pozdrowienia dla znajomych, w tym dla niego. Gdy coś zmieniałem w tekście to uciąłem kawałek jego nazwiska i takie z błędem poszło do druku.

Szaman

INTERESUJĄCY live stream byłej scenarzystki Howard Stern Show z udziałem jej partnera.

Obejrzyjcie od 2:16:30 (ostatnie 3 minuty)

https://www.youtube.com/live/eAPce0m4TOA?si=WKJP16zBrUz04K1Y

Thank you, Miley

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak
Cytat z Mierzwiak data kwiecień 10, 2024, 00:30

INTERESUJĄCY live stream byłej scenarzystki Howard Stern Show z udziałem jej partnera.

Obejrzyjcie od 2:16:30 (ostatnie 3 minuty)

https://www.youtube.com/live/eAPce0m4TOA?si=WKJP16zBrUz04K1Y

Co tam było? Bo już niedostępny, momenty były? 🙂

W trakcie jazdy samochodem i rozmowy na głośnym ze swoją znajomą czy kimś tam zaczęła oskarżać swojego faceta (jakiś eks jutuber ponoć) o zdradę, uderzyła go centralnie w twarz / nos, tutaj reszta już po ciosie (dlatego taki czerwony):

Co? Jaki strzał w pysk na Oscarach? Will Smith to przecież wasz ulubiony aktor z tego filmu Men in Black, pamiętacie, prawda? Prawdaaaaaa? 😀

Grafik Kardashianowej przesadził i wyszła mu Gal Gadot.

https://pagesix.com/2024/04/17/style/shop-kim-kardashians-hottest-ever-skims-swim-shop-drop/

Jeśli ktoś chce umrzeć z nudów to polecam nowy album Taylor Swift, na którym "one of the greatest songwriters of all time" oferuje tak oryginalne rymy, jak department / apartment i hearts / parts.

Wielokrotnie pozytywnie wypowiadałem się o jej muzyce, w szczególności albumach folklore i evermore, ale mam już dość, to wszystko jest takie samo i o tym samym.

PS. Wersja na spotify ma 31 utworów. Patologia.

Szaman

Niestety nie odsłucham, bo właśnie skończył mi się abonament Spotify. 😞

Nie mam żadnego abonamentu i odsłuchałem jak wszyscy korzystający z darmowej wersji z okazjonalnymi reklamami 🙂

ja mam kod z mediaexpert na 3 miesiące spotify premium, ale można wykorzystać tylko gdy nie miało się nigdy premium

Ja mam spoti, ale nie odsłucham. Już tak wychwalana Folklore mnie nie powaliła, więc tym razem zaufam Mierzwiakowi 😉

A odnosząc się do tego co napisałeś Mierzwak. Nawet naprawdę największe gwiazdy nie potrafiły utrzymać wysokiego poziomu przez lata, Taylor jest więc trochę usprawiedliwiona. Billy Corgan (co czasem przypominam) powiedział kiedyś, że ci najwięksi są w stanie nagrać max 3 wybitne albumy. I można się spierać czy 3, a może 4, ale jakby tak się zastanowić, to jest w tym dużo prawdy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nie powiedziałbym, że to kwestia poziomu, raczej tego, że Taylor jest dla mnie już nudna jako artystka, bo w ogóle się nie rozwija. Nie ma tu żadnych zaskoczeń, nie ma niczego nowego, tylko ten sam produkt z taśmy produkcyjnej. I chyba dlatego tak dobrze się to sprzedaje; ostatecznie do Maca też nikt nie chodzi po to, by odkrywać nowe smaki i przenosić podniebienie do krainy rozkoszy.

Już znam te jej rymy rodem z zeszytu z wierszami 14-latki, znam te teksty o miłości i rozpadach związku, rozpoznaję to, jak intonuje ostatnie słowo / dwa na końcu wersów zniżając głos, znam te jej zaśpiewy, te wszystkie ooooh, ooooaaa i eeeeeyyyy. Nawet na jej głos miałem tu dzisiaj reakcję alergiczną, tak bardzo to wszystko jest miałkie i jednakowe. Gdyby ktoś mi powiedział, że te kawałki wygenerował jakiś AI-lgorytm, to bym uwierzył.

Z tego co piszesz to przypomina trochę rodzimą Sanah, która niedługo wyśpiewa program telewizyjny w identyczny sposób jak większość swoich piosenek, a fani to kupią.

Przypominam jedynie nieśmiało, że świat muzyki tak łatwo przecież dziś dostępny, jest bardzo różnorodny i pełen dobra (chciałbym mieć choć ułamek tego wyboru gdy bylem młodszy). Wystarczy nieco tylko się zagłębić w przepastne zbiory spoti, tidala czy iTunes.

Hehe, a propos tego co napisałeś Mierzwiak 😉 Chodzi oczywiście o wpis, nie zdjęcie.

https://www.facebook.com/share/wJ83PrEi1jU17qhX/?mibextid=WC7FNe

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
PreviousPage 171 of 244Next