Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 23 maja, 2024, 21:43Top 10 najlepszych albumów wszech czasów według Apple:
https://variety.com/2024/music/news/apple-music-best-albums-list-lauryn-hill-kendrick-lamar-beyonce-1236012717/
Aż dziw że zmieścili aż trzech białych wykonawców, w tym dwa zespoły.
Top 10 najlepszych albumów wszech czasów według Apple:
Cytat z Ernest Kubica data 23 maja, 2024, 22:46Płyta Lauryn Hill była OK, a teledysk Everything is everything to jeden z moich ulubionych w latach 90., ale żeby na pierwszym? To już bardziej widziałbym w TOP10 The Fugees.
Płyta Lauryn Hill była OK, a teledysk Everything is everything to jeden z moich ulubionych w latach 90., ale żeby na pierwszym? To już bardziej widziałbym w TOP10 The Fugees.
Cytat z robgordon data 24 maja, 2024, 05:44Pamiętam, że nad płytą Lauryn były same ochy i achy gdy wyszła, ale oczywiście pierwsze miejsce to nieporozumienie. Całe zestawienie również. PS. I mamy aż 8 wykonawców z USA.
Pamiętam, że nad płytą Lauryn były same ochy i achy gdy wyszła, ale oczywiście pierwsze miejsce to nieporozumienie. Całe zestawienie również. PS. I mamy aż 8 wykonawców z USA.
Cytat z Mierzwiak data 26 maja, 2024, 11:39Wszyscy śmieją się z występu w Polsacie jakby już sam fakt istnienia tego nie był wystarczająco kuriozalny:
https://youtu.be/TnzSZFFgQzs?si=aCU_75SX2Kn36b8P
Wszyscy śmieją się z występu w Polsacie jakby już sam fakt istnienia tego nie był wystarczająco kuriozalny:
Cytat z Marek Pilarski data 26 maja, 2024, 11:52Cytat z Mierzwiak data maj 23, 2024, 21:43Top 10 najlepszych albumów wszech czasów według Apple:
https://variety.com/2024/music/news/apple-music-best-albums-list-lauryn-hill-kendrick-lamar-beyonce-1236012717/
Ten ranking w ogóle jakiś dziwaczny. Wydaje się, że każdy artysta ma tylko jeden album na niej, ten najwyżej oceniony. Każdy poza Beyonce, która jest dwa razy w pierwszej setce..
Cytat z Mierzwiak data maj 23, 2024, 21:43Top 10 najlepszych albumów wszech czasów według Apple:
Ten ranking w ogóle jakiś dziwaczny. Wydaje się, że każdy artysta ma tylko jeden album na niej, ten najwyżej oceniony. Każdy poza Beyonce, która jest dwa razy w pierwszej setce..
Cytat z Mierzwiak data 29 maja, 2024, 09:24Rodzice od ketchupu musieli nieźle posmarować, bo od chyba 2 miesięcy Spotify codziennie katuje mnie reklamą w której Luna życzy pięknego odsłuchu swojego singla The Tower. Ugh.
Rodzice od ketchupu musieli nieźle posmarować, bo od chyba 2 miesięcy Spotify codziennie katuje mnie reklamą w której Luna życzy pięknego odsłuchu swojego singla The Tower. Ugh.
Cytat z Janko data 29 maja, 2024, 10:38Kiedyś też się męczyłem, ale od dawna jestem na premium, podobnie z Youtube, od razu samopoczucie psychiczne poszło w górę.
Kiedyś też się męczyłem, ale od dawna jestem na premium, podobnie z Youtube, od razu samopoczucie psychiczne poszło w górę.
Cytat z Mierzwiak data 29 maja, 2024, 16:00Słucham głównie w pracy więc okazjonalne reklamy są do przeżycis, zresztą już serwisy filmowe + YT pochłaniają wystarczająco dużo $$$ 🙂
Słucham głównie w pracy więc okazjonalne reklamy są do przeżycis, zresztą już serwisy filmowe + YT pochłaniają wystarczająco dużo $$$ 🙂
Cytat z Szaman data 29 maja, 2024, 18:32Widziałem setki komentarzy krytykujących ten spot Gromdy. Słusznie, jest mega gówniany. Ale zaledwie kilka które skumały, że to nawiązanie do Nagiego instynktu, większość pytała czy Borek napisał scenariusz 🙂 Może to i lepiej, ale obawiam się, że film Verhoevena został mocno zapomniany w zmianie pokoleniowej.
https://twitter.com/chrzanowsky97/status/1795466532429926556
Widziałem setki komentarzy krytykujących ten spot Gromdy. Słusznie, jest mega gówniany. Ale zaledwie kilka które skumały, że to nawiązanie do Nagiego instynktu, większość pytała czy Borek napisał scenariusz 🙂 Może to i lepiej, ale obawiam się, że film Verhoevena został mocno zapomniany w zmianie pokoleniowej.
