aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 204 of 244Next

Śledziłem czy nie, niesmak jest ten sam 🙂 W ogóle Rihanna na trzecim miejscu? Drake (Drake!?!?!?!?) na czwartym i dopiero Gaga na piątym? Żenujące. Chciałbym też znać ich definicję "pop star", bo na 12. widzę Eminema.

Brali chyba różne aspekty pod uwagę.. sprzedaż płyt, streamy, ilość zdobytych nagród, jakość muzyki, wpływowość, itd.

Rihanna, mimo że od 8 lat nie wydała praktycznie nic nowego, jest nadal wśród najlepiej sprzedających się / najbardziej streamowanycy obecnie gwiazd muzyki.

Spoko, jedyne co mi przeszkadza to Riri nad Gagą a nie sama jej wysoka pozycja.

Natomiast co do Beyonce to bardzo chciałbym zobaczyć wyniki ulicznej ankiety polegającej na nazwaniu jak największej ilości jej piosenek, zdziwiłbym się, gdyby przeciętny człowiek umiał nazwać choć jedną albo przynajmniej coś innego niż Single Ladies.

A Drake i jego muzyka cieszą się jednak mimo wszystko dużą popularnością, tyle że właśnie głównie w Ameryce, a że to lista Billboard, to chyba jednak patrzyli głównie na Amerykę.

Dziwi za to brak Lany del Rey (nie jest uważana za gwiazdę pop, ale Eminem, Drake i Jay-Z są?) czy nawet Pink, której najnowsza trasa koncertowa jest chyba drugą najbardziej dochodową trasą koncertową wśród piosenkarek w historii.

Lana i Pink są ale jako honorable mentions: https://www.billboard.com/lists/best-pop-stars-21st-century-honorable-mentions/

Wiedzieliście że Ricky Gervais ma też w dorobku karierę muzyczną? Ja nie.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Brzmi to jak kompilacja wszystkiego z lat 80.

Trans masculine non-binary? To tak jakby powiedzieć "Elastyczna, sucha woda".

‘Oppenheimer’ star Emma Dumont comes out as trans masculine non-binary, changes name

https://nypost.com/2024/12/06/entertainment/oppenheimer-star-emma-dumont-comes-out-as-trans-masculine-non-binary-changes-name/

Nie wiedziałem, że Gwen Stefani jest katoliczką.

Ja pierniczę, ale chałtura... Większą żenadę w ostatnich latach czułem tylko przy Zooey Deschanel, ale już nie pamiętam co reklamowała, pojemniki na żywność? W każdym razie coś w kuchni. No ale sława przemija, a rachunki zostają.

Oooh, this my shit, this my shit

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ostatnio wydała album, który w pierwszym tygodniu sprzedał się w ilości kilkunastu tysięcy kopii i wylądował na bodajże na siedemdziesiątej którejś pozycji na Billboard 200...

Czwartkowa mgła na moim osiedlu:

Marek Pilarski, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordon

U mnie było tak przez całą niedzielę.

Dodane pliki:
  • 20241206_210602.jpg
Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

Jeszcze dwa.

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Jaka dziwna zbieżność 😀

Jeśli chodzi o mgłę. Mieszkam na Lewobrzeżu, a pracuję na Prawobrzeżu Szczecina. Jadąc do pracy mijam tzw. Międzyodrze, które zwłaszcza jesienią często jest zasnute mgłą. W tamtym roku postanowiłem zapolować na zamglone fotki. Ta poniżej jest moją ulubioną.

Dodane pliki:
  • IMG_1949.jpeg
Marek Pilarski, Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanMierzwiak
Cytat z Szaman data grudzień 6, 2024, 22:05

Jaka dziwna zbieżność 😀

To znaczy?

Widziałem ze dwa tygodnie temu że jest u nas na CDA 🙂

Oj zapomniałem dopisać, że to żarcik z Gwen Stefani 🙂

Wychodzi na to, że to na CDA Premium chowają się wszystkie horrory z Shuddera 🙂

Amerykańskie szczury nie przenoszą salmonelli?

PreviousPage 204 of 244Next