Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 4 grudnia, 2024, 13:59Śledziłem czy nie, niesmak jest ten sam 🙂 W ogóle Rihanna na trzecim miejscu? Drake (Drake!?!?!?!?) na czwartym i dopiero Gaga na piątym? Żenujące. Chciałbym też znać ich definicję "pop star", bo na 12. widzę Eminema.
Śledziłem czy nie, niesmak jest ten sam 🙂 W ogóle Rihanna na trzecim miejscu? Drake (Drake!?!?!?!?) na czwartym i dopiero Gaga na piątym? Żenujące. Chciałbym też znać ich definicję "pop star", bo na 12. widzę Eminema.
Cytat z Marek Pilarski data 4 grudnia, 2024, 15:18Brali chyba różne aspekty pod uwagę.. sprzedaż płyt, streamy, ilość zdobytych nagród, jakość muzyki, wpływowość, itd.
Rihanna, mimo że od 8 lat nie wydała praktycznie nic nowego, jest nadal wśród najlepiej sprzedających się / najbardziej streamowanycy obecnie gwiazd muzyki.
Brali chyba różne aspekty pod uwagę.. sprzedaż płyt, streamy, ilość zdobytych nagród, jakość muzyki, wpływowość, itd.
Rihanna, mimo że od 8 lat nie wydała praktycznie nic nowego, jest nadal wśród najlepiej sprzedających się / najbardziej streamowanycy obecnie gwiazd muzyki.
Cytat z Mierzwiak data 4 grudnia, 2024, 15:21Spoko, jedyne co mi przeszkadza to Riri nad Gagą a nie sama jej wysoka pozycja.
Natomiast co do Beyonce to bardzo chciałbym zobaczyć wyniki ulicznej ankiety polegającej na nazwaniu jak największej ilości jej piosenek, zdziwiłbym się, gdyby przeciętny człowiek umiał nazwać choć jedną albo przynajmniej coś innego niż Single Ladies.
Spoko, jedyne co mi przeszkadza to Riri nad Gagą a nie sama jej wysoka pozycja.
Natomiast co do Beyonce to bardzo chciałbym zobaczyć wyniki ulicznej ankiety polegającej na nazwaniu jak największej ilości jej piosenek, zdziwiłbym się, gdyby przeciętny człowiek umiał nazwać choć jedną albo przynajmniej coś innego niż Single Ladies.
Cytat z Marek Pilarski data 4 grudnia, 2024, 15:21A Drake i jego muzyka cieszą się jednak mimo wszystko dużą popularnością, tyle że właśnie głównie w Ameryce, a że to lista Billboard, to chyba jednak patrzyli głównie na Amerykę.
Dziwi za to brak Lany del Rey (nie jest uważana za gwiazdę pop, ale Eminem, Drake i Jay-Z są?) czy nawet Pink, której najnowsza trasa koncertowa jest chyba drugą najbardziej dochodową trasą koncertową wśród piosenkarek w historii.
A Drake i jego muzyka cieszą się jednak mimo wszystko dużą popularnością, tyle że właśnie głównie w Ameryce, a że to lista Billboard, to chyba jednak patrzyli głównie na Amerykę.
Dziwi za to brak Lany del Rey (nie jest uważana za gwiazdę pop, ale Eminem, Drake i Jay-Z są?) czy nawet Pink, której najnowsza trasa koncertowa jest chyba drugą najbardziej dochodową trasą koncertową wśród piosenkarek w historii.
Cytat z Mierzwiak data 4 grudnia, 2024, 15:26Lana i Pink są ale jako honorable mentions: https://www.billboard.com/lists/best-pop-stars-21st-century-honorable-mentions/
Lana i Pink są ale jako honorable mentions: https://www.billboard.com/lists/best-pop-stars-21st-century-honorable-mentions/
Cytat z robgordon data 4 grudnia, 2024, 21:36Wiedzieliście że Ricky Gervais ma też w dorobku karierę muzyczną? Ja nie.
https://youtu.be/UDvYpOnN9Qk?si=pddlyUFNVYPDqyJb
Wiedzieliście że Ricky Gervais ma też w dorobku karierę muzyczną? Ja nie.
Cytat z Ernest Kubica data 4 grudnia, 2024, 22:52Brzmi to jak kompilacja wszystkiego z lat 80.
Brzmi to jak kompilacja wszystkiego z lat 80.
Cytat z Mierzwiak data 6 grudnia, 2024, 14:58Trans masculine non-binary? To tak jakby powiedzieć "Elastyczna, sucha woda".
‘Oppenheimer’ star Emma Dumont comes out as trans masculine non-binary, changes name
https://nypost.com/2024/12/06/entertainment/oppenheimer-star-emma-dumont-comes-out-as-trans-masculine-non-binary-changes-name/
Trans masculine non-binary? To tak jakby powiedzieć "Elastyczna, sucha woda".
