aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 174 of 244Next

Help!

Mam inwazję mrówek w domu właśnie, więc podziękuję za zakupy w tym sklepie.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mój ulubiony cover wszech czasów powrócił w jeszcze lepszej postaci! Dzięki, RMF!!!

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Muszę się zgodzić, chociaż raczej chodziło, że Ipad to wszystkie te przedmioty skompresowane do jednego.

Ten pokraczny tweet Sadowskiego brzmi jak wypluty przez translator, mam wątpliwości, czy to jest w ogóle po polsku 😛

Spot tragiczny, w jakiś sposób nawet obrzydliwy. Destrukcja to jest coś, co ma jednoznacznie negatywny przekaz, ale tam pewnie i tak priorytetem był przekrój rasowy / tożsamościowy ekipy i inne absurdy a nie sam poziom spotu.

There’s been a harassment lawsuit filed by two of his former Housewives stars alleging sexism on the set, among other charges. There have been accusations of drug use as well as alcohol abuse and even instances of on-set racism.

Z tej okazji wesolutka okładeczka i wywiadzik w Hollywood Reporterze 🙂

https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/andy-cohen-interview-real-housewives-allegations-watch-what-happens-live-1235892571/

Dua Lipa tak wysoko zawiesiła sobie poprzeczkę albumem Future Nostalgia, że pewne rozczarowanie płytą Radical Optimism wręcz musiało się przydarzyć. Co nie znaczy, że to zła płyta, raczej dość zwyczajna, ale też taka, przez którą łatwo przebrnąć, chociażby dlatego, że zawiera 20 utworów mniej od tego, co ostatnio wypuściła panna Swift 🙂

Moją uwagę zwróciły dwie piosenki:

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Aaa, to przed koncertem w PL. Uffffff. Już się przeraziłem, że Morbius zaczął materializować się w przypadkowych miejscach i mogę spotkać go w ciemnym przedpokoju.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

zwrotka tego utworu przypomina bardziej Kombi z lat 80. niż utwory które tworzyło nowe Kombi

Szkoda. 31 lat małżeństwa i pięcioro dzieci. Jako ciekawostkę mogę dopisać, że to córka Lorne'a Greenego, gwiazdora Bonanzy (ten siwy).

https://variety.com/2024/digital/news/apple-apologizes-ipad-ad-crush-backlash-1235997969/

15 lat temu:

Ostatnio wpadłem na bardzo sympatyczny pop od wokalistki Chappell Roan:

Kiedyś poszło nieźle z telefonem, więc pomyślałem, że znów tu zapytam: Jakiś laptop, tak do 3 tys., do codziennego użytku.. Potraficie coś polecić?

Niestety znam się słabo, w porywach przeciętnie 🙂

Cytat z Marek Pilarski data maj 10, 2024, 19:37

Kiedyś poszło nieźle z telefonem, więc pomyślałem, że znów tu zapytam: Jakiś laptop, tak do 3 tys., do codziennego użytku.. Potraficie coś polecić?

Szukaj w Lenovo. Da się znaleźć niezłe promocje. Oczywiście tylko z SSD.

Marek Pilarski

I chyba lepiej poszukać SSD ze złączem PCIE? To już stało się standardem i wyparło SATĘ?

Marek Pilarski

Na złącza nigdy nie zwracałem uwagi 😉

Polecam sklep x-kom. Dużo opcji i możesz wybrany sprzęt podrasować o inny, większy ram. Poza tym kupując jakikolwiek sprzęt zawsze zaczynam od rankingów typu Najlepszy laptop do… (kwota). Jest tego sporo, choć trzeba odsiać te sklepowe lub Ceneo, które wybierają najpopularniejsze, a nie najlepsze. Przy laptopach polecam np. rankingi benchmark lub Komputronik. Potem, jak już wybiorę 2-3, szukam konkretnych recenzji, np. na YT. Tak robiłem kupując aparat telefoniczny, fotograficzny, telewizor czy ostatnio auto.

Marek Pilarski

Z tymi złączani to chodzi o to, że pcie oferuje kilkukrotnie większą szybkość. Kiedyś były narzekania na przegrzanie, ale co się w laptopie nie nagrzewa 🙂 No i może to ogarnęli.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Apartament Rolanda Emmericha. Natrafiłem na zdjęcia z niego na Twitterze i myślałem, że to żart

https://www.theguardian.com/money/gallery/2017/dec/04/hollywood-directors-london-home-in-pictures

PreviousPage 174 of 244Next