Gromda was pojebało, nie? XD
— chrzanik (@chrzanowsky97) May 28, 2024
Cytat z robgordon data 29 maja, 2024, 18:40Musiałem sprawdzić co to jest Gromda. Spot okropny, ale w tej gałęzi „rozrywki” to chyba nic dziwnego?
Myślę też, że odbiorcy Nagiego instynktu nie są targetem tego klipu.
Musiałem sprawdzić co to jest Gromda. Spot okropny, ale w tej gałęzi „rozrywki” to chyba nic dziwnego?
Myślę też, że odbiorcy Nagiego instynktu nie są targetem tego klipu.
Cytat z Ernest Kubica data 29 maja, 2024, 19:30Wiem, że miało tu nie być polityki, ale jest to filmik szczególny. Jak to uchowało się przez 11 lat z 200 wyświetleniami? Ale prawdopodobnie za chwilę będzie wszędzie latać. W roli głównej polityk Pis ze Szczecina.
https://www.youtube.com/watch?v=5JpjqUNXHsU
Wiem, że miało tu nie być polityki, ale jest to filmik szczególny. Jak to uchowało się przez 11 lat z 200 wyświetleniami? Ale prawdopodobnie za chwilę będzie wszędzie latać. W roli głównej polityk Pis ze Szczecina.
Cytat z Mierzwiak data 29 maja, 2024, 20:37Cytat z Szaman data maj 29, 2024, 18:32obawiam się, że film Verhoevena został mocno zapomniany w zmianie pokoleniowej
Nie wymagałbym od targetu podobnej patologii znajomości cytatów z jakiegokolwiek filmu 😛
Cytat z Szaman data maj 29, 2024, 18:32obawiam się, że film Verhoevena został mocno zapomniany w zmianie pokoleniowej
Nie wymagałbym od targetu podobnej patologii znajomości cytatów z jakiegokolwiek filmu 😛
Cytat z Szaman data 29 maja, 2024, 20:45I tak i nie. Bo to jednak wyszło poza target tych mordobić i zostało gromadnie wyśmiane. Jest z tego popularna żenada od czasu publicznej kłótni Borka ze Stanowskim i "stolika prawdziwych skurwieli" 🙂
I tak i nie. Bo to jednak wyszło poza target tych mordobić i zostało gromadnie wyśmiane. Jest z tego popularna żenada od czasu publicznej kłótni Borka ze Stanowskim i "stolika prawdziwych skurwieli" 🙂
Cytat z robgordon data 29 maja, 2024, 21:20Cytat z Ernest Kubica data maj 29, 2024, 19:30Wiem, że miało tu nie być polityki, ale jest to filmik szczególny. Jak to uchowało się przez 11 lat z 200 wyświetleniami? Ale prawdopodobnie za chwilę będzie wszędzie latać. W roli głównej polityk Pis ze Szczecina.
https://www.youtube.com/watch?v=5JpjqUNXHsU
Bez komentarza.
Cytat z Ernest Kubica data maj 29, 2024, 19:30Wiem, że miało tu nie być polityki, ale jest to filmik szczególny. Jak to uchowało się przez 11 lat z 200 wyświetleniami? Ale prawdopodobnie za chwilę będzie wszędzie latać. W roli głównej polityk Pis ze Szczecina.
Bez komentarza.
Cytat z Ernest Kubica data 29 maja, 2024, 22:49Matecki, jeszcze z resztkami włosów
Matecki, jeszcze z resztkami włosów
Cytat z Mierzwiak data 30 maja, 2024, 00:21No cóż, doił wtedy, doi i teraz tylko alkohol na pieniądze zamienił 😛
No cóż, doił wtedy, doi i teraz tylko alkohol na pieniądze zamienił 😛