‘Oppenheimer’ star Emma Dumont comes out as trans masculine non-binary, changes name
Cytat z Marek Pilarski data 6 grudnia, 2024, 18:00Nie wiedziałem, że Gwen Stefani jest katoliczką.
https://twitter.com/ChristnNitemare/status/1864855516201017426?t=Bt0dtXF2IL0bAmlVX6kgKw&s=19
Nie wiedziałem, że Gwen Stefani jest katoliczką.
Gwen Stefani?! Jesus Christ… pic.twitter.com/o0dKHDx27V
— Christian Nightmares (@ChristnNitemare) December 6, 2024
Cytat z Szaman data 6 grudnia, 2024, 18:02Ja pierniczę, ale chałtura... Większą żenadę w ostatnich latach czułem tylko przy Zooey Deschanel, ale już nie pamiętam co reklamowała, pojemniki na żywność? W każdym razie coś w kuchni. No ale sława przemija, a rachunki zostają.
Ja pierniczę, ale chałtura... Większą żenadę w ostatnich latach czułem tylko przy Zooey Deschanel, ale już nie pamiętam co reklamowała, pojemniki na żywność? W każdym razie coś w kuchni. No ale sława przemija, a rachunki zostają.
Cytat z Mierzwiak data 6 grudnia, 2024, 18:05Oooh, this my shit, this my shit
Oooh, this my shit, this my shit
Cytat z Marek Pilarski data 6 grudnia, 2024, 18:05Ostatnio wydała album, który w pierwszym tygodniu sprzedał się w ilości kilkunastu tysięcy kopii i wylądował na bodajże na siedemdziesiątej którejś pozycji na Billboard 200...
Ostatnio wydała album, który w pierwszym tygodniu sprzedał się w ilości kilkunastu tysięcy kopii i wylądował na bodajże na siedemdziesiątej którejś pozycji na Billboard 200...
Cytat z Marek Pilarski data 6 grudnia, 2024, 21:06U mnie było tak przez całą niedzielę.
U mnie było tak przez całą niedzielę.
Dodane pliki:Cytat z Szaman data 6 grudnia, 2024, 22:05Jaka dziwna zbieżność 😀
https://twitter.com/Shudder/status/1865104298557820979
Jaka dziwna zbieżność 😀
Throw it away, and it’ll kill you.
Wheelchair-bound Eva receives an advent calendar that contains chocolate, offers wish fulfillment…and demands deadly sacrifice. How far will she go to regain her ability to walk?
#TheAdventCalendar is streaming now on Shudder. pic.twitter.com/WOgRHw3qjB— Shudder (@Shudder) December 6, 2024
Cytat z robgordon data 6 grudnia, 2024, 22:36Jeśli chodzi o mgłę. Mieszkam na Lewobrzeżu, a pracuję na Prawobrzeżu Szczecina. Jadąc do pracy mijam tzw. Międzyodrze, które zwłaszcza jesienią często jest zasnute mgłą. W tamtym roku postanowiłem zapolować na zamglone fotki. Ta poniżej jest moją ulubioną.
Jeśli chodzi o mgłę. Mieszkam na Lewobrzeżu, a pracuję na Prawobrzeżu Szczecina. Jadąc do pracy mijam tzw. Międzyodrze, które zwłaszcza jesienią często jest zasnute mgłą. W tamtym roku postanowiłem zapolować na zamglone fotki. Ta poniżej jest moją ulubioną.
Dodane pliki:Cytat z Mierzwiak data 6 grudnia, 2024, 22:53Cytat z Szaman data grudzień 6, 2024, 22:05Jaka dziwna zbieżność
To znaczy?
Widziałem ze dwa tygodnie temu że jest u nas na CDA 🙂
Cytat z Szaman data grudzień 6, 2024, 22:05Jaka dziwna zbieżność
To znaczy?
Widziałem ze dwa tygodnie temu że jest u nas na CDA 🙂
Cytat z Szaman data 6 grudnia, 2024, 22:56Oj zapomniałem dopisać, że to żarcik z Gwen Stefani 🙂
Wychodzi na to, że to na CDA Premium chowają się wszystkie horrory z Shuddera 🙂
Oj zapomniałem dopisać, że to żarcik z Gwen Stefani 🙂
Wychodzi na to, że to na CDA Premium chowają się wszystkie horrory z Shuddera 🙂
Cytat z Szaman data 6 grudnia, 2024, 23:01Amerykańskie szczury nie przenoszą salmonelli?
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1865151981372784827
Amerykańskie szczury nie przenoszą salmonelli?
PETA plans to protest a screening of ‘NOSFERATU’ due to the film depicting rats as the harbingers of death
“A human is no more likely to be harmed or killed by a rat in real life than by a vampire” pic.twitter.com/OBJE6t1zq9
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) December 6, 2024